dore okulları
Malatya
26 Nisan, 2024, Cuma
  • DOLAR
    32.46
  • EURO
    34.74
  • ALTIN
    2439.1
  • BIST
    9908.63
  • BTC
    63578.26$

GSM operatörleri kararını verdi! Hat sahiplerine para iadesi yapacak! Sadece 15 gün içinde…

GSM operatörleri kararını verdi! Hat sahiplerine para iadesi yapacak! Sadece 15 gün içinde…
Cep telefonu kullanıcılarına müjde. GSM operatörleri ortak kararını verdi. Para iadesi için sadece 15 gün içerisinde başvuru yapanlar dikkate alınacak.
Narin

Vodafone, Türk Telekom ve Turkcell hat sahipleri için duyuru yapıldı. Cep telefonu operatörleri bu kez başvuru yapana en az 189 TL para iadesi yapacak.

Cep telefonu tarifelerine yönelik uygulanan zamlar son dönemlerde vatandaşın belini büküyor. Kontör fiyatları hat sahipleri için 100 TL'nin aşağısında paket alımını zor hale getiriyor. Cep telefonu faturalarının cep yaktığı bu dönemde GSM operatörleri tarafından paylaşılan bu haber müjde ile karşılandı.

TURKCELL HAT SAHİPLERİ PARA İADESİNİ NASIL ALABİLİR?

Turkcell hat sahipleri için resmi internet sitesi üzerinden paylaşımda bulundu. Türkiye'nin en prestijli cep telefonu operatörü olan Turkcell müşterilerine özel duyurusunu müjde olarak paylaştı. Konunun detaylarına ise resmi internet sitesi üzerinden yer verdi.

Turkcell internet sitesi üzerinden yapmış olduğu duyuru da şu bilgiye yer verdi:

“Hat iptalinden sonra hesabınızda kalan TL'leri 2 yıl içerisinde “Alacak sorgulama ya da TL iade talep” linki üzerinden sorgulayabilirsiniz. Talebiniz sonrasında 15 gün içinde geri ödemeniz yapılacaktır. Adınıza ödenen yıllık tesis kullanım ücretinin kalan taksitleri bakiyenizden tahsil edilecektir.”

LİNK ÜZERİNDEN ÖDEME YAPILACAK!

Turkcell kullanıcıları için herhangi bir sebepten kaynaklı olarak hat iptali işlemi gerçekleştirdiği anda geri kalan tutar iade edilecek. 2 yıllık süreç içerisinde alacak sorgulama ya da TL iade talep linki üzerinden talep iletilebilecek. Turkcell yapmış olduğu duyuruda “15 gün içerisinde” diyerek sınırlandırmada getirmiş oldu.

VODAFONE PARA İADESİ NASIL ALINIR?

Turkcell'in yapmış olduğu duyuru sonrası Türk Telekom ve Vodafone hattı sahipleri merak etmeye başladı. Operatörlerde faturasız hattı bulunan kişilerin para iadesi için yeni duyuru Vodafone içinde geldi. Vodafone resmi internet sitesi üzerinden konu ile ilgili şu açıklamayı yaptı:

“Çeşitli sebeplerle aboneliği iptal edilen faturasız abonelerin hesaplarında kalan bakiye için abonelere geri alma hakkı tanınacaktır. İptal tarihinden itibaren 24 ay içerisinde başvuruda bulunan aboneye geri ödeme 15 gün içinde yapılır.”

HAT SAHİBİ GERİ DÖNERSE NE OLACAK?

Talepte bulunacak abonenin kalan bakiyesi 24 ay süreyle saklanacak. Abonenin hattını Vodafone'a tekrar taşıması ile abonenin hesabına otomatik olarak yüklenecek. Kalan TL bakiyeyi sorgulamayabilmek için borç alacak sayfasını üzerinden bilgi alınabilir.

 

elsan

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!