dore okulları
Malatya
19 Nisan, 2024, Cuma
  • DOLAR
    32.60
  • EURO
    34.82
  • ALTIN
    2495.5
  • BIST
    9463.11
  • BTC
    64433$

Günün Özeti


Günün Özeti
10 Kasım günü gün sonu haberleri
Narin

Günün öne çıkan haberlerini derledik.  Malatya'da iki grup arasında meydana gelen bıçaklı kavgada 1 kişi yaralandı. Olay Battalgazi ilçesine bağlı Yenihamam Mahallesi'nde meydana geldi. Malatya'da meydana gelen iki ayrı silahlı olayda 1 kişi yaralandı 2 kişi gözaltına alındı. Malatya'da son yıllarda insanların sobalı evler, yaygınlaşan doğal gaz doğalgazlı evlere tercih etmesinden dolayı sobacılık mesleği yok olmakla karşı karşıya. 8. Malatya Uluslararası Film Festivali kapsamında Malatya'ya gelen ünlü komedyen Cem Yılmaz, Arif V 216 filminin gösteriminin ardından salona gelerek sevenleriyle buluştu. Yoğun ilgi ile karşılaşan Cem Yılmaz salonda bir söyleşi gerçekleştirdi. Fırat Kalkınma Ajansı tarafından düzenlenen ve İnönü Üniversitesi, Malatya Teknokent, Malatya Teknoloji Transfer Merkezi (TTO) ile Malatya Ticaret ve Sanayi Odası'nın (MTSO) katkılarıyla gerçekleştirilen etkinlik İnönü Üniversitesi Turgut Özal Kongre ve Kültür Merkezinde başladı.Akçadağ Belediye Başkanı Ali Kazgan, Katı Atık Aktarma İstasyonu'nda incelemelerde bulundu.  MÜSİAD Malatya Şubesi yönetimi, göreve yeni başlayan Vali Aydın Baruş'a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. Akçadağ İlçesine bağlı Başpınar Mahallesi'nde bir süre önce başlayan yol çalışmalarının tamamlanmadığını ileri süren mahalle sakinleri duruma tepki göstererek yarım bırakılan yol çalışmalarının tamamlanması için yetkililerden yardım istedi. 31 Mart 2019'da yapılacak yerel yönetimler seçimlerinin herkesin beklediği gibi geçmeyeceğini ifade eden MHP Malatya Milletvekili Mehmet Celal Fendoğlu, “Malatyalı, o gün tarihi bir ders verecek, buna da herkes hazırlıklı olsun” dedi.Malatya'da 7. kattan atlayan lise 2 sınıf öğrencisi hayatını kaybetti. AK Parti'de belediye başkanlıkları için aday adaylıkları devam ederken, Mimar Vahap Erdem Yeşilyurt Belediye Başkanlığı için aday adaylığı başvurusunda bulundu. 2019 Yerel Seçimleri öncesi AK Parti'de il ve ilçeler için aday adaylığı başvuruları devam ediyor. Bu kapsamda Malatya'da ilçe belediyeleri için en büyük yoğunluğun yaşandığı ilçelerin başında ise Akçadağ ilçesi geliyor. Malatya'da 9 ayrı evden hırsızlık yaptığı tespit edilen 3 şüpheli çıkarıldıkları mahkemece tutuklandı.

 

2_27

 

 

BIÇAKLI KAVGADA 1 KİŞİ YARALANDI

Malatya'da iki grup arasında meydana gelen bıçaklı kavgada 1 kişi yaralandı. Olay Battalgazi ilçesine bağlı Yenihamam Mahallesi'nde meydana geldi. 

KAVGADA SİLAHLAR KONUŞTU

Malatya'da meydana gelen iki ayrı silahlı olayda 1 kişi yaralandı 2 kişi gözaltına alındı. 

SOBALARIN DUMANI TÜTMEZ OLDU

Malatya'da son yıllarda insanların sobalı evler, yaygınlaşan doğal gaz doğalgazlı evlere tercih etmesinden dolayı sobacılık mesleği yok olmakla karşı karşıya. 

CEM YILMAZ SEVENLERİ İLE BULUŞTU

8. Malatya Uluslararası Film Festivali kapsamında Malatya'ya gelen ünlü komedyen Cem Yılmaz, Arif V 216 filminin gösteriminin ardından salona gelerek sevenleriyle buluştu. Yoğun ilgi ile karşılaşan Cem Yılmaz salonda bir söyleşi gerçekleştirdi. 

GİRİŞİMCİLER MALATYA'DA YARIŞACAK

Fırat Kalkınma Ajansı tarafından düzenlenen ve İnönü Üniversitesi, Malatya Teknokent, Malatya Teknoloji Transfer Merkezi (TTO) ile Malatya Ticaret ve Sanayi Odası'nın (MTSO) katkılarıyla gerçekleştirilen etkinlik İnönü Üniversitesi Turgut Özal Kongre ve Kültür Merkezinde başladı. 

24 KASIM'D FAALİYETE GEÇECEK

Akçadağ Belediye Başkanı Ali Kazgan, Katı Atık Aktarma İstasyonu'nda incelemelerde bulundu. 

"MALATYA İÇİN ÇALIŞACAĞIZ"

MÜSİAD Malatya Şubesi yönetimi, göreve yeni başlayan Vali Aydın Baruş'a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. 

ÇALIŞMALAR YARIM BIRAKILDI

Akçadağ İlçesine bağlı Başpınar Mahallesi'nde bir süre önce başlayan yol çalışmalarının tamamlanmadığını ileri süren mahalle sakinleri duruma tepki göstererek yarım bırakılan yol çalışmalarının tamamlanması için yetkililerden yardım istedi. 

BUNA HERKES HAZIRLIKLI OLSUN

31 Mart 2019'da yapılacak yerel yönetimler seçimlerinin herkesin beklediği gibi geçmeyeceğini ifade eden MHP Malatya Milletvekili Mehmet Celal Fendoğlu, “Malatyalı, o gün tarihi bir ders verecek, buna da herkes hazırlıklı olsun” dedi.

MALATYA'DA İNTİHAR ŞOKU

Malatya'da 7. kattan atlayan lise 2 sınıf öğrencisi hayatını kaybetti. 

VAHAP ERDEM YEŞİLYURT İÇİN KOLLARI SIVADI

AK Parti'de belediye başkanlıkları için aday adaylıkları devam ederken, Mimar Vahap Erdem Yeşilyurt Belediye Başkanlığı için aday adaylığı başvurusunda bulundu. 

LEVENT İSKENDEROĞLU ADAY ADAYLIĞINI AÇIKLADI

2019 Yerel Seçimleri öncesi AK Parti'de il ve ilçeler için aday adaylığı başvuruları devam ediyor. Bu kapsamda Malatya'da ilçe belediyeleri için en büyük yoğunluğun yaşandığı ilçelerin başında ise Akçadağ ilçesi geliyor. 

HIRSIZLAR YAKAYI ELE VERDİ

Malatya'da 9 ayrı evden hırsızlık yaptığı tespit edilen 3 şüpheli çıkarıldıkları mahkemece tutuklandı.

1_8

elsan

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!