Malatya
28 Temmuz, 2025, Pazartesi
  • DOLAR
    40.58
  • EURO
    47.79
  • ALTIN
    4352.2
  • BIST
    10.643
  • BTC
    118264.95$

Güle güle Urhal


Güle güle Urhal
Samsun’a atanan Emniyet Müdürü Urhal, Malatya’dan ayrıldı.

HABER MERKEZİ-MALATYA

Son Cumhurbaşkanlığı Kararnamesi ile Samsun Emniyet Müdürlüğü görevine atanan Dr. Ömer Urhal, Malatya'dan dualarla ayrıldı.

TÖRENE KATILANLAR
Yaklaşık 5 yıldır görev yaptığı Malatya İl Emniyet Müdürlüğünde sabah saatlerinde düzenlenen uğurlama törenine emniyet teşkilatının yanı sıra, ilçe belediye başkanları, sivil toplum kuruluşu temsilcileri, muhtarlar ve vatandaşlar katıldı.

URHAL MALATYA'DAN AYRILDI

Kendisini uğurlamaya gelen herkeste tek tek vedalaşan Urhal, Malatya'da görev yaptığı süre zarfında asayiş ve huzurun temini noktasında tüm emniyet teşkilatı ile birlikte 7/24 görev yaptıklarını ifade ederek kendilerine destek veren herkese teşekkür etti. İl Müftüsü Veysel Işıldar'ın duası sonrası Emniyet Müdürü Urhal, yeni görev yeri Samsun'a gitmek için Malatya'dan ayrıldı.

1_257

YENİ MÜDÜR PAZARTESİ BAŞLAYACAK
Öte yandan Malatya Emniyet Müdürlüğü'ne atanan Sinop Emniyet Müdürü Ercan Dağdeviren'in de Pazartesi günü Malatya'da göreve başlayacağı öğrenildi.

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!