Gündem maddeleri görüşülerek karara bağlandı!

Malatya Büyükşehir Belediye Meclisi, Büyükşehir Belediyesi Meclis Başkan Vekili Selim Pilten Başkanlığı’nda Büyükşehir Belediye Meclis Salonu’nda gerçekleştirildi. Gündem maddeleri arasında yer alan bazı maddeler kabul edilirken, bazı maddeler de ilgili komisyonlara havale edildi. Bazı gündem maddeleri ise bir sonraki oturumda görüşülmek üzere ertelendi.
Malatya Büyükşehir Belediye Meclisi IV. Birleşimi 13 Kasım 2023 Pazartesi günü saat 14.00’te Büyükşehir Belediyesi Meclis Başkan Vekili Selim Pilten Başkanlığı’nda Büyükşehir Belediye Meclis Salonu’nda gerçekleştirildi.
Mazeret dilekçelerinin okunmasının ardından gündem maddelerinin görüşülmesine geçildi. Gündem maddeleri arasında yer alan bazı maddeler kabul edilirken, bazı maddeler de ilgili komisyonlara havale edildi. Bazı gündem maddeleri ise bir sonraki oturumda görüşülmek üzere ertelendi.
Büyükşehir Belediye Meclisi Kasım ayı toplantılarının V. Birleşiminin ise 14 Kasım 2023 Salı günü saat 14.00’te yapılmasına karar verildi.
.jpg)
HABER MERKEZİ-MALATYA
Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!
BUNLARA DA BAKABİLİRSİNİZ
- Malatya'da Gastroentero-Hepatoloji Günleri Heyecanı Yaşandı
- Başkentteki Kritik Zirvede Küresel Sağlık Turizmi Projeleri Masaya Yatırıldı
- Malatya Dahil 81 İlde Düzenlenen Operasyonla 912 Aranan Şahıs Yakalandı
- Malatya'da Düzenlenen Gençlik Festivali Binlerce Genci Bir Araya Getirdi
- Parti Yöneticileri Malatya İl Binası Açılışında Ekonomi ve Kayısı Üreticisinin Sorunlarına Dikkat Çekti
- 0SEVDİM
- 0ALKIŞ
- 0KOMİK
- 0İNANILMAZ
- 0ÜZGÜN
- 0KIZGIN


Yorum Yazın
E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişdir.