Göksu Nehri’ndeki Kayıp Vakası Derinleşiyor! Nuriye Parmaksız Nerede?

Adıyaman’ın Gölbaşı ilçesinde 9 gündür kayıp olan 65 yaşındaki Nuriye Parmaksız için arama çalışmaları sürüyor. Baraj kapakları açıldı, sular boşaltıldı, ancak Parmaksız’ın izine hala rastlanmadı.
Adıyaman’ın Gölbaşı ilçesinde 4 Ocak’tan bu yana kayıp olan 65 yaşındaki Nuriye Parmaksız’ı arama çalışmaları aralıksız devam ediyor. En son Gölbaşı-Malatya Karayolu üzerindeki HES Barajı çevresinde görülen Parmaksız için AFAD, jandarma ve polis ekipleri büyük bir seferberlik başlattı.
BARAJ KAPAKLARI AÇILDI, SU BOŞALTILDI
Parmaksız’ın Göksu Nehri’ne düşüp baraj gövdesine kadar sürüklenmiş olabileceği ihtimali üzerine baraj kapakları kontrollü bir şekilde açıldı. Ancak baraj sularının boşaltılmasıyla yapılan aramalarda da Parmaksız’a ait herhangi bir ize rastlanılmadı.

HAVADAN VE KARADAN ARAMA SEFERBERLİĞİ
Arama çalışmalarına toplam 154 kişiden oluşan ekipler katılıyor. Karadan yapılan aramaların yanı sıra insansız hava aracı (İHA) ve dronlarla da havadan detaylı inceleme gerçekleştirildi. Ancak Parmaksız’ın izine ulaşmak şu ana kadar mümkün olmadı.
VATANDAŞLAR VE AİLE YARDIM BEKLİYOR
Nuriye Parmaksız’ın ailesi ve çevresi, endişeli bekleyişini sürdürüyor. Parmaksız’ın bir an önce bulunması için yetkililere çağrıda bulunarak çalışmaların hız kesmeden devam etmesini istiyor.
KAYNAK: İHA
Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!
BUNLARA DA BAKABİLİRSİNİZ
- İYİ Partili İsmail Yücel Malatya’da Deprem Sonrası Ekonomik ve Sosyal Sorunlara Dikkat Çekti
- Malatya’da Afet Risklerini Azaltmak İçin Hangi Adımlar Atılıyor?
- Malatya’dan İki Ayda 10 Bin 300 Ton Kuru Kayısı İhraç Edildi
- Vali Yavuz: “Sürekli Mağduriyet Algısıyla Şehri Normalleştiremeyiz”
- Malatya'da Depremin Ardından Konteynerlerde Kalanların Sayısı On Binin Altına Düştü
- 0SEVDİM
- 0ALKIŞ
- 0KOMİK
- 0İNANILMAZ
- 0ÜZGÜN
- 0KIZGIN


Yorum Yazın
E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişdir.