dore okulları
Malatya
25 Nisan, 2024, Perşembe
  • DOLAR
    32.49
  • EURO
    34.96
  • ALTIN
    2429.8
  • BIST
    9806.49
  • BTC
    63602.31$

Gündüz: Altyapıda reformlar yapacağız


Gündüz: Altyapıda reformlar yapacağız
Evkur Yeni Malayaspor’un altyapı sorumlusu Erdal Gündüz, “Bir kulübü ayakta tutan en önemli faktör altyapıdır. Eğer altyapınız iyi değilse başarılarınız da günübirlik olur ve kötü sondan kaçamazsınız. Altyapıda önemli değişiklikler içeren reformlar yapmayı planlıyoruz” dedi. Öte yandan Evkur Yeni Malatyaspor, Malatya’da 5 gün süren çalışmaların ardından ilk etap kamp programı için bugün Bolu Abant’ta bir kez daha toplandı.
Narin

HABER MERKEZİ-MALATYA

Evkur Yeni Malayaspor'un altyapı sorumlusu Erdal Gündüz, “Bir kulübü ayakta tutan en önemli faktör altyapıdır. Eğer altyapınız iyi değilse başarılarınız da günübirlik olur ve kötü sondan kaçamazsınız. Altyapıda önemli değişiklikler içeren reformlar yapmayı planlıyoruz” dedi. 

"ELİMDE SİHİRLİ DEĞNEK YOK"
Sarı-kırmızılı kulüpte yönetimde yapılan görev dağılımı sonrası altyapı sorumluluğu görevine gelen Erdal Gündüz, altyapının geleceğine dair önemli açıklamalarda bulundu. Malatyaspor Kulübü olarak altyapıda reforma gideceklerini belirten Gündüz, “Yönetim kurulumuz ile yaptığımız toplantı sonrası benim bu göreve gelmem yönünde karar alındı. Tabii zor ve vebali ağır olan bir görev diye düşünüyorum. Altyapılar günümüz futbol dünyasında A takımların durumundan daha çok konuşulur, tartışılır duruma geldi. Şunu samimi bir şekilde söyleyeyim, benim elimde sihirli değnek yok. Öyle bugünden yarına hemen bir şeyleri düzelteceğiz dersek kendimizi kandırmış oluruz. Ancak uzun vadeli ve sonuca yönelik eylem planları hazırlarsak başarılı oluruz temennisindeyim” dedi. 

"HERKES BİRAZ DAHA FEDAKARLIK YAPACAK"
Gündüz, altyapıda reform yapacaklarını da kaydederek, şunları söyledi: “Altyapıda önemli değişiklikler içeren reformlar yapmayı planlıyoruz. Bunu her anlamda düşünebilirsiniz. Fiziki olarak, düşünce olarak vs. Bu noktada mevcut yapıya büyük görev düşüyor. Herkes biraz daha fedakarlık yapacak. Az önce de söylediğim gibi, işimiz zor fakat hedeflerimize ulaşırsak da ortaya güzel şeyler çıkar.” 

EVKUR YENİ MALATYASPOR BOLU'DA TOPLANDI

UEFA Avrupa Ligi elemelerinde mücadele edecek olmasından dolayı kamp çalışmalarına erken başlayan Evkur Yeni Malatyaspor, Malatya'da 5 gün süren çalışmaların ardından ilk etap kamp programı için bugün Bolu Abant'ta bir kez daha toplandı. 

6005_66

KAMPA İZİNLİ FUTBOLCULAR DA KATILDI
Malatya'daki 5 günlük çalışmaların ardından 1 günlük izne ayrılan sarı-kırmızılılar, ilk etap kampı için bugün Bolu'da yeniden toplanarak çalışmalarına başladı. Şu ana kadar resmi olarak kadrosuna Fofana ve Jahovic'i dahil eden Malatya ekibi, iç transferde yeniden anlaştığı isimlerle birlikte 23'e yakın bir kamp kadrosuyla hazırlıklarını sürdürüyor. Bolu kampına izinli olan futbolcuların da katıldığı belirtilirken, kampın sonunda ise mevcut futbolcu sayının indirileceği öğrenildi. 

BURSASPOR KALECİSİ OKAN KOCUK'A TEKLİF...
Öte yandan Malatya ekibinde transfer çalışmaları hız kesmeden sürüyor. Sarı-kırmızılıların Farnolle ile yeniden anlaşarak güçlendirdiği kalesine yeni bir takviye yapmaya oldukça yakın olduğu belirtiliyor. Malatyaspor yönetiminin Bursaspor'un A Milli kalecisi Okan Kocuk'a teklif yaptığı, başarılı eldivenin bu teklife olumlu yanıt verdiği ifade ediliyor. Bursaspor ile sözleşmesi bulunan Okan Kocuk için yeşil-beyazlı kulübün bir miktar bonservis ücreti talep ettiği, tarafların anlaşmaya yakın olduğu da gelen haberler arasında. 

elsan

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!