dore okulları
Malatya
23 Nisan, 2024, Salı
  • DOLAR
    32.57
  • EURO
    34.83
  • ALTIN
    2418.3
  • BIST
    9645.02
  • BTC
    66039.9$

Günün Özeti


Günün Özeti
19 Kasım gün sonu haberleri
Narin

19 Kasım gününün öne çıkan haberlerini derledik. Malatya Time Ailesi olarak tüm İslam Aleminin mübarek Mevlid Kandilini kutlar, hayırlara vesile olmasını dileriz. Malatyalı İşadamları Derneği (MİAD), dostlukların artırılması ve iş ilişkilerinin geliştirilmesi gayesiyle 'Üyeler Arası Bölge Buluşmaları' düzenlemeye devam ediyor. İstanbul Ramada Hotel Merter'de, 17 Kasım Cumartesi sabahı gerçekleştirilen kahvaltı organizasyona Bakırköy, Bahçelievler, Esenler, Güngören ve Zeytinburnu'ndaki üyeler katıldı.Malatya'da 43 akülü sandalye tespit edilen engelli vatandaşlara törenle dağıtıldı. Memur Sen'e bağlı Sağlık-Sen Malatya Şubesi Başkanı Mehmet Bingöl, Malatya'da sağlık kuruluşlarında hekim dışı personelin büyük bir kısmının ek ödeme alamadığını belirterek “Döner Sermaye Sisteminin artık son kullanma tarihi geçmiş ve miadı dolmuştur” dedi. Antalya Expo Center'da 14 Kasım tarihinde açılan ve içerisinde Türkiye'nin birçok yerinden belediye ile yapı ve restorasyon firmalarının yer aldığı YAPEX Yapı ve Restorasyon Fuarı'nda, Akçadağ Belediyesi'nin açmış olduğu stant ziyaretçi akınına uğradı. Muay Thai Açık Antalya Kupası'na katılan Malatyalı sporcular, kupaya damga vurdu. Malatya'da ailesi ile birlikte yaşayan 19 yaşındaki genç evde ölü bulundu. Malatya Büyükşehir Belediyesi, İnönü Üniversitesi ve Malatya Kent Konseyi işbirliğinde sivil toplum kuruluşlarının kapasitelerini geliştirmeye yönelik düzenlenen ve 5 hafta boyunca alanında uzman kişiler tarafından eğitimler verilen “Sivil Toplum Akademisi” programının sertifika töreni gerçekleştirildi. Malatya Damızlık Koyun ve Keçi Yetiştiricileri Birliği, tarafından çobanlık mesleğinin arttırılması adına Sürü yönetimi eğitimi düzenlendi. Yoğun ilginin olduğu eğitimlerde, ilk kursa çoğunluğu kadınların oluşturduğu 40 kişi katıldı. Bugün Başlayan Mevlid-i Nebi Haftası kapsamında Malatya'da ‘Peygamberimiz ve Gençlik' temalı program düzenlenecek. Spor Toto Bölgesel Amatör Futbol Ligi (BAL) 2.Grup takımlarından Malatya Yeşilyurt Belediyespor'un teknik direktörü Hayati Palancı, Şanlıurfa Büyükşehir Belediyespor'u güzel bir futbolla, farklı yendikleri için mutlu olduklarını söyledi. Malatya Büyükşehir Belediyesi, Kavacık Caddesinde sürdürdüğü değişim dönüşüm ve yenileme çalışmalarının büyük bölümünü tamamladı.Battalgazi Belediyesi tarafından hizmete sunulacak olan Kent Müzesi'ne tarihi ve kültürel değeri olan materyallerin bağışı devam ediyor. Malatya'da jandarmanın yaptığı yol kontrolünde bir araçta 4 uçak eğitim mermisi ile 39 kilogram boş kovan ve mayon parçaları ele geçirildi.Taktik anlayışında bir değişikliğe gitmeyeceğini belirten Evkur Yeni Malatyaspor Teknik Direktörü Erol Bulut, "Benim elimdeki kadro bunu veriyor, ben bu şekilde puanlarımı alıyor ve hedefime ilerliyorsam bu şekilde devam edeceğim" dedi. 

 

 

2_27

 

MİAD'DA SİYASETE YER YOK, MESAFE HERKESE EŞİT!

Malatyalı İşadamları Derneği (MİAD), dostlukların artırılması ve iş ilişkilerinin geliştirilmesi gayesiyle 'Üyeler Arası Bölge Buluşmaları' düzenlemeye devam ediyor. İstanbul Ramada Hotel Merter'de, 17 Kasım Cumartesi sabahı gerçekleştirilen kahvaltı organizasyona Bakırköy, Bahçelievler, Esenler, Güngören ve Zeytinburnu'ndaki üyeler katıldı.

MEVLİD KANDİLİNİZ MÜBAREK OLSUN

Malatya Time Ailesi olarak tüm İslam Aleminin mübarek Mevlid Kandilini kutlar, hayırlara vesile olmasını dileriz. 

AKÜLÜ SANDALYE DAĞITILDI

Malatya'da 43 akülü sandalye tespit edilen engelli vatandaşlara törenle dağıtıldı. 

"DÖNER SERMAYE SİSTEMİNİN MİADI DOLMUŞTUR"

Memur Sen'e bağlı Sağlık-Sen Malatya Şubesi Başkanı Mehmet Bingöl, Malatya'da sağlık kuruluşlarında hekim dışı personelin büyük bir kısmının ek ödeme alamadığını belirterek “Döner Sermaye Sisteminin artık son kullanma tarihi geçmiş ve miadı dolmuştur” dedi. 

LEVENT VADİSİNE HAYRAN KALDIK

Antalya Expo Center'da 14 Kasım tarihinde açılan ve içerisinde Türkiye'nin birçok yerinden belediye ile yapı ve restorasyon firmalarının yer aldığı YAPEX Yapı ve Restorasyon Fuarı'nda, Akçadağ Belediyesi'nin açmış olduğu stant ziyaretçi akınına uğradı. 

MALATYALI SPORCULAR KUPAYA DAMGA VURDU

Muay Thai Açık Antalya Kupası'na katılan Malatyalı sporcular, kupaya damga vurdu. 

GENÇ, EVDE ÖLÜ BULUNDU

Malatya'da ailesi ile birlikte yaşayan 19 yaşındaki genç evde ölü bulundu. 

"SİVİL TOPLUM AKADEMİSİ"GERÇEKLEŞTİRİLDİ

Malatya Büyükşehir Belediyesi, İnönü Üniversitesi ve Malatya Kent Konseyi işbirliğinde sivil toplum kuruluşlarının kapasitelerini geliştirmeye yönelik düzenlenen ve 5 hafta boyunca alanında uzman kişiler tarafından eğitimler verilen “Sivil Toplum Akademisi” programının sertifika töreni gerçekleştirildi. 

KURSİYERLERİN YARISI KADINLARDAN OLUŞTU

Malatya Damızlık Koyun ve Keçi Yetiştiricileri Birliği, tarafından çobanlık mesleğinin arttırılması adına Sürü yönetimi eğitimi düzenlendi. Yoğun ilginin olduğu eğitimlerde, ilk kursa çoğunluğu kadınların oluşturduğu 40 kişi katıldı. 

PEYGAMBERİMİZ VE GENÇLİK KONUŞULACAK

Bugün Başlayan Mevlid-i Nebi Haftası kapsamında Malatya'da ‘Peygamberimiz ve Gençlik' temalı program düzenlenecek. 

HER MAÇA KAZANMAK İÇİN ÇIKIYORUZ

Spor Toto Bölgesel Amatör Futbol Ligi (BAL) 2.Grup takımlarından Malatya Yeşilyurt Belediyespor'un teknik direktörü Hayati Palancı, Şanlıurfa Büyükşehir Belediyespor'u güzel bir futbolla, farklı yendikleri için mutlu olduklarını söyledi. 

KAVACIK CADDESİ YENİLENİYOR

Malatya Büyükşehir Belediyesi, Kavacık Caddesinde sürdürdüğü değişim dönüşüm ve yenileme çalışmalarının büyük bölümünü tamamladı.

ATA YADİGARI ESERLER BAĞIŞLANIYOR

Battalgazi Belediyesi tarafından hizmete sunulacak olan Kent Müzesi'ne tarihi ve kültürel değeri olan materyallerin bağışı devam ediyor. 

HUZUR UYGULAMASI DENETİMLER

Malatya'da jandarmanın yaptığı yol kontrolünde bir araçta 4 uçak eğitim mermisi ile 39 kilogram boş kovan ve mayon parçaları ele geçirildi.

TAKTİĞİMİ DEĞİŞTİRMEYECEĞİM

Taktik anlayışında bir değişikliğe gitmeyeceğini belirten Evkur Yeni Malatyaspor Teknik Direktörü Erol Bulut, "Benim elimdeki kadro bunu veriyor, ben bu şekilde puanlarımı alıyor ve hedefime ilerliyorsam bu şekilde devam edeceğim" dedi. 

1_8

elsan

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!