dore okulları
Malatya
25 Nisan, 2024, Perşembe
  • DOLAR
    32.52
  • EURO
    34.88
  • ALTIN
    2435.7
  • BIST
    9766.38
  • BTC
    63747.08$

Göksu: Sorunlar aynı sorumlu ayrı


Göksu: Sorunlar aynı sorumlu ayrı
Ankara Malatyalılar Federasyonu Başkanı Kamil Göksu, Yeni Malatyaspor ile ilgili gelişmeler hakkında değerlendirmelerde bulundu.
Narin
 
HABER MERKEZİ-MALATYA
 
Yeni Malatyaspor'da yaşanan gelişmeleri değerlendiren Ankara Malatyalılar Federasyonu Başkanı Kamil Göksu, "2020-2021 Futbol Liginin başlamasına yaklaşık bir ay bir süre kaldığı dönemde Y.Malatyaspor üzerinde oynanan oyunlara bakıyorum da üzülmemek elde değil" dedi. 
 
SİZCE TEMELLER SAĞLAM ATILIYOR MU?
 Ankara Malatyalılar Federasyonu Başkanı Kamil Göksu: "Şu dönemde yapılan her türlü hamleler takımın yeni sezondaki temellerinin atılmasıdır. Sizce temeller sağlam atılıyormu? Sezon bittiğinde kulüp başkanı Sayın Adil Gevrek 2019-2020 sezonunu değerlendirerek son 5 ayda yaşadıkları sıkıntıları ele aldı. MALATYA DEPREMİ ve COWİD-19 salgın döneminden dolayı düştükleri Problemleri bir bir açıkladı kamuoyuyla paylaştı ve başarısızlıklarının nedenlerinin de bu olaylar olduğunu söyledi bunların haricinde bazı hatalarının da olduğuna vurgu yaparak hatalarımız dan da ders almamız gerekiyormuş diyerek tüm kamuoyundan özür diledi ayrıca kulübün borcuyla alakalı olarak mali genel kurulda kalem kalem hesap vereceğini söyleyerek yeni sezon hazırlıklarına son hızıyla başladı.Basın toplantısı kamuoyunda iyi bir algı oluşturdu.
 
"GÜRKAN, AYNI GERÇEKLERİ KENDİSİ DE SAVUNDU"
Malatya Büyük Şehir Belediye Başkanımız Sayın Selahattin Gürkan bey Sayın Cumhurbaşkanımıza,Gençlik Spor Bakanımıza ve Futbol Federasyonumuza da Sayın Adil Gevrek in basın açıklamasında değindiği gibi MALATYA DEPREMİ ve COWİD-19 Salgınının Malatyasporumuzda olumsuz etkilerinin olduğunu yaşadıkları bu sıkıntılı süreçlerde mağduriyetler olduğunu tarihte ilk olan bu yıla mahsus bir alt lige düşmenin olmaması yönünde taleplerinin olduğunu belirtmişlerdir.
Şimdi soruyorum Sayın Adil Gevrek in başarısız olduğunu ileri sürerek istifasını isteyen belediye başkanımız sayın Selahattin Gürkan bey aynı gerekçeleri kendisi savunmuştur.
Şimdi siz bu gerekçelerle takım olarak mağdur olduk diyeceksiniz evet bu bir gerçek sayın Gevrek futbolcuların Malatya da kalmak istemediklerini belirtmiştir doğrudur bu gibi olumsuz olaylardan kaynaklı takım başarısız olmuştur.
Sorun aynı Cumhurbaşkanı ,Gençlik Spor Bakanı,Futbol Federasyonu kabul ediyor sizi haklı buluyor siz tekrar dönüyorsunuz Kulüp Başkanı Sayın ADİL GEVREK i haklı bulmuyorsunuz. Aynı sorunu aynı düşünceyle ele alıyorsunuz üst makamlara beraber taşıyorsunuz ama dönüyorsunuz geri kendi içinizde başkan sen takımı düşürdün başarısızsın diyorsunuz .Kamuoyunun takdirlerine sunuyorum.
-Siz kayısı bahçeniz deki ağaçlarınızdan 5,5 sene en iyi meyveleri üretip satıyorsunuz fakat bu sene dolu vurdu,meyve vermedi ağaçlarınızı ne yaparsınız oturup bahçenizdeki ağaçların tamamını kesip atar mısınız .
 
"DİĞER KULÜPLERİN DE BORCU VAR"
Ligden düşen takım bir tek Y.Malatyaspor mudur diğer iki takımın şehirlerinin yerel yöneticilerinin bu tür toplantılar yaparak kulüp başkanlarına istifa çağrıları olmuş mudur eğer sorun borçsa düşen kulüplerden birinin borcu Malatyasporun borcunun 7 katı bir diğerinin ise 4 katı borcu vardır. Şimdi burda sorun ne borç nede sportif başarısızlıkdır diye düşünüyorum ister istemez .
 
"KULÜBE ZARAR VERECEK BİR EYLEM İÇİNDE OLMAYIN"
Sportif Başarısızlığın sebebini sizde açıklıyorsunuz üst makamlara DEPREM-COWİD-19... Mali Yönden Kötü Yönetildiğini düşünelim ,diğer düşen takımlarla kıyasladığımızda çok çok iyi olduğumuzu görüyoruz.Peki bu şehirlerin Yerel yöneticileri neden kongre delegelerinin seçmiş olduğu yönetim kurullarını istifaya davet etmiyor.
Kamu Oyu önünde Transfer hazırlıkları,kamp hazırlıkları yapıldığı dönemde bu tartışmaların alev len dirilmesinin takıma bir yararı var mıdır sizlerde kabul edeceksiniz yoktur o zaman neden yapıyoruz amaç nedir?
Sonuç olarak yaklaşık 3 milyon Malatyalının ortak paydası Y.Malatyaspora zarar verecek her türlü eylem söylemden uzak durmamız gerekiyor.Hangi kurum kuruluş şahıslar bu takıma zarar veriyorsa 3 milyon Malatya'lınında vebalini omuzlarına alıyor demektir.Şu günlerde yaşananlar tamamen bu takıma zarar veriyor mevcut yönetim Futbolcu ve hoca transfer ediyor bir saat sonra şehrimizin belediye başkanı kulübü bırakın diye basın toplantısı yapıyor.O transfer edilen Futbolcu-Teknik Direktör ün kafasındaki algıyı siz düşünün.
Gelin Şehrimizin Yerel Yöneticileri , Siyasileri,STK ları el ele verin kulübe zarar verecek hiç bir eylemin içinde olmayın."
 
 
elsan

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!