dore okulları
Malatya
23 Nisan, 2024, Salı
  • DOLAR
    32.58
  • EURO
    34.83
  • ALTIN
    2415.6
  • BIST
    9645.02
  • BTC
    66058.35$

Gevrek, Başkan Gürkan ile görüştü: Yönetime belediyeden takviye gelecek


Gevrek, Başkan Gürkan ile görüştü: Yönetime belediyeden takviye gelecek
Evkur Yeni Malatyaspor’un yeni teknik direktörü kongrede açıklanacak. Evkur Yeni Malatyaspor’da 9 Haziran Pazar günü yapılacak ve mevcut başkan Adil Gevrek’in tek aday olacağı olağan kongrede, Gevrek’in listesinde Malatya Büyükşehir Belediyesi’nden de bir ismin olacağı belirtildi.
Narin

HABER MERKEZİ-MALATYA

Evkur Yeni Malatyaspor'da 9 Haziran Pazar günü yapılacak Seçimli Olağan Kongre'de mevcut başkan Adil Gevrek, tek listeyle seçime girecek. Gevrek'in kongrede takımın yeni teknik direktörünü de açıklaması bekleniyor. 

KONGREYE GEVREK TEK LİSTE HALİNDE GİRECEK

E.Y. Malatyaspor'da 9 Haziran Pazar günü Seçimli Olağan Kongre heyecanı yaşanacak. 2 Haziran Pazar günü gerekli çoğunluk sağlanamadığı için bu hafta sonuna ertelenen kongreye mevcut başkan Adil Gevrek, tek liste halinde girecek. Gevrek'in camianın merakla beklediği yeni teknik direktörün kim olacağı sorusuna da burada yanıt vereceği ifade ediliyor. 

GEVREK TAKIMIN BAŞINA GEÇEN İSMİ ŞU ANA KADAR PAYLAŞMADI

Başkan Gevrek'in takımın başına geçecek ismi sır gibi sakladığı, yakın çevresiyle bile paylaşmadığı belirtiliyor. Pazar günü kongrede yeniden başkan seçilmesi durumunda kulüpte de ikinci Adil Gevrek dönemi resmen başlamış olacak. 

 EVKUR YENİ MALATYASPOR'DA YÖNETİME TAKVİYE...

 Evkur Yeni Malatyaspor'da 9 Haziran Pazar günü yapılacak ve mevcut başkan Adil Gevrek'in tek aday olacağı olağan kongrede, Gevrek'in listesinde Malatya Büyükşehir Belediyesi'nden de bir ismin olacağı belirtildi. 

BELEDİYEDEN BİR İSİM ALINACAK
Kongre öncesi destek ziyaretlerini sürdüren E. Yeni Malatyaspor'da Başkan Adil Gevrek'in Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan ile yaptığı istişare sonucu yönetimine belediyeden bir ismi alma konusunda karar aldığı ifade edildi. 

4000_36

YÖNETİMİ BAŞKAN GÜRKAN DA DESTEKLEYECEK
Başkan Gürkan'ın destekleyeceği bir yönetim oluşturacağı belirtilen Gevrek'in mevcut yönetiminde de değişikliğe gideceği öğrenildi. Gevrek'in kulübe ekonomik katkı sunabilecek, iş dünyasında tanınan isimleri listesine alacağı belirtildi. 

KONGRE PAZAR GÜNÜ YAPILACAK
Yeni Malatyaspor'un 3 yılda bir yapılan seçimli olağan kongresi 9 Haziran Pazar günü Saat 10.00'da Battalgazi Yeni Belediye Binası Kongre Salonu'nda yapılacak. 

elsan

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!