dore okulları
Malatya
27 Nisan, 2024, Cumartesi
  • DOLAR
    32.45
  • EURO
    34.82
  • ALTIN
    2438.6
  • BIST
    9915.62
  • BTC
    63873.116$

Günün Özeti


Günün Özeti
7 Kasım günü gün sonu haberleri
Narin

7 Kasım gününün öne çıkan haberlerini derledik. Mehmet Ayhan spor camiasını ilgilendiren bir yazı kaleme aldı. 'OLumsuzluktan beslenen zihniyet' başlıklı yazı hedefteki insanları çok kızdırıacak.MHP Malatya İl Başkanı Bülent Avşar, 2019 seçimlerinin önemli olduğunu kaydederek “Biz siyasi parti olarak tabi ki Belediye Başkanlıklarına talibiz ve Malatya'da MHP olarak Belediye Başkanları çıkaracağız” dedi. 3. Uluslararası Kent Araştırmaları Kongresi kapsamında, kente ve kent halkına pozitif katkı sunan proje ve uygulamalara verilen Uluslararası İdealkent Ödülleri sahiplerini buldu. Diyanet-Sen Malatya Şube Başkanı Mehmet Engin, fotoğraf çekme olayıyla gündem olan Aksaray Müftüsü Cemalettin Bal'ın yanlış anlaşıldığını ifade ederek, “Programda basit bir fotoğraf çekme konusu, mecrasından saptırılarak din adamlarına saldırıya dönüşmüş durumdadır” dedi. Müstakil Sanayici ve İş Adamları Derneği (MÜSİAD) Malatya Şube Başkanı Hüseyin Kalan yönetim kurulu üyeleri ile beraber Malatya Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreterliği görevine getirilen Cemal Nogay'a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. Malatya'da Millet Kıraathanesi bünyesinde oluşturulan kütüphane yoğun ilgi görüyor.Uluslararası Özel Yetenekliler Eğitimi Kongresi (IGATE'18) 1-3 Kasım tarihleri arasında İnönü Üniversitesinde gerçekleşti. 2019 Yerel Seçimleri öncesi AK Parti'de il ve ilçeler için aday adaylığı başvuruları devam ediyor. Bu kapsamda Darende Belediye Başkan aday adalığı için başvuru yapan son isim Devriş Kıhtır oldu. Arguvan Belediye Başkanı Mehmet Kızıldaş, İhlas Haber Ajansı Malatya İl Temsilciliğini ziyaret etti. Ziyarette konuşan Başkan Kızıldaş, görev yaptıkları süre içerisinde önemli hizmetler gerçekleştirdiklerini aktararak hizmetlere devam etmek için yeniden aday olduğunu aktardı. Malatya Büyükşehir Belediyesi tarafından, Kültür ve Turizm Bakanlığı Sinema Genel Müdürlüğü ve Malatya Valiliğinin katkılarıyla 9-15 Kasım 2018 tarihinde düzenlenecek 8. Malatya Uluslararası Film Festivali için hazırlıklar tamamladı. Malatya U19 1.Ligi'nde bitime iki hafta kala şampiyonluk yarışı nefes kesmeye başladı. A Grubu'nda Malatya Yeşilyurt Belediyespor ile Telekomspor, B Grubu'nda ise Orduzuspor ile Battalgazi Belediyespor şampiyonluğa en yakın takımlar olarak dikkat çekiyor. Malatya'da direksiyon başında sara nöbeti geçiren genç, otomobiliyle iş yerine daldı. 

2_27

 

OLMSUZLUKTAN BESLENEN ZİHNİYET!

Süper Lig'deki ilk sezonunu 10. basamakta tamamlayan Evkur Yeni Malatyaspor, merhum Lefter Küçükandonyadis'in adını taşıyan 2018-19 maratonuna da muhteşem başladı. 10. hafta itibariyle 4 galibiyet, 3 beraberlik ve 3 mağlubiyetle 18 puan toplayıp 7. sırada yer alan Sarı-Siyah-Kırmızılılar bu süreçte sahasında iki büyüğü de devirdi. 18 Ağustos'ta Fenerbahçe'yi 1-0'la geçen Doğunun Kaplanları, Galatasaray'ı da 2-0 mağlup ederken, felaket tellalları da yine işbaşı yaptı!

MALATYA'DA BELEDİYE BAŞKANLARI ÇIKARACAĞIZ

MHP Malatya İl Başkanı Bülent Avşar, 2019 seçimlerinin önemli olduğunu kaydederek “Biz siyasi parti olarak tabi ki Belediye Başkanlıklarına talibiz ve Malatya'da MHP olarak Belediye Başkanları çıkaracağız” dedi. 

İDEAL KENT ÖDÜLÜ MALATYA'YA VERİLDİ

3. Uluslararası Kent Araştırmaları Kongresi kapsamında, kente ve kent halkına pozitif katkı sunan proje ve uygulamalara verilen Uluslararası İdealkent Ödülleri sahiplerini buldu. 

SİYASİLERLE FOTOĞRAF ÇEKMEYİN, YANLIŞ ANLAŞILIR

Diyanet-Sen Malatya Şube Başkanı Mehmet Engin, fotoğraf çekme olayıyla gündem olan Aksaray Müftüsü Cemalettin Bal'ın yanlış anlaşıldığını ifade ederek, “Programda basit bir fotoğraf çekme konusu, mecrasından saptırılarak din adamlarına saldırıya dönüşmüş durumdadır” dedi. 

ÜSTESİNDEN GELECEĞİNİZE İNANIYORUZ

Müstakil Sanayici ve İş Adamları Derneği (MÜSİAD) Malatya Şube Başkanı Hüseyin Kalan yönetim kurulu üyeleri ile beraber Malatya Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreterliği görevine getirilen Cemal Nogay'a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. 

KİTAP OKURKEN RAHATLIYORUZ

Malatya'da Millet Kıraathanesi bünyesinde oluşturulan kütüphane yoğun ilgi görüyor.

ÖZEL YETENEKLİLER EĞİTİMİ

Uluslararası Özel Yetenekliler Eğitimi Kongresi (IGATE'18) 1-3 Kasım tarihleri arasında İnönü Üniversitesinde gerçekleşti. 

DARENDE'DE ADAY ADAYLIĞI HAREKETLİLİĞİ

2019 Yerel Seçimleri öncesi AK Parti'de il ve ilçeler için aday adaylığı başvuruları devam ediyor. Bu kapsamda Darende Belediye Başkan aday adalığı için başvuru yapan son isim Devriş Kıhtır oldu. 

ARGUVAN'I YENİDEN YÖNETMEYE TALİBİZ

Arguvan Belediye Başkanı Mehmet Kızıldaş, İhlas Haber Ajansı Malatya İl Temsilciliğini ziyaret etti. Ziyarette konuşan Başkan Kızıldaş, görev yaptıkları süre içerisinde önemli hizmetler gerçekleştirdiklerini aktararak hizmetlere devam etmek için yeniden aday olduğunu aktardı. 

FİLM FESTİVALİ BAŞLIYOR

Malatya Büyükşehir Belediyesi tarafından, Kültür ve Turizm Bakanlığı Sinema Genel Müdürlüğü ve Malatya Valiliğinin katkılarıyla 9-15 Kasım 2018 tarihinde düzenlenecek 8. Malatya Uluslararası Film Festivali için hazırlıklar tamamladı. 

ŞAMPİYONLUK YARIŞI KIZIŞTI

Malatya U19 1.Ligi'nde bitime iki hafta kala şampiyonluk yarışı nefes kesmeye başladı. A Grubu'nda Malatya Yeşilyurt Belediyespor ile Telekomspor, B Grubu'nda ise Orduzuspor ile Battalgazi Belediyespor şampiyonluğa en yakın takımlar olarak dikkat çekiyor. 

DİREKSİYON BAŞINDA SARA NÖBETİ GEÇİRDİ

Malatya'da direksiyon başında sara nöbeti geçiren genç, otomobiliyle iş yerine daldı. 

1_8

elsan

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!