dore okulları
Malatya
02 Mayıs, 2024, Perşembe
  • DOLAR
    32.39
  • EURO
    34.73
  • ALTIN
    2398.0
  • BIST
    10207.61
  • BTC
    59200.5$

Günün Özeti


Günün Özeti
14 Kasım günü gün sonu haberleri
Narin

14 Kaın gününün öne çıkan haberlerini derledik. Malatya-Sivas karayolunda tırın devrilmesi sonucu 1 kişi öldü, 1 kişi yaralandı. Mart 2019'da yapılacak olan yerel seçimler için aday adaylığı hareketliliği her geçen gün artarak devam ediyor. Ankara'da Gençlik ve Spor Bakanlığında görev yapan Elektirk Mühendisi Ziya Doğan Ak Parti Yazıhan ilçe başkanlığı aday adaylığına başvuruda bulundu. Malatya Valisi Aydın Baruş, Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Hacı Uğur Polat'ı makamında ziyaret ederek bir süre görüştü. Burada konuşan Vali Baruş, hizmet vurgusu yaparak, “Malatya'nın daha ileri noktalara gelmesi için çalışacağız” dedi. Dünya Diyabet Günü nedenli ile Malatya'da yürüyüş düzenlendi. Katılımcılar diyabet hastalığına karşı farkındalık oluşturdu. Tuzla Rumalileri Derneği tarafından Darendeli öğrencilere kırtasiye yardımı yapıldı.MHP Malatya İl Başkanı R.Bülent Avşar : ' Bundan sonraki süreç de, tüm teşkilatımız ile birlikte Malatya'da yıllardır hasreti olduğumuz belediye başkanlıkları için ince eleyip sık dokuyoruz.'  Malatya Cumhuriyet Başsavcısı Muhammet Savran Malatya Ticaret Borsası Başkanı Ramazan Özcan'a iade-i ziyarette bulundu. AK Parti'den Akçadağ Belediye Başkan aday adayı olan Mustafa Kırteke seçim çalışmalarını hız verdi. Doğanyol ilçesi Gümüşsu Mahallesi Muhtarı A.K., 1 ay önce kalp rahatsızlığı nedeniyle Turgut Özal Tıp Merkezine kaldırılarak tedavi altına alındı. 21 gün yoğun bakımda kalan muhtar A.K. hayatını kaybetti.Gençlik ve Eğitim Derneği tarafından düzenlenen ‘Minder Sohbetleri' programına katılan Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, Yeşilyurt'un çehresini değiştiren fiziki yatırımların yanı sıra birçok yerel yönetimin örnek aldığı sosyal projelerin amaç ve hedeflerini anlattı. Battalgazi Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, Uluslararası Öğrenci Dernekleri Federasyonu (UDEF) Genel Başkanı Mehmet Ali Bolat, İHH Malatya Şube Başkanı Ömer Derin ve dernek yöneticileri ile istişarede bulundu. Malatya'da ele geçirilen bomba yüklü araçla ilgili gözaltına alınan şüphelilerden 4'ü daha tutuklandı. Olayla ilgili tutuklananların sayısı 7'ye yükseldi. Malatya Büyükşehir Belediyesi tarafından, T.C Kültür ve Turizm Bakanlığı Sinema Genel Müdürlüğü ve Malatya Valiliği'nin katkılarıyla düzenlenen 8. Malatya Uluslararası Film Festivali, film gösterimleri ve paralel etkinliklerle devam ediyor. Malatya U19 Futbol 1.Ligi'nde 13.hafta heyecanı yaşandı. Ligde bitime bir hafta kala B Grubu'nda Orduzuspor zirvedeki yerini garantiledi. Malatya Su Sporları (MASUS) olağan genel kurulunu gerçekleştirdi. Olağan genel kurulda genç iş adamı Ali Çetinkaya, MASUS'un kulüp başkanlığına seçildi. Çaylak, Süper Lig'de geride kalan üç haftada iyi bir performans ortaya koyduklarını ifade eden Çaylak, kupa maçıyla birlikte dörtte dört yaptıklarını ve hem ligde hem de kupada yollarına iyi bir şekilde devam ettiklerini belirtti. 

 

2_27

 

FECİ KAZADA BİR KİŞİ HAYATINI KAYBETTİ

Malatya-Sivas karayolunda tırın devrilmesi sonucu 1 kişi öldü, 1 kişi yaralandı. 

HEDEFİMİZ GÖÇ VEREN DEĞİL GÖÇ ALAN İLÇE OLMAK

Mart 2019'da yapılacak olan yerel seçimler için aday adaylığı hareketliliği her geçen gün artarak devam ediyor. Ankara'da Gençlik ve Spor Bakanlığında görev yapan Elektirk Mühendisi Ziya Doğan Ak Parti Yazıhan ilçe başkanlığı aday adaylığına başvuruda bulundu. 

"MALATYA'NIN DAHA İLERİ NOKTALARA GELMES İÇİN ÇALIŞACAĞIZ"

Malatya Valisi Aydın Baruş, Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Hacı Uğur Polat'ı makamında ziyaret ederek bir süre görüştü. Burada konuşan Vali Baruş, hizmet vurgusu yaparak, “Malatya'nın daha ileri noktalara gelmesi için çalışacağız” dedi. 

"HAREKETLİ OL DİYABETLİ OLMA"

Dünya Diyabet Günü nedenli ile Malatya'da yürüyüş düzenlendi. Katılımcılar diyabet hastalığına karşı farkındalık oluşturdu. 

ÖĞRENCİLERE KIRTASİYE YARDIMI

Tuzla Rumalileri Derneği tarafından Darendeli öğrencilere kırtasiye yardımı yapıldı.

İNCE ELEYİP SIK DOKUYORUZ

MHP Malatya İl Başkanı R.Bülent Avşar : ' Bundan sonraki süreç de, tüm teşkilatımız ile birlikte Malatya'da yıllardır hasreti olduğumuz belediye başkanlıkları için ince eleyip sık dokuyoruz.'

ELİMİZDEN GELEN KATKIYI SAĞLAYACAĞIZ

Malatya Cumhuriyet Başsavcısı Muhammet Savran Malatya Ticaret Borsası Başkanı Ramazan Özcan'a iade-i ziyarette bulundu. 

AKÇADAĞLILIK RUHUNUN ÖNCÜSÜ OLACAĞIZ

AK Parti'den Akçadağ Belediye Başkan aday adayı olan Mustafa Kırteke seçim çalışmalarını hız verdi. 

ÇAPRAZ SORGUDA SUÇUNU İTİRAF ETTİ

Doğanyol ilçesi Gümüşsu Mahallesi Muhtarı A.K., 1 ay önce kalp rahatsızlığı nedeniyle Turgut Özal Tıp Merkezine kaldırılarak tedavi altına alındı. 21 gün yoğun bakımda kalan muhtar A.K. hayatını kaybetti.

GENÇ NESİL EĞİTİMLİ BİR KİMLİĞE SAHİP OLMALI

Gençlik ve Eğitim Derneği tarafından düzenlenen ‘Minder Sohbetleri' programına katılan Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, Yeşilyurt'un çehresini değiştiren fiziki yatırımların yanı sıra birçok yerel yönetimin örnek aldığı sosyal projelerin amaç ve hedeflerini anlattı. 

GÜRKAN'DAN İSTİŞARE VURGUSU

Battalgazi Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, Uluslararası Öğrenci Dernekleri Federasyonu (UDEF) Genel Başkanı Mehmet Ali Bolat, İHH Malatya Şube Başkanı Ömer Derin ve dernek yöneticileri ile istişarede bulundu. 

TUTUKLANANLARIN SAYISI 7'YE YÜKSELDİ

Malatya'da ele geçirilen bomba yüklü araçla ilgili gözaltına alınan şüphelilerden 4'ü daha tutuklandı. Olayla ilgili tutuklananların sayısı 7'ye yükseldi. 

FİLİSTİN SİNEMASI PANELİ

Malatya Büyükşehir Belediyesi tarafından, T.C Kültür ve Turizm Bakanlığı Sinema Genel Müdürlüğü ve Malatya Valiliği'nin katkılarıyla düzenlenen 8. Malatya Uluslararası Film Festivali, film gösterimleri ve paralel etkinliklerle devam ediyor. 

13. HAFTA HEYECANI YAŞANDI

Malatya U19 Futbol 1.Ligi'nde 13.hafta heyecanı yaşandı. Ligde bitime bir hafta kala B Grubu'nda Orduzuspor zirvedeki yerini garantiledi. 

ALİ ÇETİNKAYA YENİ KLÜP BAŞKANI OLDU

Malatya Su Sporları (MASUS) olağan genel kurulunu gerçekleştirdi. Olağan genel kurulda genç iş adamı Ali Çetinkaya, MASUS'un kulüp başkanlığına seçildi. 

DEVRE ARASINA İYİ GİRMEK İSTİYORUZ

Çaylak, Süper Lig'de geride kalan üç haftada iyi bir performans ortaya koyduklarını ifade eden Çaylak, kupa maçıyla birlikte dörtte dört yaptıklarını ve hem ligde hem de kupada yollarına iyi bir şekilde devam ettiklerini belirtti. 

1_8

elsan

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!