dore okulları
Malatya
28 Mart, 2024, Perşembe
  • DOLAR
    32.34
  • EURO
    35.12
  • ALTIN
    2307.2
  • BIST
    9079.97
  • BTC
    70882.07$

Günün Özeti


Günün Özeti
2 Kasım 2018 günü gün sonu haberleri
Narin

2 Kasım 2018 gününün öne çıkan haberlerini derledik. Malatya Büyükşehir Belediyesinin davetlisi olarak ‘Star Şehir Buluşmaları' kapsamında kente gelen Star gazetesi yazarları Malatya'yı gezdi. Malatya'da uygulama noktasında durdurulan bir araçta patlayıcı madde ile fünye ve uzaktan kumanda ele geçirildi. YİBO İmam Hatip Ortaokul öğrencileri, Malatya merkeze getirilip, çeşitli etkinlikler yapmaları amaçlanıyor. Spor Toto Süper Ligin 11. haftasında E. Yeni Malatyaspor, Pazar günü 16.00'da deplasmanda Aytemiz Alanyaspor ile karşı karşıya gelecek. Malatya'da yol kontrolünde durdurulan kapatılan BDP'li eski ilçe başkan yardımcısının aracında ele geçirilen patlayıcının miktarının 28.26 kilogram olduğu ortaya çıktı. Spor Toto Süper Ligin 11. haftasında deplasmanda A. Alanyaspor ile karşılaşacak olan E. Yeni Malatyaspor bu maçın hazırlıklarını sürdürüyor.İl Jandarma Komutanlığından yapılan açıklamaya göre, Arapgir ilçesinde uyuşturucu madde satışına yönelik yürütülen çalışma kapsamında 31 Ekim günü operasyon gerçekleştirildiği belirtildi.Malatya Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Dairesi'nin organizasyonuyla ilimize gelen, “Çığa Sanat” tarafından sahnelenen; Tuzak isimli oyun, büyük ilgi gördü. Darende Belediyesi tarafından Gökderen Mahallesine yapılacak olan Mahalle Konağının temeli düzenlenen tören ile atıldı. İnönü Üniversitesi Turgut Özal Kongre ve Kültür Merkezi'nde keman ve piyano ile Yurt Ezgileri konseri düzenlendi. Malatya'da jandarma ekipleri tarafından gerçekleştirilen ‘şok' uygulamalarında 7 aranan şahıs yakalandı. Pütürge Belediye Başkanı Mehmet Polat, TÜMSİAD Malatya Şubesinin düzenlediği ‘Derdimiz memleketimiz' buluşmalarının konuğu oldu. Malatya'da yakıt tankeri ve hafif ticari aracın çarpışması sonucunda meydana gelen kazada 1 kişi yaralandı. Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Hacı Uğur Polat, Şahnahan Mahallesindeki içmesuyu ve kanalizasyon çalışmalarını yerinde inceleyerek çalışmalar hakkında bilgiler aldı. Fırat Kalkınma Ajansı (FKA) 2018 Yılı Fizibilite Desteği Destek Sözleşmesi kapsamında Malatya Ticaret ve Sanayi Odası ile “Elektrikli Küçük Ev Aletleri, Çelik Mutfak Eşyası, Tekstil, Çelik Kapı, Ayakkabı Yatırımına İlişkin Somu Fizibilite Çalışması” Projesi imzalandı. 

 

 

 1_8

 

STAR ŞEHİR BULUŞMALARI GERÇEKLEŞTİ

Malatya Büyükşehir Belediyesinin davetlisi olarak ‘Star Şehir Buluşmaları' kapsamında kente gelen Star gazetesi yazarları Malatya'yı gezdi. 

ŞEHRİN GİRİŞİNDE BOMBA YÜKLÜ ARAÇ

Malatya'da uygulama noktasında durdurulan bir araçta patlayıcı madde ile fünye ve uzaktan kumanda ele geçirildi. 

PÜTÜRGELİ ÇOCUKLAR GÖNÜLLERİNCE EĞLENDİLER

YİBO İmam Hatip Ortaokul öğrencileri, Malatya merkeze getirilip, çeşitli etkinlikler yapmaları amaçlanıyor. 

11. MAÇLARINA HAZIRLANIYORLAR

Spor Toto Süper Ligin 11. haftasında E. Yeni Malatyaspor, Pazar günü 16.00'da deplasmanda Aytemiz Alanyaspor ile karşı karşıya gelecek. 

BDP'Lİ ESKİ BAŞKANIN ARACINDA BOMBA BULUNDU

Malatya'da yol kontrolünde durdurulan kapatılan BDP'li eski ilçe başkan yardımcısının aracında ele geçirilen patlayıcının miktarının 28.26 kilogram olduğu ortaya çıktı. 

SARI-KIRMIZILILAR GÖZÜNÜ LİGE ÇEVİRDİ

Spor Toto Süper Ligin 11. haftasında deplasmanda A. Alanyaspor ile karşılaşacak olan E. Yeni Malatyaspor bu maçın hazırlıklarını sürdürüyor.

UYUŞTURUCUYA GEÇİT YOK

İl Jandarma Komutanlığından yapılan açıklamaya göre, Arapgir ilçesinde uyuşturucu madde satışına yönelik yürütülen çalışma kapsamında 31 Ekim günü operasyon gerçekleştirildiği belirtildi.

TUZAK İSİMLİ OYUN İLGİ GÖRDÜ

Malatya Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Dairesi'nin organizasyonuyla ilimize gelen, “Çığa Sanat” tarafından sahnelenen; Tuzak isimli oyun, büyük ilgi gördü. 

MAHALLE KONAĞI İÇİN İLK HARÇ DÖKÜLDÜ

Darende Belediyesi tarafından Gökderen Mahallesine yapılacak olan Mahalle Konağının temeli düzenlenen tören ile atıldı. 

RENKLİ KONSER TAM NOT ALDI

İnönü Üniversitesi Turgut Özal Kongre ve Kültür Merkezi'nde keman ve piyano ile Yurt Ezgileri konseri düzenlendi. 

ŞOK UYGULAMADA YAKAYI ELE VERDİLER

Malatya'da jandarma ekipleri tarafından gerçekleştirilen ‘şok' uygulamalarında 7 aranan şahıs yakalandı. 

"DERDİMİZ MEMLEKETİMİZ"

Pütürge Belediye Başkanı Mehmet Polat, TÜMSİAD Malatya Şubesinin düzenlediği ‘Derdimiz memleketimiz' buluşmalarının konuğu oldu. 

TRAFİK CANAVARI İŞ BAŞINDA 

Malatya'da yakıt tankeri ve hafif ticari aracın çarpışması sonucunda meydana gelen kazada 1 kişi yaralandı. 

YILLARIN SORUNU ÇÖZÜME KAVUŞUYOR

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Hacı Uğur Polat, Şahnahan Mahallesindeki içmesuyu ve kanalizasyon çalışmalarını yerinde inceleyerek çalışmalar hakkında bilgiler aldı. 

FKA VE MTSO ARASINDA SÖZLEŞME İMZALANDI

Fırat Kalkınma Ajansı (FKA) 2018 Yılı Fizibilite Desteği Destek Sözleşmesi kapsamında Malatya Ticaret ve Sanayi Odası ile “Elektrikli Küçük Ev Aletleri, Çelik Mutfak Eşyası, Tekstil, Çelik Kapı, Ayakkabı Yatırımına İlişkin Somu Fizibilite Çalışması” Projesi imzalandı. 

 

 2_27

 

elsan

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!