dore okulları
Malatya
08 Mayıs, 2024, Çarşamba
  • DOLAR
    32.26
  • EURO
    34.70
  • ALTIN
    2403.2
  • BIST
    10260.35
  • BTC
    62280.57$

Günün Özeti


Günün Özeti
1 Aralık günü gün sonu haberleri
Narin

1 Aralık gününün öne çıkan haberlerini derledik. AK Parti Malatya Milletvekili Ahmet Çakır, engeli bireylerin önündeki engellerin kaldırılması adına Malatya'da önemli çalışmaların yapıldığını ifade ederek, "Türkiye genelinde hükümetimizin yapmış olduğu çalışmalarla çok büyük mesafeler alındı. Özelde de Malatya'mız, Türkiye genelinde Avrupa standartlarını yakaladı. Malatya olarak Türkiye ortalamanın üzerinde bir başarı var" dedi. *** Malatya'da 6 katlı bir binanın çatı katından havalandırma boşluğuna düşen genç ağır yaralandı. *** Malatya'da dut yetiştiriciliğini yayınlaştırmak amacıyla 75 üreticiye fidan dağıtımı yapıldı. *** Malatya Ticaret Borsası'nın (MTB) Kasım ayı Meclis Toplantısı meclis kurulu üyelerinin katılımı ile gerçekleştirildi. *** Arguvan Kaymakamı Abdullah Şahin ve Belediye Başkanı Mehmet Kızıldaş ilçede görev yapan mahalle muhtarları ile yapılan toplantıda bir araya geldi. ***Malatya'da geçimini tatlı satarak sağlayan Asım Bayrak, tamamen kendi imkanlarıyla yaptığı tatlı arabasıyla dikkat çekiyor.  ***Malatya Koyun Keçi Yetiştiricileri Birlik Başkanı İhsan Akın, Arguvan ilçesinde yaşayan ve Türkiye Kadınlar Yarışıyor da Malatya birinciliği bulunan Gülnaz Alp'ı ziyaret ederek sorun ve taleplerini dinledi. ***Malatya'da yalnız yaşayan yaşlı bir kadın bakıcısı tarafından evinde kanlar içerisinde bulundu.  *** İYİ Parti'de aday adaylığı başvuruları başlarken Malatya'da il başkan yardımcısı Cem Parlak'ın görevinden istifa ederek aday adaylık başvurusunda bulunacağı öğrenildi. *** AK Parti Akçadağ Belediyesi Başkan aday adayı Emrah İnce, seçim çalışmalarını sürdürüyor. ***

2_27

"MALATYA AVRUPA STANDARTLARINI YAKALADI"

AK Parti Malatya Milletvekili Ahmet Çakır, engeli bireylerin önündeki engellerin kaldırılması adına Malatya'da önemli çalışmaların yapıldığını ifade ederek, "Türkiye genelinde hükümetimizin yapmış olduğu çalışmalarla çok büyük mesafeler alındı. Özelde de Malatya'mız, Türkiye genelinde Avrupa standartlarını yakaladı. Malatya olarak Türkiye ortalamanın üzerinde bir başarı var" dedi. 

ÇATI KATINDAN HAVALANDIRMA BOŞLUĞUNA DÜŞTÜ

Malatya'da 6 katlı bir binanın çatı katından havalandırma boşluğuna düşen genç ağır yaralandı. 

DUT YETİŞTİRİCİLİĞİ YAYGINLAŞIYOR

Malatya'da dut yetiştiriciliğini yayınlaştırmak amacıyla 75 üreticiye fidan dağıtımı yapıldı. 

"LİSANSLI DEPOCULUKLA İLGİLİ GELİŞMELER VAR"

Malatya Ticaret Borsası'nın (MTB) Kasım ayı Meclis Toplantısı meclis kurulu üyelerinin katılımı ile gerçekleştirildi. 

MUHTARLAR GİRİŞİMLER HAKKINDA BİLGİLENDİRİLDİ

Arguvan Kaymakamı Abdullah Şahin ve Belediye Başkanı Mehmet Kızıldaş ilçede görev yapan mahalle muhtarları ile yapılan toplantıda bir araya geldi. 

5 ÇOCUĞUNU TATLI SATARAK OKUTTU

Malatya'da geçimini tatlı satarak sağlayan Asım Bayrak, tamamen kendi imkanlarıyla yaptığı tatlı arabasıyla dikkat çekiyor. 

"DAVRANIŞLARIYLA ÖRNEK OLDU"

Malatya Koyun Keçi Yetiştiricileri Birlik Başkanı İhsan Akın, Arguvan ilçesinde yaşayan ve Türkiye Kadınlar Yarışıyor da Malatya birinciliği bulunan Gülnaz Alp'ı ziyaret ederek sorun ve taleplerini dinledi. 

YALNIZ YAŞAYAN YAŞLI KADIN ÜZDÜ

Malatya'da yalnız yaşayan yaşlı bir kadın bakıcısı tarafından evinde kanlar içerisinde bulundu. 

CEM PARLAK YEŞİLYURT İÇİN ADAY ADAYI OLDU

İYİ Parti'de aday adaylığı başvuruları başlarken Malatya'da il başkan yardımcısı Cem Parlak'ın görevinden istifa ederek aday adaylık başvurusunda bulunacağı öğrenildi. 

"KUTLU BİR YOLA ÇIKMIŞ BULUNUYORUZ"

AK Parti Akçadağ Belediyesi Başkan aday adayı Emrah İnce, seçim çalışmalarını sürdürüyor. 

1_8

elsan

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!