dore okulları
Malatya
18 Nisan, 2024, Perşembe
  • DOLAR
    32.50
  • EURO
    34.81
  • ALTIN
    2486.7
  • BIST
    9539.69
  • BTC
    61413.91$

Günün Özeti


Günün Özeti
8 Kasım günü gün sonu haberleri
Narin

8 Kasım gününün öne çıkan haberlerini derledik. Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Malatya İl Başkanı Ramazan Bülent Avşar, Türkiye'de mevduat hesaplarında bekleyen yaklaşık 400 milyar doların reel sektöre 1 yıl vadeli olarak verilebilmesinin sağlanması durumunda ekonomik problemlerin hızlı bir şekilde atlatılacağını ifade etti. Galatasaray ile Fenerbahçe arasında oynanan derbi maçı öncesi tribünde kalp krizi geçirerek vefat eden Fenerbahçe taraftarı Koray Şener için İnönü Üniversitesi Taraftarlar Topluluğu tarafından anma töreni düzenledi. Bağımlılık İle Mücadele İl Koordinasyon Kurulu'nun 2018 yılı değerlendirme toplantısı Malatya Valisi Aydın Baruş başkanlığında gerçekleştirildi. Malatya'da gerçekleştirilen kaçakçılık operasyonunda 3 bin 130 paket gümrük kaçağı sigara ele geçirildi. Malatya Kanatlı Et Üreticileri Birliği tarafından düzenlenen istişare toplantısında kanatlı et sektöründe yaşanan sorunlar ve çözüm önerileri masaya yatırıldı. Evkur Yeni Malatyaspor'un defans oyuncusu Sadık Çiftpınar, gelebilecek transfer teklifleriyle ilgili yaptığı açıklamada, “Sezon içerisinde Yeni Malatyaspor dışında hiçbir takımla ilgilenmiyorum. Biz sadece görüşmelerimizi Yeni Malatyaspor ile sürdürüyoruz” dedi. İnühaber 2. yılını kutladı. Hekimhan Kaymakamı Ahmet Özdemir ilçeye bağlı Hasançelebi Mahallesini ziyaret ederek mahalle sakinlerinin sorunlarını dinledi. Malatya'da polis ekipleri tarafından kaçakçılıkla mücadele kapsamında düzenlenen operasyonda çok sayıda kaçak ürün ele geçirildi. 39 yıl önce terör saldırısında şehit olan polisin adı, doğup büyüdüğü Darende ilçesinde bir caddeye verildi. 39 yıl önce terör saldırısında şehit olan polisin adı, doğup büyüdüğü Darende ilçesinde bir caddeye verildi. Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, Yakınca Mahallesinde 30 bin metrekarelik alanda hizmete sunacakları Spor Kompleksinde ülke sporuna katma değer sağlayacak sporcuların yetişeceğini söyledi. Bazı temaslarda bulunmak üzere Malatya'yı gelen Jandarma Genel Komutanı Orgeneral Arif Çetin, Vali Aydın Baruş'u makamında ziyaret etti.Spor Toto Süper Lig'in 12. hafta maçında yarın Evkur Yeni Malatyaspor ile karşılaşacak olan Trabzonspor Malatya'ya geldi. 

 

2_27

 

"EKONOMİK PROBLEMLER HIZLI BİR ŞEKİLDE ATLATILABİLİR"

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Malatya İl Başkanı Ramazan Bülent Avşar, Türkiye'de mevduat hesaplarında bekleyen yaklaşık 400 milyar doların reel sektöre 1 yıl vadeli olarak verilebilmesinin sağlanması durumunda ekonomik problemlerin hızlı bir şekilde atlatılacağını ifade etti. 

MALATYALILAR DA KALBİMİZDESİN DEDİ

Galatasaray ile Fenerbahçe arasında oynanan derbi maçı öncesi tribünde kalp krizi geçirerek vefat eden Fenerbahçe taraftarı Koray Şener için İnönü Üniversitesi Taraftarlar Topluluğu tarafından anma töreni düzenledi. 

BAĞIMLILIK İLE MÜCADELE

Bağımlılık İle Mücadele İl Koordinasyon Kurulu'nun 2018 yılı değerlendirme toplantısı Malatya Valisi Aydın Baruş başkanlığında gerçekleştirildi. 

MALATYA EMNİYETİ KAÇAKÇILARA GÖZ AÇTIRMIYOR

Malatya'da gerçekleştirilen kaçakçılık operasyonunda 3 bin 130 paket gümrük kaçağı sigara ele geçirildi. 

ET SEKTÖRÜNDE SIKINTILAR YAŞANIYOR

Malatya Kanatlı Et Üreticileri Birliği tarafından düzenlenen istişare toplantısında kanatlı et sektöründe yaşanan sorunlar ve çözüm önerileri masaya yatırıldı. 

"YENİMALATYASPOR DIŞINDA HİÇ BİR TAKIMLA İLGİLENMİYORUM"

Evkur Yeni Malatyaspor'un defans oyuncusu Sadık Çiftpınar, gelebilecek transfer teklifleriyle ilgili yaptığı açıklamada, “Sezon içerisinde Yeni Malatyaspor dışında hiçbir takımla ilgilenmiyorum. Biz sadece görüşmelerimizi Yeni Malatyaspor ile sürdürüyoruz” dedi. 

İNÜHABER 2. YILINI KUTLADI

Gazeteci Yazar Kemal Deniz'in “Tek Partili Dönemden Çok Partili Döneme Geçişte Malatya Basını” konulu konferansla katkı sunduğu kutlamalar, İNÜHABER Merkezinde katılımcılar ve öğrenciler ile birlikte kesilen pasta ile devam etti. 

SORUNLARI YERİNDE GÖRMEK İSTEDİK

Hekimhan Kaymakamı Ahmet Özdemir ilçeye bağlı Hasançelebi Mahallesini ziyaret ederek mahalle sakinlerinin sorunlarını dinledi. 

KAÇAKÇILARA GEÇİT YOK

Malatya'da polis ekipleri tarafından kaçakçılıkla mücadele kapsamında düzenlenen operasyonda çok sayıda kaçak ürün ele geçirildi. 

ŞEHİT KOMİSERİN ADI YAŞATILACAK

39 yıl önce terör saldırısında şehit olan polisin adı, doğup büyüdüğü Darende ilçesinde bir caddeye verildi. 

ÜLKE SPORUNA DEĞER KATACAK SPORCULR YETİŞTİRECEĞİZ

Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, Yakınca Mahallesinde 30 bin metrekarelik alanda hizmete sunacakları Spor Kompleksinde ülke sporuna katma değer sağlayacak sporcuların yetişeceğini söyledi. 

JANDARMA GENEL KOMUTANI MALATYA'DA

Bazı temaslarda bulunmak üzere Malatya'yı gelen Jandarma Genel Komutanı Orgeneral Arif Çetin, Vali Aydın Baruş'u makamında ziyaret etti.

KARADENİZ EKİBİ MALATYA'DA

Spor Toto Süper Lig'in 12. hafta maçında yarın Evkur Yeni Malatyaspor ile karşılaşacak olan Trabzonspor Malatya'ya geldi. 

YOLLAR YENİ BİR GÖRÜNÜME KAVUŞACAK

Battalgazi Belediyesi tarafından sıcak asfalt çalışmalarının yanı sıra birinci kat sathi kaplama asfalt çalışması ile asfalt alt temel malzeme serim çalışmaları yoğun şekilde devam ediyor. 

1_8

 

 

elsan

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!