dore okulları
Malatya
27 Nisan, 2024, Cumartesi
  • DOLAR
    32.45
  • EURO
    34.82
  • ALTIN
    2438.9
  • BIST
    9915.62
  • BTC
    62965.262$

Günün Özeti


Günün Özeti
21 Kasım gün sonu haberleri
Narin

21 Kasım gününün öne çıkan haberlerini derledik. CHP zihniyetinin şekil aşkı... Alper Salihoğlu kendi kaleminden İnönü Stadının yıkılması ile ilgili değerlendirme yaptı. Mevlid-i Nebi Haftası kapsamında Diyanet İşleri Başkanlığı Dini Yayınları Genel Müdürü Dr. Fatih Kurt tarafından “Peygamber ve Gençlik" konulu konferans verildi. Malatya Valisi Aydın Baruş, Doğanşehir'i ziyaret ederek incelemelerde bulundu. Arguvan Kaymakamlığı koordinesinde Arguvan Belediye Başkanlığı, İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ve Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Başkanlığının katkılarıyla Halk Eğitim Merkezindeki kursiyerlere yönelik gezi düzenlendi. Malatya'da çeşitli suçlardan aranan 38 kişi, polis ekipleri tarafından yapılan uygulama ve denetimlerde yakalandı. Malatya 1. Amatör Küme Büyükler Futbol Ligi 25 Kasım Pazar günü oynanacak maçlarla başlıyor. Evkur Yeni Malatyaspor Kulüp Başkanı Adil Gevrek, 'Türkiye'de futbol takımları ciddi sıkıntı içerisinde. Biz sadece sportif başarı değil, hem sportif başarıyı yakalamak hem kulübü ekonomik olarak iyi yönetmek hem de altyapıya yatırım yapmak zorundayız' dedi.Arguvan Belediyesinin düzenlediği İzmir Derin Sahne Tiyatro ekibi tarafından sahnelenen “Hayatın Her Tonu” adlı oyunu Arguvan'ı hem güldürdü hem düşündürdü. AK Parti Malatya İl Başkan Yardımcısı Kahraman Kavuk ve yönetim kurulu üyeleri, 20 Kasım Dünya Çocuk Hakları günü nedeniyle Malatya MİAD sevgi evlerinde kalan çocukları ziyaret etti. E. Yeni Malatyaspor'un sağ kanat oyuncusu Michael Pereira, Kasımpaşa deplasmanına 3 puan için gideceklerini söyleyerek, "Onlar ne kadar güçlü olursa olsun biz de çok çalışıyoruz" dedi. Malatya Büyükşehir Belediyesi Malatya'yı sürdürülebilir enerji üssü haline getirebilmek için yatırım ve hizmetlerine yoğun bir şekilde devam ediyor. Malatya'da ele geçirilen bomba yüklü araçla ilgili gözaltına alınan şüphelilerden 2'si daha tutuklandı. Olayla ilgili tutuklananların sayısı 9'a yükseldi. Malatya Büyükşehir Belediyesi Eski Malatya'yı Karakaya Baraj Gölüne bağlayan 8 kilometrelik yolda genişletme çalışmalarının devamında asfaltlama çalışmalarını tamamlayarak yolu hizmete açtı. Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, Yeşilyurt Belediye Tiyatro Grubu tarafından sahnelenen ‘Zır Zır Deli' adlı oyunu sanatseverlerle birlikte izledi. 

2_27

CHP ZİHNİYETİNİN ŞEKİL AŞKI

ALPER SALİHOĞLU YAZDI...

PEYGAMBERİMİZİ SALAT VE SELAMLA ANIYORUZ

Mevlid-i Nebi Haftası kapsamında Diyanet İşleri Başkanlığı Dini Yayınları Genel Müdürü Dr. Fatih Kurt tarafından “Peygamber ve Gençlik" konulu konferans verildi. 

VALİ BARUŞ DOĞANŞEHİR'DE

Malatya Valisi Aydın Baruş, Doğanşehir'i ziyaret ederek incelemelerde bulundu. 

KURSİYERLER MALATYA'YI GEZDİ

Arguvan Kaymakamlığı koordinesinde Arguvan Belediye Başkanlığı, İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ve Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Başkanlığının katkılarıyla Halk Eğitim Merkezindeki kursiyerlere yönelik gezi düzenlendi. 

ARANAN SUÇLULAR YAKALANDI

Malatya'da çeşitli suçlardan aranan 38 kişi, polis ekipleri tarafından yapılan uygulama ve denetimlerde yakalandı. 

HEYECAN BAŞLIYOR

Malatya 1. Amatör Küme Büyükler Futbol Ligi 25 Kasım Pazar günü oynanacak maçlarla başlıyor. 

TÜRKİYE'DE FUTBOL TAKIMLARI CİDDİ SIKINTI İÇİNDE

Evkur Yeni Malatyaspor Kulüp Başkanı Adil Gevrek, 'Türkiye'de futbol takımları ciddi sıkıntı içerisinde. Biz sadece sportif başarı değil, hem sportif başarıyı yakalamak hem kulübü ekonomik olarak iyi yönetmek hem de altyapıya yatırım yapmak zorundayız' dedi.

GÜLDÜRÜRKEN DÜŞÜNDÜRDÜ

Arguvan Belediyesinin düzenlediği İzmir Derin Sahne Tiyatro ekibi tarafından sahnelenen “Hayatın Her Tonu” adlı oyunu Arguvan'ı hem güldürdü hem düşündürdü. 

ÇOCUKLAR SOKAKLARDAN ÇEKİLMELİ

AK Parti Malatya İl Başkan Yardımcısı Kahraman Kavuk ve yönetim kurulu üyeleri, 20 Kasım Dünya Çocuk Hakları günü nedeniyle Malatya MİAD sevgi evlerinde kalan çocukları ziyaret etti. 

NE KADAR GÜÇLÜ OLURSA OLSUNLAR

E. Yeni Malatyaspor'un sağ kanat oyuncusu Michael Pereira, Kasımpaşa deplasmanına 3 puan için gideceklerini söyleyerek, "Onlar ne kadar güçlü olursa olsun biz de çok çalışıyoruz" dedi. 

TAMAMLANDIĞINDA 2.2 MEGAWAT ENERJİ ÜRETECEK

Malatya Büyükşehir Belediyesi Malatya'yı sürdürülebilir enerji üssü haline getirebilmek için yatırım ve hizmetlerine yoğun bir şekilde devam ediyor. 

TUTUKLU SAYISI 9'A YÜKSELDİ

Malatya'da ele geçirilen bomba yüklü araçla ilgili gözaltına alınan şüphelilerden 2'si daha tutuklandı. Olayla ilgili tutuklananların sayısı 9'a yükseldi. 

KARAKAYA BARAJ YOLU GENİŞLETİLDİ

Malatya Büyükşehir Belediyesi Eski Malatya'yı Karakaya Baraj Gölüne bağlayan 8 kilometrelik yolda genişletme çalışmalarının devamında asfaltlama çalışmalarını tamamlayarak yolu hizmete açtı. 

MALATYA GERÇEKTEN BİR YILDIZ OLACAK

Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Ersoy'un eşi Pervin Ersoy, Battalgazi ilçesinin tarihi mekanlarını gezdi. Eskimalatya Yaşam Müzesi'ni de gezen Ersoy, tarihi ve kültürel değerlerin çocuklarla bütünleşince daha büyük değer kazandığını söyledi. 

ZIRI ZIR DELİ ALKIŞ ALDI

Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, Yeşilyurt Belediye Tiyatro Grubu tarafından sahnelenen ‘Zır Zır Deli' adlı oyunu sanatseverlerle birlikte izledi. 

 

elsan

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!