Malatya
10 Eylül, 2025, Çarşamba
  • DOLAR
    41.27
  • EURO
    48.66
  • ALTIN
    4850.3
  • BIST
    10.449
  • BTC
    112074.59$

Gözyaşlarını Tutamadı!..


Gözyaşlarını Tutamadı!..
Malatya'da üniversite sınavında Türkiye 7.'si ve Malatya 1.'si olan öğrencinin annesi, oğlu için düzenlenen ödül töreninde gözyaşlarını tutamadı

Malatya'da üniversite sınavında Türkiye 7.'si ve Malatya 1.'si olan öğrencinin annesi, oğlu için düzenlenen ödül töreninde gözyaşlarını tutamadı.
Daha önce girdiği Seviye Belirleme Sınavı'nda (SBS) Türkiye 1'incisi olan Melih Alay isimli öğrenci, Malatya Fen Lisesi'ni bitirdikten sonra girdiği üniversite sınavında de Türkiye 7'ncisi ve Malatya 1'incisi olup İstanbul Üniversitesi Cerrahpaşa Tıp Fakültesi'ni kazanınca, valilik tarafından ödüllendirildi.
Malatya Valiliği Salonu'nda düzenlenen törende, ödülünü Vali Vasip Şahin'in elinden alan Melih Alay'ın heyecanlı olduğu görüldü.
Ödül törenine öğretmen babası ve annesi ile katılan Melih Alay'a Vali Şahin, tablet bilgisayar ve çeşitli hediyeler verirken, öğrencinin annesi Saadet Alay ise gözyaşlarını tutamadı.
Başarılı öğrencinin annesi Saadet Alay, “Vali bey ödül verirken çok heyecanlanıp duygulandım. Allah herkese böyle heyecan yaşatsın. Oğlum gerek SBS ve gerekse ÖSS'de dereceler elde etti. Çok çalıştı, emeğinin karşılığını aldı. Allah da nasip etti ve iyi bir üniversitede okuma şansını elde etti. Sorumluluğunu bilen bir genç” ifadelerini kullandı.

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!