Gündem maddeleri görüşüldü

Malatya Büyükşehir Belediye Meclisi Kasım ayı olağan toplantısının 8. Birleşimi Büyükşehir Belediye Meclis Salonunda gerçekleştirildi.Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Selim Pilten Başkanlığında toplanan mecliste gündem maddeleri ele alındı.
HABER MERKEZİ-MALATYA
Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Selim Pilten, mecliste yaptığı konuşmada 28 Kasım Perşembe günü Mişmişpark Fuar alanı içerisinde, Yeni Fuar Merkezi temel atma töreninin olacağını belirterek, "Siz kıymetli meclis üyelerimizi orada görmek istiyoruz” dedi.
Daha sonra mecliste görüşülen bazı gündem maddeleri karara bağlanırken, bazı maddeler ise bir sonraki toplantıda görüşülmek üzere ertelendi. Meclis 3'üncü gündem maddesinde yer alan, Büyükşehir Belediyesince 2020 yılında uygulanacak ücret tarifesi hakkındaki Plan ve Bütçe Komisyon raporu görüşülerek karara bağlandı. Kasım ayı meclisi 9. Birleşimi ise 28 Kasım 2019 Perşembe Günü saat 14.30'da yapılacak.
Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!
BUNLARA DA BAKABİLİRSİNİZ
- Kaç Gün Kaldı? 2025-2026 Okullar Ne Zaman Açılacak? Anaokulu ve 1. Sınıflar Ne Zaman Başlıyor?
- Eğitim Kurumları Yeni Genelgeye Göre Harekete Geçiyor!
- Köy Korucuları Sessiz Kahramanlıklarıyla Takdiri Hak Ediyor
- Çocuklar İçin Ücretsiz LGS Kursu Başlıyor
- Trump’ın Fed Hamlesi Altını Harekete Geçirdi: Gramda 6 Bin TL Beklentisi
- 0SEVDİM
- 0ALKIŞ
- 0KOMİK
- 0İNANILMAZ
- 0ÜZGÜN
- 0KIZGIN
Yorum Yazın
E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişdir.