dore okulları
Malatya
25 Nisan, 2024, Perşembe
  • DOLAR
    32.57
  • EURO
    35.01
  • ALTIN
    2420.3
  • BIST
    9722.09
  • BTC
    64396.59$

Günün Özeti


Günün Özeti
1 Kasım 2018 günü gün sonu haberleri
Narin

1 Kasım gününün öne çıkan haberlerini derledik. “Yaptıkları yapacaklarının teminatıdır.” yakıştırmasının en çok yakıştığı yerel yönetimlerden biri de Malatya'nın Yeşilyurt Belediyesi… Şu anki Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Hacı Uğur Polat'la çehresi değişen Yeşilyurt'ta; başarı taşlarını, daha önce Başkan Yardımcılığı yapan, koltuğun şimdiki sahibi Mehmet Çınar döşemeye devam ediyor. Malatya Time Yönetim Kurulu Başkanı Murat Çetin, Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar ileçok özel bir röportaj gerçekleştirdi. Spor Toto Süper Lig'de 10 haftada topladığı 15 puanla 8. basamakta yer alan Evkur Yeni Malatyaspor, Ziraat Türkiye Kupası'nda da hız kesmedi.Malatya'da otomobil ile minibüsün çarpışması sonucu meydana gelen kazada 1 kişi hafif şekilde yaralandı.Star Şehir Buluşmaları programı kapsamında Malatya'ya gelen AK Parti Ankara Milletvekili ve Star Gazetesi Yazarı Yalçın Akdoğan, AK Parti İl Başkanı İhsan Koca ve beraberlerindeki heyet, Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Hacı Uğur Polat'ı makamında ziyaret ederek bir süre görüştüler. Akçadağ Belediye Başkanı Ali Kazgan, Akçadağ Fatih Fen Lisesi'nde öğretmen, öğrenci ve öğrenci velileriyle bir araya geldi. Özel İbrahim Yücel Okullarında, görsel sanatlar zümresi öğrencilerinin hazırladığı ‘Bir Ömür Cumhuriyet' sergisi büyük ilgi gördü. Arguvan'da Kaymakam Abdullah Şahin başkanlığında, ilçe daire amirleri, Büyükşehir Belediyesi'nin Arguvan'daki temsilcileri ve mahalle muhtarlarının katılımıyla her ay düzenli olarak yapılan muhtarlar toplantısı gerçekleştirildi. Malatya Eğitim ve Araştırma Hastanesinde afet ve acil durum tahliye kurtarma ve yangın tatbikatı gerçekleştirildi. Malatya'da polis ekipleri tarafından bir şahsın bulunduğu araçta 20 kilo uyuşturucu madde ele geçirildi. Şahıs tutuklanarak cezaevine gönderildi. Spor Toto Bölgesel Amatör Lig'de (BAL) mücadele eden Malatya Yeşilyurt Belediyespor'un sportif direktörü Burak Acil, ligdeki şampiyonluk yarışını değerlendirerek, “Bu uzun maratonda köprünün altından daha çok su geçer. Biz yeter ki tıpkı geçen hafta son saniyeye kadar koruduğumuz inancımızı bundan sonra da kaybetmeyelim” dedi.

 

1_8

 

GÖREVDE OLAN DOĞAL ADAYDIR

Malatya Time Yönetim Kurulu Başkanı Murat Çetin, Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar ileçok özel bir röportaj gerçekleştirdi. Birlik ve beraberlik ruhuyla Yeşilyurt'a hizmet eden, 1977 Malatya doğumlu Çınar'ın ajandası projelerle dolu. Birçoğu tamamlanan, devasa olanlar için plânları hazırlanan girişimleri için 31 Mart 2019'daki mahalli idareler seçimlerini işaret eden Çınar, AK Parti genel merkezinin, milletvekillerinin, il teşkilatının takdirini bekliyor. Keyifli söyleşimizde açılan her pencereden umutla bakan Çınar, yöneticilik hayatındaki manevi gücü unutmuyor: “Rabbim bana hayâlimin kat kat fazlasını verdi. Hep az istedim, fazlası nasip oldu.”

MEHMET AYHAN YAZDI: 

BU DA MI GOL DEĞİL!

Spor Toto Süper Lig'de 10 haftada topladığı 15 puanla 8. basamakta yer alan Evkur Yeni Malatyaspor, Ziraat Türkiye Kupası'nda da hız kesmedi.

HURDAYA DÖNEN ARAÇTAN SAĞ KURTULDU

Malatya'da otomobil ile minibüsün çarpışması sonucu meydana gelen kazada 1 kişi hafif şekilde yaralandı.

"PROJELERİMİZİ BİR BİR GERÇEKLEŞTİRİYORUZ"

Star Şehir Buluşmaları programı kapsamında Malatya'ya gelen AK Parti Ankara Milletvekili ve Star Gazetesi Yazarı Yalçın Akdoğan, AK Parti İl Başkanı İhsan Koca ve beraberlerindeki heyet, Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Hacı Uğur Polat'ı makamında ziyaret ederek bir süre görüştüler. 

"FAYDALI NESİLLER YETİŞTİRMEYİ AMAÇLANIYORUZ"

Akçadağ Belediye Başkanı Ali Kazgan, Akçadağ Fatih Fen Lisesi'nde öğretmen, öğrenci ve öğrenci velileriyle bir araya geldi. 

MUHTARLARIN YEREL YÖNETİMDEKİ ETKİSİ NEDİR?

Arguvan'da Kaymakam Abdullah Şahin başkanlığında, ilçe daire amirleri, Büyükşehir Belediyesi'nin Arguvan'daki temsilcileri ve mahalle muhtarlarının katılımıyla her ay düzenli olarak yapılan muhtarlar toplantısı gerçekleştirildi. 

HASTANEDE YAPILAN TATBİKAT GERÇEĞİ ARATMADI

Malatya Eğitim ve Araştırma Hastanesinde afet ve acil durum tahliye kurtarma ve yangın tatbikatı gerçekleştirildi. 

ARACINDA 20 KİLO UYUŞTURUCU ELE GEÇİRİLDİ

Malatya'da polis ekipleri tarafından bir şahsın bulunduğu araçta 20 kilo uyuşturucu madde ele geçirildi. Şahıs tutuklanarak cezaevine gönderildi. 

YEŞİLYURT BELEDİYESPOR'DAN ZİRVE YARIŞI

Spor Toto Bölgesel Amatör Lig'de (BAL) mücadele eden Malatya Yeşilyurt Belediyespor'un sportif direktörü Burak Acil, ligdeki şampiyonluk yarışını değerlendirerek, “Bu uzun maratonda köprünün altından daha çok su geçer. Biz yeter ki tıpkı geçen hafta son saniyeye kadar koruduğumuz inancımızı bundan sonra da kaybetmeyelim” dedi.

2_27

 

elsan

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!