Gruplarda çekişmeli maçlar olacak

Malatya Büyükşehir Belediyesi Geleneksel Halı Saha Futbol Turnuvası'nın ikinci haftasında da çekişmeli ve zevkli karşılaşmalar oynanıyor.
Büyükşehir Belediyesi, MASKİ Daire Başkanlıkları ile Belediye şirketlerinden oluşan toplam 27 takımın 4 grupta mücadele ettiği turnuvada, gruplardan çıkmak için takımlar kıyasıya mücadele ediyor. Pınarbaşı Halı Saha'da oynanan maçlara takım taraftarları da yoğun ilgi gösteriyor. TFF Malatya İl Hakem Kurulu hakemlerinin yönettiği karşılaşmalarda centilmenlik ön planda tutulurken, takımlar tarafından oynanan futbol ise izleyenlere büyük zevk veriyor. 4 gruptan oluşan turnuvada takımlar 3. maçlarını geride bıraktı. Son oynanan maçlarda Basın Yayın Daire Başkanlığı ile MASKİ Bilgi işlem 4-4 berabere kalırken, Fen İşleri Daire Başkanlığı ile Bilgi İşlem Daire Başkanlığı 3-3, Kültür ve Sosyal İşler Daire Başkanlığı, Kültür A.Ş.'yi 6-4, MASKİ Strateji MASKİ Atıksu'yu 9-3, İnsan Kaynakları MASKİ Abone'yi 6-4, Çevre ve Koruma Daire Başkanlığı ise Yol Altyapı İlçe'yi 5-3 yendi.
LİDERLER ARAYI AÇIYOR
Oynanan 3. maçlarda gruptan çıkacak olan ilk iki takım arasında yer almak için kıyasıya mücadele veriliyor. A grubunda İmar İşleri Dairesi Başkanlığı 9 puanla liderliğini sürdürürken MASKİ Kanalizasyon 6 puanla ikinci, B Grubunda Özel Kalem Müdürlüğü 7 puanla lider, Zabıta Dairesi Başkanlığı 5 puanla ikinci, C grubunda Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanlığı 9 puanla lider, Kültür A.Ş. 4 puanla ikinci, D grubunda ise Çevre Koruma ve Kontrol Dairesi Başkanlığı 9 puanla lider, İnsan Kaynakları Dairesi Başkanlığı 9 puanda averajla ikinci sırada yer alıyor.
Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!
BUNLARA DA BAKABİLİRSİNİZ
- İtfaiye Ekipleri Zamanla Yarıştı: Kentin Dört Bir Yanından Alevler Yükseldi
- Malatyalı Çankaya Belediye Başkanı Hüseyin Can Güner’in Özel Kalem Müdürü Sadık Can Köksal Gözaltına Alındı
- Malatya'da Yılan Savar Muhtar Olarak Tanınan Ali Berktaş Metrelik İki Kara Yılanını Elleriyle Yakaladı
- Yeşilyurt'ta Yapımı Tamamlanan Hacı İbrahim Güngör Taziye Evi Hizmete Açıldı
- Öztürk: Malatya'daki Muhalefet Boşluğunu Bundan Sonra İYİ Parti Fazlasıyla Dolduracak
- 0SEVDİM
- 0ALKIŞ
- 0KOMİK
- 0İNANILMAZ
- 0ÜZGÜN
- 0KIZGIN


Yorum Yazın
E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişdir.