dore okulları
Malatya
26 Nisan, 2024, Cuma
  • DOLAR
    32.45
  • EURO
    34.76
  • ALTIN
    2440.2
  • BIST
    9915.62
  • BTC
    63980.48$

Günün Özeti


Günün Özeti
3 Kasım 2018 günü gün sonu haberleri
Narin

3 Kasım 2018 gününün öne çıkan haberlerini derledik. Selçuk Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Öğretim Üyesi Azerbaycanlı Ressam Prof. Dr. İlham Enveroğlu, Sanko Sanat Galerisi'nde “İçimdeki Bahar” temalı 22'inci kişisel resim sergisini açtı. Son yayımlanan kararname ile Mülkiye Başmüfettişliğine atanan Vali Ali Kaban, onuruna veda yemeği düzenlendi. Hekimhan Kaymakamı Ahmet Özdemir, ilçedeki muhtarlarla bir araya gelerek sorun ve talepleri dinledi.Malatya Ticaret Borsası'nın (MTB) Ekim ayı Meclis Toplantısı meclis kurulu üyelerinin katılımı ile gerçekleştirildi. Malatya Kent Konseyi tarafından ‘Kendine ve Kentine Saygı Duy' projesi kapsamında araç sürücülerine oto kokuları dağıtıldı. Arguvan ilçesinde Kaymakam Abdullah Şahin başkanlığında okul sağlığı ve güvenliği konulu toplantı düzenlendi. Malatya Büyükşehir Belediyesi ve Malatya Kent Konseyi Genel Sekreterliği işbirliğinde düzenlenen ‘Sivil Toplum Akademisi' programı konferanslarında bu hafta ‘Sivil toplum kuruluşlarının yapısal analizi' konusu ele alındı. Malatya Büyükşehir Belediyesi, eski stadyum ve kapalı spor salonunun bulunduğu 40 bin metrekarelik alanı Malatya'ya kazandırıyor.İçerisinde yediden yetmişe her insanın hoşça vakit geçireceği yaşam alanlarının oluşturulacağı Millet Bahçesi için İnönü Stadyumunda bir tören düzenlendi.Anadolu Selçuklu Ocakları Genel Başkanı Ayetullah Geçen, Danıştay'ın verdiği öğrenci andı kararını doğru bulmadıklarını ifade etti. Yeşilyurt Belediyesinin doğadaki tüm canlıların yaşam hakkına sahip olduğu bilincini toplumda hakim kılmak ve özellikle çocuklara hayvan sevgisini aşılamak adına başlattığı ‘Sev Beni' ve ‘Şanslı' isimli sosyal sorumluluk projelerini tanıtmak amacıyla düzenlediği ‘ Kalbimiz Sokak'ta Atıyor' etkinliği yoğun ilgi altında gerçekleşti. Battalgazi Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, Çöşnük Mahallesi'nde kurulan Cumartesi Pazarı esnafı ile bir araya geldi. Esnafların sorunlarını dinleyen Başkan Gürkan, “Pazar esnafı bizim güvenlik sigortamızdır” dedi. 

2_27

"BİR OBJEYİ ÖNÜME ALIP FOTOĞRAF GİBİ PAYLAŞMIYORUM"

Selçuk Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Öğretim Üyesi Azerbaycanlı Ressam Prof. Dr. İlham Enveroğlu, Sanko Sanat Galerisi'nde “İçimdeki Bahar” temalı 22'inci kişisel resim sergisini açtı. 

"MALATYA'YLA BİR AYDA ZOR VEDALAŞIRSINIZ"

Son yayımlanan kararname ile Mülkiye Başmüfettişliğine atanan Vali Ali Kaban, onuruna veda yemeği düzenlendi. 

KAYMAKAM ÖZDEMİR MUHTARLARLA BULUŞTU

Hekimhan Kaymakamı Ahmet Özdemir, ilçedeki muhtarlarla bir araya gelerek sorun ve talepleri dinledi.

"KÜKÜRTLE İLGİLİ ÇOK BÜYÜK SIKINTIMIZ VARDI"

Malatya Ticaret Borsası'nın (MTB) Ekim ayı Meclis Toplantısı meclis kurulu üyelerinin katılımı ile gerçekleştirildi. 

ARAÇ SÜRÜCÜLERİNE OTO KOKUSU DAĞITILDI

Malatya Kent Konseyi tarafından ‘Kendine ve Kentine Saygı Duy' projesi kapsamında araç sürücülerine oto kokuları dağıtıldı. 

TÜM TEDBİRLER MASAYA YATIRILDI

Arguvan ilçesinde Kaymakam Abdullah Şahin başkanlığında okul sağlığı ve güvenliği konulu toplantı düzenlendi. 

SİVİL TOPLUM KURULUŞLARININ YAPISAL ANALİZİ ELE ALINDI

Malatya Büyükşehir Belediyesi ve Malatya Kent Konseyi Genel Sekreterliği işbirliğinde düzenlenen ‘Sivil Toplum Akademisi' programı konferanslarında bu hafta ‘Sivil toplum kuruluşlarının yapısal analizi' konusu ele alındı. 

MİLLET BAHÇESİ İÇİN İLK KAZMA VURULDU

Malatya Büyükşehir Belediyesi, eski stadyum ve kapalı spor salonunun bulunduğu 40 bin metrekarelik alanı Malatya'ya kazandırıyor.

YENİDEN OKUTULMASI YANLIŞ BİR KARAR

Anadolu Selçuklu Ocakları Genel Başkanı Ayetullah Geçen, Danıştay'ın verdiği öğrenci andı kararını doğru bulmadıklarını ifade etti. 

KALBİMİZ SOKAKTA ATIYOR

Yeşilyurt Belediyesinin doğadaki tüm canlıların yaşam hakkına sahip olduğu bilincini toplumda hakim kılmak ve özellikle çocuklara hayvan sevgisini aşılamak adına başlattığı ‘Sev Beni' ve ‘Şanslı' isimli sosyal sorumluluk projelerini tanıtmak amacıyla düzenlediği ‘ Kalbimiz Sokak'ta Atıyor' etkinliği yoğun ilgi altında gerçekleşti. 

"PAZAR ESNAFI BİZİM GÜVENLİK SİGORTAMIZDIR"

Battalgazi Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, Çöşnük Mahallesi'nde kurulan Cumartesi Pazarı esnafı ile bir araya geldi. Esnafların sorunlarını dinleyen Başkan Gürkan, “Pazar esnafı bizim güvenlik sigortamızdır” dedi. 

1_8

 

elsan

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!