01 Temmuz, 2026, Çarşamba
  • DOLAR
    42.26
  • EURO
    49.07
  • ALTIN
    5726.6
  • BIST
    10.641
  • BTC
    103068.32$

Gülerek, Öğrendiler.


Gülerek, Öğrendiler.
ÇOCUKLAR HEM GÜLDÜRÜLDÜ HEM DÜŞÜNDÜRÜLDÜ

Malatya'da çocuklara yönelik gerçekleştirilen tiyatro gösterisi hem güldürdü hem de düşündürdü.
Malatya Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğü'nün organize ettiği ‘Kırmızı Başlıklı Kızın Maceraları' konulu tiyatro, Sabancı Kültür Merkezi'nde sahnelendi.
Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğü görevlileri ile İnönü Üniversitesi Eğitim Fakültesi Rehberlik ve Psikolojik Danışmanlık Bölümü öğrencilerinin rol aldığı ‘Kırmızı Başlıklı Kızın Maceraları' konulu tiyatro oyununu, Emniyet Müdür Yardımcılarından Turgut Türkyılmaz da izledi.
Rahmi Akıncı, Mehmet Topsakal ile Ali Fuat Ağan İlkokulu 1. ve 2. sınıflar ile ana okulu örencilerinin izlediği ‘Kırmızı Başlıklı Kızın Maceraları' konulu tiyatroda çocuklara hayatta karşılaşılan tehlikelere karşı alınması gereken tedbirler gösterildi.

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!