dore okulları
Malatya
29 Mart, 2024, Cuma
  • DOLAR
    32.37
  • EURO
    35.04
  • ALTIN
    2325.4
  • BIST
    9104.24
  • BTC
    69955.93$

Güder: “Her mevsimde ilçemizin güzelliğine güzellik katıyoruz”


Güder: “Her mevsimde ilçemizin güzelliğine güzellik katıyoruz”
Tasarruf konusuna verdiği önemle büyük takdir toplayan Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder, ilçedeki yeşil alan ve parkları süslemek için Fırat Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi yerleşkesi üzerinde oluşturulan özel sera alanında incelemelerde bulundu.
Narin

 

HABER MERKEZİ-BATTALGAZİ
Battalgazi'deki yeşil alan ve parkları süslemek için kullandığı çiçek ve bitkilerin üretimini kendi sera alanında gerçekleştiren Battalgazi Belediyesi, ilçeyi güzelleştirmeye devam ediyor. Battalgazi Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü'nün Fırat Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi yerleşkesi üzerinde atıl durumda bulunan 15 dekarlık alanda oluşturduğu özel sera alanında incelemelerde bulunan Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder, gerçekleştirilen çalışmalar hakkında birim müdüründen bilgiler aldı.
Taflan, ligustrum, lavanta, biberiye, lale ve hanımeli gibi birçok rengarenk çiçekler ve süs bitkilerini özel sera alanında yetiştirerek, ilçeyi çiçek bahçesine dönüştürmeyi hedefleyen doğa ve çevre dostu Başkan Güder, bugüne kadar 20 binden fazla süs bitkisini toprakla buluşturduklarının altını çizerek, her mevsimde Battalgazi'nin güzelliklerine güzellik kattıklarını belirtti.

A_336

GÜDER'DEN ÜRETİM ARTTIRMA TALİMATI
Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder, üretim mühendisleri tarafından kontrollü iklim şartlarının sağlandığı özel tasarlanmış kapalı cam sera alanını da gezdi. Üretim mühendislerine üretimin arttırılması yönünde talimatlar veren Güder, özverili çalışmalarından dolayı Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekiplerine teşekkürlerini iletti.

B_252

"BATTALGAZİ'MİZİ KENDİ ÇİÇEKLERİMİZLE RENKLENDİRİYORUZ"
İlçeyi baştan aşağı mevsimine uygun çiçeklerle süslemelerinin yanı sıra ekonomik olarak da büyük tasarruf sağladıklarının altını çizen Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder, “Park ve Bahçeler Müdürlüğü olarak yaklaşık bir yıl önce Battalgazi'mizin çehresini değiştirme ve yeşillendirme noktasında ekibimiz çalışmalarını başlattı. Yaptığımız çalışmalar neticesinde Fırat Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi yerleşkesi üzerinde atıl durumda bulunan 15 dekarlık alanı ekonomimize kazandırdık. Hayata geçirdiğimiz proje ile ilçemizin çiçek ve süs bitkisi ihtiyacını kendimiz üretiyoruz. Battalgazi Belediyesi olarak bir yandan ilçemizi güzelleştirirken diğer yandan ekonomik tasarruf sağladık. Yeşil Malatya'nın idamesini sağlamak için büyük çaba sarf ediyoruz. Bu zamana kadar 20 binden fazla çiçeğimizi ve fidanımızı toprakla buluşturduk. Ekiplerimiz yürüttüğü titiz ve örnek çalışmalarla, her mevsimde ilçemizin güzelliğine güzellik katıyoruz. Battalgazi'mizin tüm güzelliklerini daha fazla ön plana çıkartmak, sosyal dokuyu ve yeşil alanları daha zengin hale getirmek adına ilçemizin dört bir tarafında yeşillendirme çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Battalgazi'mizi yepyeni ve güzel bir görünüme kavuşturuyoruz” diye konuştu.

A_343

ÖTE YANDAN GÜDER ALT YAPI ÇALIŞMALARINI İNCELEDİ
Malatya'nın Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder, Orduzu bölgesinde devam eden alt yapı çalışmalarını yerinde inceleyerek, vatandaşların çalışmalardan olumsuz etkilenmemesi için ekiplerin dikkatli hareket etmesi konusunda uyarılarda bulundu.
Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder, Malatya Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürü Yaşar Karataş ile birlikte Orduzu bölgesinde devam eden alt yapı çalışmalarını inceledi. Ekiplerin Taşpınar mahallesindeki hummalı çalışmalarını hakkında bilgiler alan Başkan Güder, çalışmaların yapıldığı bölgelerde vatandaşların olumsuz etkilenmemesi için ekiplerin dikkatli hareket etmesi konusunda uyarılarda bulundu. Alt yapı çalışmalarının tamamlanmasıyla birlikte zaman kaybetmeden üst yapı çalışmalarının başlayacağını vurgulayan Başkan Güder, Orduzu bölgesinin yıllardır süren alt yapı sorununun, gerçekleştirilen bu çalışmalar ile çözüme kavuşturulduğunu kaydetti.

ÇALIŞMALARIMIZI KISA SÜREDE TAMAMLAYACAĞIZ
Orduzu bölgesinde çalışmaların tüm hızıyla devam ettiğini vurgulayan Malatya Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürü Yaşar Karataş, “Orduzu mahallemizin ve Gelincik Tepe bölgesinin alt yapı çalışmaları ile ilgili yaklaşık birkaç aydır yoğun bir çalışma içerisindeyiz. Bugünde Battalgazi Belediye Başkanımız Osman Güder ile birlikte çalışmaları yerinde inceledik. Gelincik Tepe bölgesinde özellikle MASKİ ile TOKİ çalışmaları paralel gidiyor. Orduzu bölgemizin alt yapı ve Gelincik Tepe bölgesinin su sorunu vardı. Bölgenin su ihtiyaçlarını karşılamak üzere Melekbaba depomuzdan su hattı çekiyoruz. Çalışmalarımızda epeyce bir yol aldık. Kısa sürede vatandaşlarımız mağduriyet yaşaması adına çalışmalarımızı tamamlamayı planlıyoruz. Çalışmalarından dolayı arkadaşlarımıza teşekkür ediyoruz” ifadelerini kullandı.

B_259

ORDUZU TERCİH EDİLEN BÖLGE OLACAK
Orduzu bölgesinde güzel çalışmaların yapıldığına dikkat çeken Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder, “MASKİ Müdürümüz ile birlikte çalışmalarımızı inceliyoruz. Orduzu bölgesinin mevcut alt yapısı, ihtiyaca cevap vermeyecek seviyede. Vatandaşlarımızda seçim öncesi bunu bize ilettiler. Yaptığımız çalışmalar doğrultusunda alt yapının yenilenmesi gerekiyordu. Durumu Büyükşehir Belediye Başkanımız ve MASKİ Müdürümüze durumu ilettik ve çalışmalarımız hızlı bir şekilde başladı. Hizmetin olduğu yerde bazı aksamalar tabi ki olacak. Zahmet olmadan, rahmet olmaz. Bölgedeki vatandaşlarımız bu konuda bize gereken hassasiyeti gösteriyorlar. Battalgazi Belediyesi olarak bizlerde her 2-3 günde bir gelip, buradaki çalışmaları takip ediyoruz. Çalışmaların yakın takipçiyiz. Yaptığımız çalışmalar ve yatırımlarla Orduzu bölgemiz Malatya'nın tercih edilen bölgeleri arasında yerini alacak. Orduzu bölgemizde gerçekten güzel çalışmalar yapıyoruz. Battalgazi'mizin alt yapı sorunu olan bölgelerde de bu çalışmaları Malatya Büyükşehir Belediyemiz ve MASKİ'miz ile yapmayı hedefliyoruz. Battalgazi'nin yarınları çok daha güzel olacak” dedi.

elsan

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!