GÜNÜN İLK SECDESİ 03.18’DE! MALATYA’DA SABAHLAR ERKEN BAŞLIYOR

İbadetin ilk ışığı henüz doğmadan yükseliyor. Malatya’da sabah namazı bu sabah saat 03.18’de başladı.
MALATYA – İslam dünyasında her yeni gün secdeyle başlar. Malatya’da da 10 Temmuz 2025 Perşembe günü, sabah ezanı saat 03.18’de okundu. Güne ilk adımı atmak isteyenler için bu vakit, hem ibadet hem de huzurla dolu bir başlangıç noktası oldu.
Diyanî hayatın merkezindeki bu vakit, yalnızca bir saat değil; aynı zamanda manevî bir çağrı. Gün doğmadan kılınan bu ilk namaz, Malatya’nın ruhani takvimine secdeyle yazıldı.
Namaz Vakitleri – 10 Temmuz 2025 | 15 Muharrem 1447:
• İmsak (Sabah): 03:18
• Güneş: 05:05
• Öğle: 12:37
• İkindi: 16:31
• Akşam: 19:59
• Yatsı: 21:38
Bu saatler, her gün yeniden kurulan bir manevi düzene işaret ediyor. Malatya’da ibadet hayatını takip edenler için her namaz vakti, bir teslimiyet ve diriliş çağrısı niteliği taşıyor.
Sabahı secdeyle karşılamak, sadece ibadet değil, aynı zamanda zihinsel ve ruhsal tazelenmenin de başlangıcı.
Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!
BUNLARA DA BAKABİLİRSİNİZ
- 0SEVDİM
- 0ALKIŞ
- 0KOMİK
- 0İNANILMAZ
- 0ÜZGÜN
- 0KIZGIN
Yorum Yazın
E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişdir.