Göztepe maçına taraftar akını

Malatyalı taraftarların Göztepespor maçına ilgisi yönetimin yüzünü güldürdü. 3, 4 ve 10 TL'den satışa sunulan 9 bin 500 biletten 5 bininin satıldığı belirtilirken, maç saatine kadar kale arkalarının da tamamen satılacağı tahmin ediliyor.
HABER MERKEZİ- MALATYA
TFF 1. Lig'in 30. haftasında Göztepe'yi konuk edecek Evkur Yeni Malatyaspor'da taraftarların biletlere ilgisi yönetimin yüzünü güldürdü.
Şampiyonluk yolunda büyük önem taşıyan karşılaşmanın biletlerinin satışa çıkmasıyla Passolig gişesi önünde kuyruklar oluşturan sarı-kırmızılı taraftarların maraton ve kapalı tribün biletlerinin tamamını tükettiği belirtildi.
5 BİNİ SATILDI
3, 4 ve 10 TL'den satışa sunulan 9 bin 500 biletten 5 bininin satıldığı belirtilirken, maç saatine kadar kale arkalarının da tamamen satılacağı tahmin ediliyor. Edinilen bilgiye göre, Kapalı ve Maraton tribünün tamamının, çevre yolu tarafındaki kale arkası tribününün ise bir kısmının satıldığı, Gençlik Spor İl Müdürlüğü tarafındaki kale arkası biletlerinin de maç günü tüketilmesi bekleniyor. Şampiyonluk yolunda ilerleyen takımlarını bu kritik maçta yalnız bırakmak istemeyen futbolseverler, müsabakaya büyük ilgi gösteriyor.
Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!
BUNLARA DA BAKABİLİRSİNİZ
- Malatya'da 49 Yaşındaki Güler Yavuz Trafik Kazasında Hayatını Kaybetti
- TOKİ Tarafından Önerilen Yol Kotu Projesi Malatya’da Tartışmalara Yol Açtı
- Malatya’nın Safkan Arap Tayları Dijital Dünyada Milyonluk Rekora Koşuyor
- Bilal Yıldırım'dan Bülent Tüfenkci'ye: İçi Boş Manşetler Malatya’da Artık Sökmez!
- Hekimhan'daki Feci Kazada Traktör Ters Döndü! Tonlarca Ağırlığın Altındaki Sürücü...
- 0SEVDİM
- 0ALKIŞ
- 0KOMİK
- 0İNANILMAZ
- 0ÜZGÜN
- 0KIZGIN


Yorum Yazın
E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişdir.