dore okulları
Malatya
26 Nisan, 2024, Cuma
  • DOLAR
    32.47
  • EURO
    34.84
  • ALTIN
    2440.5
  • BIST
    9915.62
  • BTC
    63941.69$

Günün Özeti


Günün Özeti
25 Ekim 2018 günü gün sonu haberleri
Narin

25 Ekim 2018 gününün öne çıkan haberlerini derledik. Antalta bu günlerde buram buram Malatya kokacak. TOBB' nin organize ettiği FIRAT kalkınma ajansının katkısı ile düzenlenen fuara Pütürge ve Arapgir belediyelerimiz katıldı. Malatya'nın Doğanşehir ilçesi ile Adıyaman'ın Gölbaşı ilçesi arasında yer alan karayolunda aşırı yağış nedeniyle heyelan meydana geldi. MHP Malatya İl Başkanı Ramazan Bülent Avşar, MTB Başkanı Ramazan Özcan'ın dile getirdiği kayısı birliği önerisine MHP olarak sıcak baktıklarını ve destek verdiklerini söyledi. Başkan Çınar hem yatırımları anlattı hem talepleri dinledi. Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Hacı Uğur Polat, Malatya Lisesinde öğrencilerle söyleşi programında bir araya geldi.Battalgazi'de Millet Bahçesi bünyesinde oluşturulan kütüphane yoğun ilgi görüyor. Polat'ın gündeminde iş birliği vardı. Malatya'da bir işyerine girerek içerisinde 8 bin TL bulunan çelik kasayı çalan iki zanlı polis tarafından yakalandı."Gelecekte Ben de Varım" adlı proje çerçevesinde, 70 öğrenci Malatya'da bulunan Huzurevini ziyaret etti.Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Hacı Uğur Polat, Bedensel Engelliler Bilek Güreşi Dünya Şampiyonası'nda 4. olan Muhammed Safa Bakan'ı makamında ağırladı. Genç sporcuyu tebrik eden Polat, bundan sonraki müsabakalarda kendisine başarılar diledi.Evkur Yeni Malatyaspor, Spor Toto Süper Lig'in 10. haftasında pazar günü 18.00'de evinde Galatasaray ile oynayacağı karşılaşmanın hazırlıklarını sürdürüyor. Arguvan Kuyudere Mahallesinde bulunan Kültür Evi'ndeki yenileme çalışmaları devam ediyor.Malatya'nın Hekimhan ilçesine atanan kaymakam Ahmet Özdemir, göreve başladı. Malatya'nın Hekimhan ilçesine atanan kaymakam Ahmet Özdemir, göreve başladı.İYİ Parti Malatya İl Başkanlığı tarafından, partinin birinci kuruluş yıldönümü dolayısıyla Atatürk Anıtına çelenk sunumu gerçekleştirildi.

 

 

1_8

 

 

ANTALYA BU GÜNLERDE BURAM BURAM MALATYA KOKACAK

Pütürge Belediye Başkanı Mehmet Polat, "Cumhurbaşkanımızın vurguladığı yerli ve milli ürünlerin tanıtımı noktasında hazırlanan fuardayız. Yöresel ürünler fuarı düzenlendi.  Bölge kalkınma ajansımızın katkılarıyla burada yöremize ait ürünler sergileniyor. Malatya kayısısı, Pütürge Dermanı ve Geven Balı, Arapgir ise Reyhan Çayı ile katılım sağladı. Gerek uluslararası gıda firmaları gerekse Türkiye'de bulunan büyük marketlerden Migros, Metro, Carrefoursa ile görüşmelerimiz oldu. Bizim yöresel ürünlerimizi kendi raflarında satmalarını talep ettik. Bu yöndeki çalışmalarız fuar boyunca devam edecek. "diye konuştu.

KARAYOLUNDA AŞIRI YAĞIŞ NEDENİYLE HEYELAN

Malatya'nın Doğanşehir ilçesi ile Adıyaman'ın Gölbaşı ilçesi arasında yer alan karayolunda aşırı yağış nedeniyle heyelan meydana geldi. Kapanan karayolunun tek şeridi ekiplerin çalışmasıyla trafiğe açıldı.

KAYISI BİRLİK ÖNERİSİNE DESTEK GELDİ

MHP Malatya İl Başkanı Ramazan Bülent Avşar, MTB Başkanı Ramazan Özcan'ın dile getirdiği kayısı birliği önerisine MHP olarak sıcak baktıklarını ve destek verdiklerini söyledi.

BAŞKAN ÇINAR YATIRIMLARINI ANLATTI 

Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, düzenlediği toplantılarla vatandaşlara hem Yeşilyurt Belediyesinin yatırımlarını anlatıyor hem de talep ve önerileri dinliyor.

"HEDEFSİZ İNSAN OLMAZ"

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Hacı Uğur Polat, Malatya Lisesinde öğrencilerle söyleşi programında bir araya geldi.

"KÜTÜPHANE KÜLTÜRÜNÜ AŞILAMAK İSTİYORUZ"

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın seçim öncesi bahsettiği Millet Kıraathanesi, her geçen gün yaygınlaşıyor. Battalgazi Belediyesi Hizmet Binası yanında Millet Bahçesi ile bütünleşecek olan Millet Kıraathanesi ve bünyesinde de kütüphane oluşturuldu. 

POLAT'IN GÜNDEMİNDE İŞ BİRLİĞİ VARDI

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Hacı Uğur Polat, Baro Başkanı Enver Han ve TÜMSİAD Başkanı Murat Gümüş'ü makamlarında ziyaret etti. Ziyaretlerde konuşan Polat işbirliği vurgusu yaptı.

ÇELİK KASA FARELERİ YAKALANDI

Malatya'da bir işyerine girerek içerisinde 8 bin TL bulunan çelik kasayı çalan iki zanlı polis tarafından yakalandı.

70 ÖĞRENCİ YAŞLILARA MORAL VERDİ

Darende İlçesi Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı'nın sosyal sorumluluk projeleri kapsamında hazırladığı "Gelecekte Ben de Varım" adlı proje çerçevesinde, 70 öğrenci Malatya'da bulunan Huzurevini ziyaret etti.

"İNŞALLAH ŞAMPİYONLUK BEKLİYORUZ"

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Hacı Uğur Polat, Bedensel Engelliler Bilek Güreşi Dünya Şampiyonası'nda 4. olan Muhammed Safa Bakan'ı makamında ağırladı. Genç sporcuyu tebrik eden Polat, bundan sonraki müsabakalarda kendisine başarılar diledi.

"KARŞILAŞMANIN HAZIRLIKLARI SÜRÜYOR"

Evkur Yeni Malatyaspor, Spor Toto Süper Lig'in 10. haftasında pazar günü 18.00'de evinde Galatasaray ile oynayacağı karşılaşmanın hazırlıklarını sürdürüyor.

ARGUVAN KÜLTÜR EVİ YENİLENİYOR

Arguvan Kuyudere Mahallesinde bulunan Kültür Evi'ndeki yenileme çalışmaları devam ediyor.

HEKİMHAN'A YENİ KAYMAKAM

Malatya'nın Hekimhan ilçesine atanan kaymakam Ahmet Özdemir, göreve başladI.

İYİ PARTİ 1 YAŞINDA

İYİ Parti Malatya İl Başkanlığı tarafından, partinin birinci kuruluş yıldönümü dolayısıyla Atatürk Anıtına çelenk sunumu gerçekleştirildi.

 

2_27

elsan

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!