dore okulları
Malatya
29 Mart, 2024, Cuma
  • DOLAR
    32.36
  • EURO
    35.01
  • ALTIN
    2325.6
  • BIST
    9065.71
  • BTC
    69661.19$

Gevrek: “Başarılı bir sürece gireceğimizi umuyorum”


E.Yeni Malatyaspor İstanbul’da resmi ürün satış mağazası açtı.E.Yeni Malatyaspor Kulübü başkanı Adil Gevrek, “Ankaragücü maçıyla birlikte yeniden başarılı bir sürece gireceğimizi umuyorum. Camiamız bizlere destek olduğu sürece her sorunun üstesinden geleceğimize inanıyorum” dedi.
Narin

HABER MERKEZİ-MALATYA

E.Yeni Malatyaspor Kulübü başkanı Adil Gevrek, “Ankaragücü maçıyla birlikte yeniden başarılı bir sürece gireceğimizi umuyorum. Camiamız bizlere destek olduğu sürece her sorunun üstesinden geleceğimize inanıyorum” dedi. 

AÇILIŞA YOĞUN İLGİ GÖSTERİLDİ
E.Yeni Malatyaspor Kulübü'nün resmi ürün mağazası, ‘YMS Store' İstanbul Esenler Dörtyol'da açıldı. Mağazanın açılışına İstanbul'da yaşayan Malatyalılar büyük ilgi gösterirken, açılış kurdelesini Ak Parti Malatya Milletvekili Bülent Tüfenkci, Ak Parti Diyarbakır Milletvekili Mehdi Eker, MHP İstanbul Milletvekili Arzu Erdem, kulüp başkanı Adil Gevrek, teknik direktör Erol Bulut, Esenler Belediye Başkanı Mehmet Tevfik Göksu, Başakşehir Belediye Başkanı Yasin Kartoğlu birlikte kesti. 

1002_490

"KURUMSALLAŞMA ADINA BÜYÜK HAMLELERİMİZ OLACAK"
Açılışta bir konuşma yapan kulüp başkanı Adil Gevrek, E.Yeni Malatyaspor Kulübü olarak her geçen gün daha da büyüdüklerini ifade etti. 
Malatya için önemli bir anı yaşadıklarını kaydeden Gevrek, “Ben bugün bizi yalnız bırakmayan hemşehrilerime ve Malatya dostlarına teşekkürlerimi iletiyorum. Kulübümüzün daha önceden store mağazası yoktu ve bu yönde büyük talepler vardı. Önce Malatya'da açtık bu mağazaları, şimdi de İstanbul'da. İnşallah kurumsallaşma adına daha büyük hamlelerimiz de gelecek. Katılan herkese bir kez daha teşekkürlerimi sunuyorum” dedi. 

1003_362

"ANKARAGÜCÜ MAÇIYLA BİRLİKTE YENİDEN BAŞARILI BİR SÜRECE GİRECEĞİMİZİ UMUYORUM"
Gevrek takımın son durumuyla ilgili konuşarak sözlerine şöyle devam etti: 
“İkinci yarıda bir duraklama dönemi içerisine girdik. Bu tür düşüşler bazen yaşanabiliyor. Bu anlamda bizler de kötü gidişin durması adına bazı çalışmalar yapıyoruz. Ben Ankaragücü maçıyla birlikte yeniden başarılı bir sürece gireceğimizi umuyorum. Camiamız bizlere destek olduğu sürece her sorunun üstesinden geleceğimize inanıyorum.” 

ERTEM ŞENER VE PROGRAM YORUMCULARINA FORMA HEDİYE EDİLDİ

Öte yandan Ulusal Kanal Beyaz Tv'de Beyaz Futbol Yapımcı ve Sunucusu Malatyalı Ertem Şener'e Program Yorumcularına Malatyaspor Formaları Gönderildi. Ekranda hediye formalarını açan yorumcular memnuniyetlerini dile getirdiler. Açılan mağazanın hayırlı olması temennisinde bulundular. Program dolayısıylaaçılışa katılamadığını ifade ederek, yönetime başarılar dilediler. 

elsan

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!