dore okulları
Malatya
25 Nisan, 2024, Perşembe
  • DOLAR
    32.57
  • EURO
    35.01
  • ALTIN
    2423.2
  • BIST
    9722.09
  • BTC
    64096.99$

Günün Özeti


Günün Özeti
26 Ekim 2018 günü gün sonu haberleri
Narin

26 Ekim 2018 gününün öne çıkan haberlerini derledik. 29 üye ülkenin katılımıyla yapılan seçimlerde Öznur Çalık, Avrupa Parlamenterler Forumu Başkan Yardımcılığı'na seçildi. Mevsimin ilk karı yağdı. AK Parti Malatya Milletvekili Hakan Kahtalı, Çevre ve Şehircilik İl Müdürü Fikret Onhan'ı ziyaret ederek yapılan çalışmalar ve imar barışı hakkında bilgi aldı.TÜSODER Enerji Komisyonu Başkanı Elektrik Yüksek Mühendisi Bilgin Akbal: “Bu Kış Doğalgaz, Elektrik ve su tüketiminden Katma Değer Vergisi alınmasın.” önerisinde bulundu. İstanbul Çöşnüklüler Derneği tarafından dernek üyelerinin de katkıları ile Çöşnük Mahallesinde ikamet eden 120 muhtaç çocuğa kışlık mont ve ayakkabı yardımı yapıldı. Yeşilyurt belediyesi sathi kaplamada 2018 hedefini aştı. Kent müzesine materyal bağışlaryapılıyor. Çocuklara hayvan sevgisi aşılandı. Kavak caddesinin çehresi değişti. Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Malatya Milletvekili Mehmet Celal Fendoğlu, Cumhur İttifakının devam ettiğini söyledi. Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Malatya İl Başkanı Ramazan Bülent Avşar andımız ile ilgili açıklamalarda bulundu. 64-65. Hükümet Gümrük ve Ticaret Bakanı, AK Parti MKYK Üyesi ve Malatya Milletvekili Bülent Tüfenkci, 'Malatya'nın adliye ihtiyacını, talebini takip ediyoruz, hayata geçirmek istiyoruz. Projeleri bitti, yeri hazır. Bu noktada yatırım ödeneğine koydurduğumuzda Malatya'ya kazandırmış oluruz' dedi. Geleceğin hakemleri arandı. Milli takım seçmelere E. Yeni Malatyaspor'dan 5 oyuncunun katılıyor. Evkur Yeni Malatyaspor yeni bir destan yazmak istiyor. 

 

2_27

BU KIŞ SOĞUK GEÇMESİN

TÜSODER Enerji Komisyonu Başkanı Elektrik Yüksek Mühendisi Bilgin Akbal: “Bu Kış Doğalgaz, Elektrik ve su tüketiminden Katma Değer Vergisi alınmasın.” önerisinde bulundu.

ÇALIK AVRUPA PARLAMENTERLER FORUMU BAŞKAN YARDIMCILIĞI'NA SEÇİLDİ

Çalışma alanları anne, bebek, kadın ve üreme sağlığı olan Avrupa Parlamenterler Forumu Genel Kurulu, Kanada'nın başkenti Ottawa'da yapıldı.29 üye ülkenin katılımıyla yapılan seçimlerde Öznur Çalık, Avrupa Parlamenterler Forumu Başkan Yardımcılığı'na seçildi.

MEVSİMİN İLK KARI YAĞDI

Malatya etkili olan yağmur yağışının ardından Beydağı zirve ve yamaçlarında kar kendini gösterdi. 

İMAR BARIŞI BÜYÜK BİR SORUNDU

AK Parti Malatya Milletvekili Hakan Kahtalı, Çevre ve Şehircilik İl Müdürü Fikret Onhan'ı ziyaret ederek yapılan çalışmalar ve imar barışı hakkında bilgi aldı.

KENT MÜZESİNE MATERYAL BAĞIŞLAR YAPILIYOR

Battalgazi Belediyesi tarafından hizmete sunulacak olan Kent Müzesi'ne tarihi ve kültürel değeri olan materyallerin bağışı sürüyor.

120 MİNİK ÇOCUĞA SICAK BİR DOKUNUŞ

İstanbul Çöşnüklüler Derneği tarafından dernek üyelerinin de katkıları ile Çöşnük Mahallesinde ikamet eden 120 muhtaç çocuğa kışlık mont ve ayakkabı yardımı yapıldı.

YEŞİLYURT BELEDİYESİ 2018 HEDEFİNİ AŞTI

Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, "Araç ve yaya trafiğini rahatlatmak, ulaşım ağımızı konforlu hale getirmek adına çok büyük mesafeler aldık. Sathi kaplamada 2018 yılı için belirlediğimiz 200 km'nin üzerinde bir çalışma gerçekleştirdik." dedi.

YAVRU KÖPEĞİN KALP ATIŞLARINI DİNLEDİLER

Malatya Büyükşehir Belediyesi Tarımsal Hizmetler Dairesi Başkanlığı Veteriner Şube Müdürlüğü tarafından çocuklara hayvan sevgisinin erken yaşlarda kazandırılması amacıyla eğitim çalışmaları yapılıyor.

KAVAK CADDESİNİN ÇEHRESİ DEĞİŞTİ

Malatya Büyükşehir Belediyesi Kavak Caddesinde değişim dönüşüm ve yenileme çalışmalarını tamamladı.

MALATYA'YA YENİ ADLİYE 

64-65. Hükümet Gümrük ve Ticaret Bakanı, AK Parti MKYK Üyesi ve Malatya Milletvekili Bülent Tüfenkci, 'Malatya'nın adliye ihtiyacını, talebini takip ediyoruz, hayata geçirmek istiyoruz. Projeleri bitti, yeri hazır. Bu noktada yatırım ödeneğine koydurduğumuzda Malatya'ya kazandırmış oluruz' dedi.

CUMHUR İTTİFAKI DEVAM EDİYOR

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Malatya Milletvekili Mehmet Celal Fendoğlu, Cumhur İttifakının devam ettiğini söyledi.

AVŞAR'DAN ANDIMIZ YORUMU

Siyah derili olanın da beyaz derili üzerine bir üstünlüğü yoktur. Üstünlük sadece takva iledir.' Biz Milliyetçi-Ülkücü hareketin mensupları olarak sonuna kadar Andımızdan vazgeçmeyeceğiz. Ne mutlu Türküm diyene" ifadelerine yer verdi.

YENİ BİR DESTAN YAZMAK İSTİYORUZ

E. Yeni Malatyaspor basın sözcüsü Erdal Gündüz, sarı-kırmızılıları yenebilecek kapasitelerinin bulunduğunu belirterek, "Taraftarımızın da desteğiyle Galatasaray'ı eli boş göndereceğimize inanıyorum. İnşallah sahamızda yeni bir destan yazmak istiyoruz" dedi.

MİLLİ TAKIM SEÇMELERİNE 5 FUTBOLCU

Genç Milli Takımlar tarafından 2005 doğumlu oyuncuları kapsayan 14 yaş altı seçmelerinin ilk etabı İstanbul'da yapılıyor. Milli takım seçmelere E. Yeni Malatyaspor'dan 5 oyuncunun katılıyor.

GELECEĞİN HAKEMLERİ ARANIYOR

Malatya İl Hakem Kurulu tarafından futbol aday hakem kursu açılacak. Malatya İl Hakem Kurulu tarafından duyuru yapılarak, ön mülakat sonrası kesin listenin açıklanacağı, kesin listede yer alan hakemlere eğitim verileceği paylaşıldı.

1_8

 

elsan

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!