dore okulları
Malatya
24 Nisan, 2024, Çarşamba
  • DOLAR
    32.56
  • EURO
    34.84
  • ALTIN
    2431.9
  • BIST
    9722.09
  • BTC
    64943.28$

Günün Özeti


Günün Özeti
9 Kasım günü gün sonu haberleri
Narin

9 Kasım gününün öne çıkan haberlerini derledik. 

Malatya'da yalnız yaşayan yaşlı kadın evinde ölü olarak bulundu. Müstakil Sanayici ve İş Adamları Derneği (MÜSİAD) Malatya Şubesi tarafından düzenlenen 'Dost Meclisi' toplantısının bu ayki konuğu İnönü Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ahmet Kızılay oldu. Bu yıl 8'incisi düzenlenecek Malatya Uluslararası Film Festivalinde Onur Ödülleri'nin sahiplerinden ünlü oyuncular Şener Şen ve Perran Kutman Malatya'ya geldi. Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığına ait Deprem Simülasyon tırı 2 gün süreyle Darende'de halkı depremlere karşı bilinçlendirecek. Yeşilyurt Belediye Hizmet Binası toplantı salonunda Başkan Mehmet Çınar Başkanlığında gerçekleşen 2.Oturum toplantısında açılış ve yoklamanın ardından gündemdeki maddeler tek tek görüşülüp karar altına alındı.Millet Kıraathanesi bünyesinde oluşturulan kütüphaneyi gezmeye gelen Gazi İlkokulu öğrencileri ile bir araya gelen Battalgazi Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, kütüphanenin herkese açık olduğunu söyledi. Malatya'da gece yarısı halkı sokağa döken kokunun nedeni, fırında unutulan pul biberlerin olduğu ortaya çıktı. Malatya'da Büyükşehir Belediyesi için aday adaylığını açıklayan Av. Ali Bakan, dosyasını İl Başkanı İhsan Koca'ya teslim etti. Yerel seçimler öncesi aday adaylık başvurularının başladığı AK Parti'de, ilçelerde de yoğunluk yaşanıyor. Bu kapsamda Hekimhan ilçesinde Gazeteci-Yazar Kemal Deniz ile Hekimhan ilçe başkanı Adil Ağcan'da aday adaylığı başvurusunda bulundu. Malatya'nın Doğanşehir ilçesinde kaçak kazı yapan 3 şüpheli, jandarma ekiplerince suçüstü yakalandı. Sosyal belediyecilik anlayışıyla farklı projelerin altına imza atan Yeşilyurt Belediyesi, ‘Baştacı' projesiyle hizmete sunduğu Evde Bakım Hizmetiyle Yeşilyurtluların yüzünü güldürmeye devam ediyor. Usta komedyen Cem Yılmaz 8. Malatya Film Festivali kapsamında sinemaseverlerle bir araya geldi. Ünlü komedyen yaptığı esprilerle Malatyalı hayranlarını gülme krizine soktu.

 

2_27

 

 

YAŞLI KADIN EVİNDE ÖLÜ BULUNDU

Malatya'da yalnız yaşayan yaşlı kadın evinde ölü olarak bulundu. 

ÜNİVERSİTEMİZ SANAYİ İLE İŞBİRLİĞİ İÇİNDE

Müstakil Sanayici ve İş Adamları Derneği (MÜSİAD) Malatya Şubesi tarafından düzenlenen 'Dost Meclisi' toplantısının bu ayki konuğu İnönü Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ahmet Kızılay oldu. 

ŞENER ŞEN VE PERRAN KUTMAN MALATYA'DA 

Bu yıl 8'incisi düzenlenecek Malatya Uluslararası Film Festivalinde Onur Ödülleri'nin sahiplerinden ünlü oyuncular Şener Şen ve Perran Kutman Malatya'ya geldi. 

AFET TEDBİRLE ÖNLENİR

Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığına ait Deprem Simülasyon tırı 2 gün süreyle Darende'de halkı depremlere karşı bilinçlendirecek.

GÜNDEMDEKİ MADDELER KARARA BAĞLANDI

Yeşilyurt Belediye Hizmet Binası toplantı salonunda Başkan Mehmet Çınar Başkanlığında gerçekleşen 2.Oturum toplantısında açılış ve yoklamanın ardından gündemdeki maddeler tek tek görüşülüp karar altına alındı. 

KÜTÜPHANEMİZ HERKESE AÇIKTIR

Millet Kıraathanesi bünyesinde oluşturulan kütüphaneyi gezmeye gelen Gazi İlkokulu öğrencileri ile bir araya gelen Battalgazi Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, kütüphanenin herkese açık olduğunu söyledi. 

AK PARTİDE SEÇİM HAREKETLİLİĞİ

Önümüzdeki Mart ayında yapılacak olan yerel yönetimler seçimleri öncesinde AK Parti'de aday adaylığı başvuruları devam ediyor. 

HALKI SOKAĞA DÖKEN KOKUNUN KAYNAĞI BELLİ OLDU

Malatya'da gece yarısı halkı sokağa döken kokunun nedeni, fırında unutulan pul biberlerin olduğu ortaya çıktı

BAKAN YARIŞA DAHİL OLDU

Malatya'da Büyükşehir Belediyesi için aday adaylığını açıklayan Av. Ali Bakan, dosyasını İl Başkanı İhsan Koca'ya teslim etti. 

İLÇELERDE SEÇİM YOĞUNLUĞU YAŞANIYOR

Yerel seçimler öncesi aday adaylık başvurularının başladığı AK Parti'de, ilçelerde de yoğunluk yaşanıyor. Bu kapsamda Hekimhan ilçesinde Gazeteci-Yazar Kemal Deniz ile Hekimhan ilçe başkanı Adil Ağcan'da aday adaylığı başvurusunda bulundu. 

KAÇAK KAZI YAPANLARA SUÇÜSTÜ

Malatya'nın Doğanşehir ilçesinde kaçak kazı yapan 3 şüpheli, jandarma ekiplerince suçüstü yakalandı. 

YAŞLILARIMIZ YOLUMUZA IŞIK TUTUYOR

Sosyal belediyecilik anlayışıyla farklı projelerin altına imza atan Yeşilyurt Belediyesi, ‘Baştacı' projesiyle hizmete sunduğu Evde Bakım Hizmetiyle Yeşilyurtluların yüzünü güldürmeye devam ediyor. 

YILMAZ HAYRANLARINI GÜLME KRİZİNE SOKTU

Usta komedyen Cem Yılmaz 8. Malatya Film Festivali kapsamında sinemaseverlerle bir araya geldi. Ünlü komedyen yaptığı esprilerle Malatyalı hayranlarını gülme krizine soktu.

 

elsan

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!