dore okulları
Malatya
29 Mart, 2024, Cuma
  • DOLAR
    32.38
  • EURO
    35.06
  • ALTIN
    2326.5
  • BIST
    9104.65
  • BTC
    70524.45$

Gözler Trabzonspor maçında!


Gözler Trabzonspor maçında!
Süper Lig’in 23. haftasında İzmir temsilcisi Göztepe ile 2-2 kalarak puanını 20’ye yükselten Yeni Malatyaspor’da gözler Trabzonspor maçına çevrildi.
Narin

HABER MERKEZİ-MALATYA
Göztepe karşılaşması sonrası kente dönen sarı -siyahlı ekip, günü dinlenerek geçirirken, Trabzonspor maçı öncesinde takımda sakatlığı bulunan oyuncunun bulunmadığı öğrenildi. Deplasmanda aldığı 1 puanla ligde rahat bir konuma gelen Malatya temsilcisi gözünü hafta evinde oynayacağı Trabzonspor maçından alacağı 3 puana çevirdi.

M_46

İYİ BİR PERFORMANS ORTAYA KOYDU
Devre arasında kadrosuna kattığı futbolcuların görücüye çıktığı Göztepe müsabakasında özellikle Stevie Mallan, oynadığı futbol ve attığı gol ile dikkatleri şimdiden üzerine çekti. Mallan, performansı ile takımın ilk 11'in değişmezi olacağının da mesajı verdi. Yine oyuna 79. dakikada dahil olan Malili futbolcu Aly Malle'de oyunda kaldığı süre içerisinde iyi bir performans ortaya koydu.
Göztepe maçı sonrası konuşan Stephen Mallan, "Zor bir maç olacağını biliyorduk. İyi bir takıma karşı oynadık. İki tane güzel şutumuz gol oldu. Televizyondan Türkiye Süper Lig'ini izliyordum. Benim buraya gelmek gibi bir opsiyonum vardı. Şu an da iyi gidiyor" dedi.

N_18

3 PUANLA AYRILABİLDİK
Göztepe karşısında beraberliği getiren golü kaydeden Ahmed Ildiz ise "Öncelikle zor bir deplasmandı. Göztepe kolay bir deplasman değil. Buradan 3 puanla da ayrılabilirdik. Son dakikalar pozisyonlarımız vardı. Çim mükemmel, futbol oynamak için her şey iyiydi. Göztepe iyi oynadı. Buradan bir puan almak bizim için çok önemliydi. Gol için de mutluyum" İfadelerine yer verdi.
Süper Lig'in 24. haftasında 8 Şubat Pazartesi günü saat 19.00'da oynanacak olan Yeni Malatayaspor- Trabzonspor karşılaşmasını ise hakem Erkan Özdamar yönetecek.

M_47

ÖTE YANDAN MALATYALI TARAFTARLAR TAKIMINI YALNIZ BIRAKMADI 

Süper ligin 23. haftasında Göztepe'ye konuk olan Yeni Malatyaspor'u İzmir ve çevre illerde yaşayan Malatyalılar yalnız bırakmadı.
Derebeyleri Taraftarlar Derneğine mensup sarı siyahlı taraftarlar Kulüp Başkanı Adil Gevrek ve Teknik Direktör Hamza Hamzaoğlu'na maç öncesi çiçek vererek, yanındayız mesajı verdiler. Başkan Adil Gevrek, maç öncesi verilen bu destekten dolayı memnun olduklarını ifade ederek, “İnşallah biran önce bu pandemi sona erer ve yeniden taraftarlarımız karşılaşmalarda bizleri desteklemeye devam eder. Onların bizlere verdiği desteği hissetmek çok güzel. Deplasmanda bizleri yalnız bırakmayan taraftarlarımıza teşekkür ediyoruz” dedi.
Teknik Direktör Hamza Hamzaoğlu'da, Malatyaspor camiasının büyük bir aile olduğunu ifade ederek, pandemi nedeniyle maçların seyircisiz oynandığını hatırlatarak, “Umuyoruz ki biran önce bu salgın sona erer ve taraftarımızın da stattaki destekleri ile güzel sonuçlar alırız” dedi.

elsan

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!