dore okulları
Malatya
23 Nisan, 2024, Salı
  • DOLAR
    32.56
  • EURO
    34.89
  • ALTIN
    2432.2
  • BIST
    9645.02
  • BTC
    66706.83$

Guilherme transferi suya mı düşecek?


Guilherme transferi suya mı düşecek?
Son zamanlarda Guilherme transfer döneminde en çok konuşulan isimlerin başında geldi. Malatyatime’ın edindiği bilgiler, söz konusu haberlere ışık tutacak nitelikte oldu. Prensipte Beşiktaş’la anlaştığı iddia edilen Guilherme Costa Marques’in transferi ile ilgili çalkantılar devam ediyor.
Narin

 HABER MERKEZİ-MALATYA

BtcTurk Yeni Malatyaspor'un futbolcusu Guilherme'nin Beşiktaş'a transferine ilişkin çeşitli haberler çıktı. Transferle ilgili gerçek bilgiler merak edilir oldu. Malatyatime'ın edindiği bilgiler, söz konusu haberlere ışık tutacak nitelikte oldu. Kulüp yöneticilerinden alınan bilgilere ve haber merkezimize ulaşan detaylara göre henüz bitmiş bir olay yok. Kamuoyu tarafından merak edilen sorulara BtcTurk Yeni Malatyaspor yöneticileri tarafından da açıklık getirildi. 

“ŞU ANDA BİTMİŞ BİR OLAY YOK”

 "Şu anda bitmiş bir olay yok, Beşiktaş'ın transfer durumları zaten tıkandı. Guilherme ile  anlaşmada herhangi büyük bir kulübe gitmek isterse önünün açılacağı, böyle bir kolaylık verileceği söylenmiş durumda. Guilherme şuanda Antalya'daki antrenmanlara katılmaya devam ediyor. Ancak yönetim tarafından ön tıkayıcı bir durum söz konusu değil. "

“GUİLHERME, BEŞİKTAŞ İLE GÖRÜŞMÜŞ…”

" Beşiktaş böyle bir talepte bulunmuş, görüşmüşler. Yönetimin kırıldığı taraf ise; Beşiktaş Kulübü'nün kendilerini aramadan oyuncuyla temasta bulunmalarının etik olmadığı yönünde. Öte yandan Yeni Malatyaspor Kulüp Başkanı Adil Gevrek ise katıldığı televizyon programında yaptığı açıklamada, "Oyuncunun menajeri bizi arayacaktı ama ne menajer ne kulüp bizi aramadı. Beşiktaş bizi aramadan transferi bitirdiyse bunu etik bulmuyorum"açıklamalarında bulunmuştu. 

“DENGEYİ FUTBOLCU SATARAK KURUYORUZ”

"Anadolu kulüplerinde çalışarak Fenerbahçe, Beşiktaş ve Galatasaray gibi büyük kulüplere gitmek isterler. Kulübün her futbolcuya sözü var her futbolcu alınır, yetiştirilir, ve satılır. 'Borcu olmayan Anadolu kulüplerinden birkaç takımız biz bunu sağlayamazsak bir şeyleri de dengeleyemeyiz, futbolcu satarak bunları dengelemeye çalışıyoruz. Her futbolcunun hayali bu, daha iyi şartlar var, daha iyi para kazanırlar. Oyuncu gidebilir, sıkıntı yok, bu şartlarda anlaşmıştık ' deniliyor. 

"BİR ZARAR SÖZ KONUSU DEĞİL"

'Siyah-beyazlılar bu transfer için Yeni Malatyaspor'a da 40 bin Euro ödeyecek.' 40 bin Euroluk serbest kalma bedelinin aslı hakkında ulaşılan bilgilere göre iseBöyle bir maddenin söz konusu olduğu anlaşıldı. Guilherme'nin alınış şartları onu gerektiriyordu. Gulherme para ödemeden kiralamıştı eğer kalacak olursa o paraları ödenecekti.  Yani kulüp tarafından Guilherme'ye 500 Bin Euro verilseydi, şu an o paraya gitmesi lazımdı. Bu konuda herhangi bir zarar söz konusu değil.  Oyuncu ile anlaşırken kulüpten bir para çıkmaması önceliği göz önünde tutulmuş. 

Öte yandan Guilherme Costa Marques'in transferi ile ilgili önümüzdeki günlerde kulüp yöneticileri tarafından açıklama yapılması bekleniyor. 

elsan

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!