dore okulları
Malatya
28 Mart, 2024, Perşembe
  • DOLAR
    32.32
  • EURO
    35.09
  • ALTIN
    2300.4
  • BIST
    9075.04
  • BTC
    71297.44$

Günün Özeti


Günün Özeti
Narin

30 Kasım gününün öne çıkan haberlerini derledik

13 Suriye, 4 Afganistan ve 3 Irak uyruklu olmak üzere 120 muhacir öğrencinin bulunduğu Turgut Özal Kız Anadolu İmam Hatip Lisesinde öğrencilere vatan sevgisi aşılanıyor.*** Malatya il Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü görevlilerince kaçakçılara yönelik 5 ayrı operasyonda 5 kişi gözaltına alındı. ***AK Parti Akçadağ Belediye Başkan aday adayı Emrah İnce,"Biz gönüller almak, Akçadağ'da gönüller yapmak, Akçadağ'a hizmetkar olmak için yola çıktık" dedi. *** Gençlik ve Eğitim Derneği'nin düzenlemiş olduğu ‘Minder Sohbetleri' programının 4.konuğu Yazıhan Kaymakamı Güher Sinem Büyüknalçacı İnönü Üniversitesi'nde gençlerle buluştu. *** E. Yeni Malatyaspor'un Sportif Direktörü Ali Ravcı, "Bu ülkenin en üst ligindeyiz ve bu kısa bir sürede oluşmuş bir başarı. Ama önemli olan buraya gelmek değildir, burada tutunabilmektir” dedi. *** E.Yeni Malatyaspor'un defans oyuncusu Murat Akça ikinci kez baba olmanın mutluluğunu yaşadı. *** Akçadağ Belediyesi, Bahri Mahallesi'nde yapılacak olan Güneş Enerji Santralinin ihalesini gerçekleştirdi. *** Tarım ve Kırsal Kalkınmayı Destekleme Kurumu (TKDK) Malatya İl Koordinatörü Murat Tunç, TÜMSİAD Malatya Şubesinin düzenlediği ‘Derdimiz Memleketimiz' buluşmalarının konuğu oldu. *** Malatya Büyükşehir Belediye Meclisi, kasım ayı toplantısının 3. birleşimini tamamladı. *** Malatya'da PKK/KCK terör örgütü üyeliği suçlamasıyla aralarında HDP'li yöneticilerin de bulunduğu 6 kişi çıkarıldıkları mahkemece tutuklandı ***Terör örgütü El-Kaide üyeliği suçu nedeniyle 6 yıl hapis cezası verilen şahıs, Malatya'da jandarma tarafından gözaltına alındıktan sonra çıkarıldığı mahkemece tutuklandı. *** Malatya'da minibüsün altında kalan kadın, polis, itfaiye ve diğer ekiplerin çabasıyla kurtarılabildi. *** Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, Adalet Bakan Yardımcısı Selahaddin Menteş'i makamında ağırladı. *** Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, "Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın yeni istihdam alanları oluşturulması yönünde verdiği talimatları desteklemek adına Yeşilyurt'un farklı bölgelerinde hizmete sunduğumuz sosyal tesislerimiz kentimiz ve ilçemizin ticaret hayatındaki kaliteye önemli değerler kazandırmıştır" dedi.*** Malatya İl Jandarma Komutanlığı tarafından 3 Aralık Engelliler Günü münasebetiyle Malatya Büyükşehir Belediyesi Ampute Futbol Takımına sürpriz bir ziyaret gerçekleştirildi. *** 

 

2_27

ÖĞRENCİLERE VATAN SEVGİSİ AŞILANIYOR

13 Suriye, 4 Afganistan ve 3 Irak uyruklu olmak üzere 120 muhacir öğrencinin bulunduğu Turgut Özal Kız Anadolu İmam Hatip Lisesinde öğrencilere vatan sevgisi aşılanıyor.

5 KAÇAKÇI GÖZALTINA ALINDI

Malatya il Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü görevlilerince kaçakçılara yönelik 5 ayrı operasyonda 5 kişi gözaltına alındı. 

"GÖNÜLLER YAPMAYA GELİYORUZ"

AK Parti Akçadağ Belediye Başkan aday adayı Emrah İnce,"Biz gönüller almak, Akçadağ'da gönüller yapmak, Akçadağ'a hizmetkar olmak için yola çıktık" dedi. 

BÜYÜKNALÇACI MİNDER SOHBETLERİ'NİN KONUĞU OLDU

Gençlik ve Eğitim Derneği'nin düzenlemiş olduğu ‘Minder Sohbetleri' programının 4.konuğu Yazıhan Kaymakamı Güher Sinem Büyüknalçacı İnönü Üniversitesi'nde gençlerle buluştu. 

"BU ÜLKENİN EN ÜST LİGİNDEYİZ"

E. Yeni Malatyaspor'un Sportif Direktörü Ali Ravcı, "Bu ülkenin en üst ligindeyiz ve bu kısa bir sürede oluşmuş bir başarı. Ama önemli olan buraya gelmek değildir, burada tutunabilmektir” dedi. 

MURAT AKÇA İKİNCİ KEZ BABA OLDU

E.Yeni Malatyaspor'un defans oyuncusu Murat Akça ikinci kez baba olmanın mutluluğunu yaşadı. 

"ELEKTRİK ÜRETEN BELEDİYE KONUMUNA GELDİK"

Akçadağ Belediyesi, Bahri Mahallesi'nde yapılacak olan Güneş Enerji Santralinin ihalesini gerçekleştirdi. 

DERDİMİZ MEMLEKETİMİZ BULUŞMALARI

Tarım ve Kırsal Kalkınmayı Destekleme Kurumu (TKDK) Malatya İl Koordinatörü Murat Tunç, TÜMSİAD Malatya Şubesinin düzenlediği ‘Derdimiz Memleketimiz' buluşmalarının konuğu oldu. 

GÜNDEMDEKİ MADDELER GÖRÜŞÜLDÜ

Malatya Büyükşehir Belediye Meclisi, kasım ayı toplantısının 3. birleşimini tamamladı. 

TUTUKLANANLAR ARASINDA HDP'Lİ YÖNETİCİLER DE VAR

Malatya'da PKK/KCK terör örgütü üyeliği suçlamasıyla aralarında HDP'li yöneticilerin de bulunduğu 6 kişi çıkarıldıkları mahkemece tutuklandı

EL-KAİDE'Lİ ŞAHIS TUTUKLANDI

Terör örgütü El-Kaide üyeliği suçu nedeniyle 6 yıl hapis cezası verilen şahıs, Malatya'da jandarma tarafından gözaltına alındıktan sonra çıkarıldığı mahkemece tutuklandı. 

MİNİBÜSÜN ALTINDA CAN PAZARI

Malatya'da minibüsün altında kalan kadın, polis, itfaiye ve diğer ekiplerin çabasıyla kurtarılabildi. 

ÇINAR MENTEŞ'İ AĞIRLADI

Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, Adalet Bakan Yardımcısı Selahaddin Menteş'i makamında ağırladı. 

"SOSYAL TESİSLERİMİZ DEĞERLER KAZANDIRMIŞTIR"

Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, "Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın yeni istihdam alanları oluşturulması yönünde verdiği talimatları desteklemek adına Yeşilyurt'un farklı bölgelerinde hizmete sunduğumuz sosyal tesislerimiz kentimiz ve ilçemizin ticaret hayatındaki kaliteye önemli değerler kazandırmıştır" dedi. 

AMPUTE FUTBOL TAKIMINA SÜRPRİZ

Malatya İl Jandarma Komutanlığı tarafından 3 Aralık Engelliler Günü münasebetiyle Malatya Büyükşehir Belediyesi Ampute Futbol Takımına sürpriz bir ziyaret gerçekleştirildi. 

elsan

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!