dore okulları
Malatya
24 Nisan, 2024, Çarşamba
  • DOLAR
    32.54
  • EURO
    34.85
  • ALTIN
    2427.3
  • BIST
    9722.09
  • BTC
    64547.59$

Günün Özeti


Günün Özeti
31 Ekim günü gün sonu haberleri
Narin

31 Ekim gününün öne çıkan haberlerini drledik. Malatya'da iki grup arasında çıkan silahlı kavgada 1 kişi hayatını kaybetti 4 kişi yaralandı.Olayla ilgili 3 kişi gözaltına alındı.Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Malatya Milletvekili Mehmet Celal Fendoğlu MHP Kale İlçe teşkilatının yeni binasının açılışını gerçekleşti. Fendoğlu daha sonra esnafları ziyaret ederek sorunlarını dinledi. Antalya Ticaret Borsası öncülüğünde Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği'nin (TOBB) desteğiyle organize edilen Antalya 9. Yörex Yöresel Ürünler Fuarı'nda Fırat Kalkınma Ajansı (FKA) standı yoğun ilgi gördü. Aksa Doğalgaz Dağıtım Şirketi, Akçadağ İlçesinde abonelik hizmetine başladı.Evkur Yeni Malatyaspor Kulüp Başkanı Adil Gevrek ile Kulüp Yöneticilerini makamında ağırlayan Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, Galatasaray galibiyetinden dolayı Yönetimi, teknik ekibi, futbolcuları ve taraftarları tebrik etti.Battalgazi Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, Malatya Tabip Odası Başkanı Yrd. Doç. Dr. Erol Karaaslan ve oda yönetim kurulu üyeleri ile bir araya geldi.Evkur Yeni Malatyasporlu futbolcu Murat Akça, Galatasaray'a karşı oynadıkları gibi oynadıkları takdirde karşılarında kim olursa olsun galip gelebileceklerini söyledi.Malatya Yeşilyurt Belediyespor futbol şube sorumlusu Kadircan Esen geçen hafta oynadıkları ve 1-0 kazandıkları Kilis Belediyespor maçıyla ilgili yaptığı değerlendirmede "Bizim için çok önemli bir maçtı. Dersimspor maçında şansız şekilde kaybetmiştik. Camiamızın bu galibiyete çok ihtiyacı vardı. Kilis'i yendiğimiz için mutluyuz" dedi.1970 yılında açılan ve 2016-2017 TFF 1. Lig sezonunda oynanan Boluspor müsabakasıyla futbol müsabakalarına kapanan İnönü Stadı'nda yıkım işlemleri başladı.Malatya'nın Battalgazi ilçesinde yaşayan Alaattin-Hüsne Almaz çiftinin çocukları Selçuk Almaz, 27 yıl önce 3 yaşındayken evin önünde oynadığı sırada kaçırıldı. Çocuklarını bir daha göremeyen aile çalmadık kapı bırakmadı ancak çocuklarının izine rastlayamadı. 27 yıl boyunca çocuklarının çıkıp geleceği günün umuduyla yaşayan ailenin acısı her gün biraz daha büyürken, çaresiz bekleyiş en çok da anne Hüsne Almaz'ı yordu. 27 yıl boyunca her gün oğlundan kalma 2 parça elbise, birkaç kare fotoğraf ve bir kırık oyuncağa bakarak ağlayan acılı anneye geçen yıl kanser teşhisi konuldu. 

 

 

1_8

 

ŞEHRİN MERKEZİNDE SİLAHLI ÇATIŞMA

Malatya'da iki grup arasında çıkan silahlı kavgada 1 kişi hayatını kaybetti 4 kişi yaralandı.Olayla ilgili 3 kişi gözaltına alındı.

FENDOĞLU KALE'DE SORUNLARI DİNLEDİ

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Malatya Milletvekili Mehmet Celal Fendoğlu MHP Kale İlçe teşkilatının yeni binasının açılışını gerçekleşti. Fendoğlu daha sonra esnafları ziyaret ederek sorunlarını dinledi. 

KIŞ ŞARTLARI YOĞUNLAŞMADAN HİZMET ALACAKLAR

Aksa Doğalgaz Dağıtım Şirketi, Akçadağ İlçesinde abonelik hizmetine başladı.

FKA STADI YOĞUN İLGİ GÖRÜYOR

Antalya Ticaret Borsası öncülüğünde Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği'nin (TOBB) desteğiyle organize edilen Antalya 9. Yörex Yöresel Ürünler Fuarı'nda Fırat Kalkınma Ajansı (FKA) standı yoğun ilgi gördü.

"HAK ETTİĞİMİZ GÜZEL BİR SONUÇ ALDIK"

Evkur Yeni Malatyaspor Kulüp Başkanı Adil Gevrek ile Kulüp Yöneticilerini makamında ağırlayan Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, Galatasaray galibiyetinden dolayı Yönetimi, teknik ekibi, futbolcuları ve taraftarları tebrik etti.

"KATILIMCI BELEDİYECİLİĞE ÖNEM VERİYORUZ"

Battalgazi Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, Malatya Tabip Odası Başkanı Yrd. Doç. Dr. Erol Karaaslan ve oda yönetim kurulu üyeleri ile bir araya geldi.

"KARŞIMIZDA KİM OLURSA OLSUN GALİP GELİRİZ"

Evkur Yeni Malatyasporlu futbolcu Murat Akça, Galatasaray'a karşı oynadıkları gibi oynadıkları takdirde karşılarında kim olursa olsun galip gelebileceklerini söyledi.

"KİLİS'İ YENDİĞİMİZ İÇİN MUTLUYUZ"

Malatya Yeşilyurt Belediyespor futbol şube sorumlusu Kadircan Esen geçen hafta oynadıkları ve 1-0 kazandıkları Kilis Belediyespor maçıyla ilgili yaptığı değerlendirmede "Bizim için çok önemli bir maçtı. Dersimspor maçında şansız şekilde kaybetmiştik. Camiamızın bu galibiyete çok ihtiyacı vardı. Kilis'i yendiğimiz için mutluyuz" dedi.

EFSANE STAT TARİH OLDU

1970 yılında açılan ve 2016-2017 TFF 1. Lig sezonunda oynanan Boluspor müsabakasıyla futbol müsabakalarına kapanan İnönü Stadı'nda yıkım işlemleri başladı.

ACILI ANNENİN EVLAT HASRETİNE YÜREK DAYANMAZ

Malatya'nın Battalgazi ilçesinde yaşayan Alaattin-Hüsne Almaz çiftinin çocukları Selçuk Almaz, 27 yıl önce 3 yaşındayken evin önünde oynadığı sırada kaçırıldı. Çocuklarını bir daha göremeyen aile çalmadık kapı bırakmadı ancak çocuklarının izine rastlayamadı. 27 yıl boyunca çocuklarının çıkıp geleceği günün umuduyla yaşayan ailenin acısı her gün biraz daha büyürken, çaresiz bekleyiş en çok da anne Hüsne Almaz'ı yordu. 27 yıl boyunca her gün oğlundan kalma 2 parça elbise, birkaç kare fotoğraf ve bir kırık oyuncağa bakarak ağlayan acılı anneye geçen yıl kanser teşhisi konuldu. 

 

2_27

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

elsan

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!