dore okulları
Malatya
20 Nisan, 2024, Cumartesi
  • DOLAR
    32.49
  • EURO
    34.84
  • ALTIN
    2496.7
  • BIST
    9693.46
  • BTC
    63849.19$

Gıda harcamasını ucuzlatan kampanya duyuruldu! O sms’i atan kasada indirim kazanacak! 250 TL kazanmak için…


Gıda harcamasını ucuzlatan kampanya duyuruldu! O sms’i atan kasada indirim kazanacak! 250 TL kazanmak için…
Bankaların kampanya yarışı başladı. Ay sonunda bütçeyi ferahlatacak gıda kampanyası ile yapılacak market alışverişi ucuza geliyor.
Narin

Banka kampanyalarında farklı bir soluk getiren Vakıfbank müşterilerine özel harcadıkça kazandıran kampanyasını paylaştı. Sms ile başvurana 250 TL hediye edilecek.

VakıfBank'ın resmi internet sitesi üzerinden paylaşılan yeni kampanya müşteriyi heyecanlandırdı. Gıda marketi alışverişine 250 TL worldpuan kazandıran kampanyanın detayları açıklandı. 31 Mayıs tarihine kadar VakıfBank Worldcard ile yapılacak alışverişlerde geçerli kampanya yalnızca VakıfBank müşteri hesabı bulunanlar için geçerli olacak.

VAKIFBANK’IN 250 TL KAZANDIRAN KAMPANYASI NEDİR?

Önlenemez enflasyon artışı sektörel olarak farklı kategorilerde fiyat artışının etkisini hissettiriyor. Artan gıda fiyatları ay sonunu getirmekte güçlük çekmeye sebep oluyor. Banka ile anlaşmalı belirli sektörlerde geçerli olan ve yıl boyunca devam eden indirim kampanyaları sayesinde bütçe daha rahat korunabiliyor. VakıfBank'ın 250 TL Worldpuan kazandıran kampanyası yalnızca gıda alışverişlerinde geçerli oluyor.

KAMPANYA HANGİ SEKTÖRLERDE GEÇERLİ?

Vakıfbank 31 Mayıs tarihine kadar market, kasap, şarküteri ve manav sektöründen yapılacak harcamaya 250 TL Worldpuan hediye edecek. Tek seferde yapılacak ilk 400 TL ve üzeri alışverişten sonraki her 400 TL ve üzeri alışveriş 25 TL, toplamda 250 TL Worldpuan kazandıracak. Vakıfbank’ın sunduğu bu tekliften faydalanmak isteyenlerin kampanya başvurusu yapması gerekiyor.

Vakıfbank 250 TL Worldpuan kazandıran kampanyasına başvuruda bulunmak isteyenlerin sms ile başvurması yeterli oluyor. İsteyenler Vakıfbank Mobil uygulama üzerinden de başvurusunu iletebilir.

VAKIFBANK’IN 250 TL KAZANDIRAN KAMPANYASINA NASIL BAŞVURULUR?

Kampanyaya Vakıfbank Mobil uygulama üzerinden başvuruda bulunmak isteyenler Cepte Kazan uygulaması içerisinde yer alan ilgili kampanyaya gelerek katılım sağlayabilir.

Kampanyaya sms ile katılmak isteyenler cep telefonunun mesaj kısmına GIDA yazarak bir boşluk bırakıp kredi kartını son altı hanesini yazıp 6635'e sms olarak göndermelidir.

VakıfBank'ın gıda marketi harcamasına kazandıran kampanyası her müşteri için en fazla 250 TL kazandırıyor. 31 Mayıs tarihine kadar başvurular kabul ediliyor. Kazanılan Worldpuanlar 8 Haziran tarihinde hesaba yüklenir. 9 Temmuz tarihine kadar kullanılabilir.

 

elsan

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!