dore okulları
Malatya
19 Nisan, 2024, Cuma
  • DOLAR
    32.60
  • EURO
    34.81
  • ALTIN
    2493.8
  • BIST
    9460.73
  • BTC
    65361.33$

Günün Özeti


Günün Özeti
5 Aralık günü gün sonu haberleri
Narin

5 Aralık gününün öne çıkan haberlerini derledik. *** Malatyalı İşadamları Derneği (MİAD)'ın girişimleri hız kesmiyor. Kasımın son haftasında Ankara'da bir dizi ziyaret gerçekleştiren MİAD üyeleri, Katar'ın Ankara Büyükelçisi Salim Mübarek El-Şafi'yle de görüştü. Sıcak bir ortamda geçen sohbette, karşılıklı fikir alışverişinde bulunuldu.***Güney Batı Anadolu Bölge Kan Merkezi Müdürü Dr. Osman Özgül, Kış aylarında kan bağış sayılarında ciddi bir düşüş yaşandığını söyledi. *** Evkur Yeni Malatyaspor'un defans oyuncusu Arturo Rafeal Mina Meza, Ziraat Türkiye Kupası ve Süper Lig maçlarında ne gerekiyorsa yapacaklarını söyledi. *** Spor Toto Bölgesel Amatör Futbol Ligi (BAL) 2.Grup ekiplerinden Malatya Yeşilyurt Belediyespor'da futbol şube sorumlusu olan Kadir Can Esen sezon sonuna kadar şampiyonluk mücadelesinin içinde olacaklarını söyledi. *** Ziraat Türkiye Kupası 5. Tur birinci maçında yarın TFF 2. Lig ekibi Etimesgut Belediyespor'u konuk edecek olan E. Yeni Malatyaspor, ikinci maça avantajlı bir skorla gitmek istiyor. *** Gençlik ve Eğitim Derneğinin destekleriyle Sosyal Yaşam Topluluğunun düzenlemiş olduğu Mutluluk Bilimi Konferansına Dünyanın En Mutlu İnsanı unvanıyla bilinen Erkan Demir katılım sağladı.***Malatya'da yaklaşık 3 aydır süren pancar alım ve işleme kampanyası sona erdi. *** Malatya merkezli 7 ilde FETÖ'nün TSK mahrem yapılanmasına yönelik düzenlenen operasyonda 7 şahıs gözaltına alındı. *** Malatya Büyükşehir Belediyesi Cemal Aslan Temel Beceri ve Eğitim Merkezi'nde 4-7 yaş aralığındaki çocuklar spor yapıyor. Merkezden, 2018 yılında anaokuluna giden 3 bin 500 öğrenci yararlandı. ***Malatya'nın Doğanşehir ilçesi Adıyaman karayolu üzerinde freni patlayan odun yüklü kamyon yan yattı 4 kişi yaralandı. ***Malatya Büyükşehir Belediyesinin geçtiğimiz mart ayında hizmete açtığı Bisiklet Sistemini 8 ayda 16 bin kişi kullandı. *** Vatandaşların sağlıklı bir ortamda yaşamlarını sürdürmelerini sağlamak için temizlik alanında ki çalışmalarını gece gündüz demeden sürdüren Yeşilyurt Belediyesi Temizlik İşler Müdürlüğü ekipleri, ‘Temiz Çevre, Sağlıklı Toplum' esaslı anlayışıyla tüm mahallelerin temizliğini büyük bir titizlikle sürdürüyor. *** Malatya Toplum Gönüllüleri Birliği Platformu'na üye sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri, AK Parti Malatya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı ve Battalgazi Belediye Başkanı Selahattin Gürkan ile bir araya geldi. 

2_27

 

MİAD KATAR'A AÇILIYOR!

Malatyalı İşadamları Derneği (MİAD)'ın girişimleri hız kesmiyor. Kasımın son haftasında Ankara'da bir dizi ziyaret gerçekleştiren MİAD üyeleri, Katar'ın Ankara Büyükelçisi Salim Mübarek El-Şafi'yle de görüştü. Sıcak bir ortamda geçen sohbette, karşılıklı fikir alışverişinde bulunuldu.

KAN BAĞIŞI ORANI DÜŞTÜ

Güney Batı Anadolu Bölge Kan Merkezi Müdürü Dr. Osman Özgül, Kış aylarında kan bağış sayılarında ciddi bir düşüş yaşandığını söyledi. 

NE GEREKİYORSA YAPACAĞIZ

Evkur Yeni Malatyaspor'un defans oyuncusu Arturo Rafeal Mina Meza, Ziraat Türkiye Kupası ve Süper Lig maçlarında ne gerekiyorsa yapacaklarını söyledi. 

"SONUNA KADAR YARIŞIN İÇİNDE OLACAĞIZ"

Spor Toto Bölgesel Amatör Futbol Ligi (BAL) 2.Grup ekiplerinden Malatya Yeşilyurt Belediyespor'da futbol şube sorumlusu olan Kadir Can Esen sezon sonuna kadar şampiyonluk mücadelesinin içinde olacaklarını söyledi. 

EYMS, AVANTAJ PEŞİNDE

Ziraat Türkiye Kupası 5. Tur birinci maçında yarın TFF 2. Lig ekibi Etimesgut Belediyespor'u konuk edecek olan E. Yeni Malatyaspor, ikinci maça avantajlı bir skorla gitmek istiyor. 

"MUTLU OLMAK BİZİM ELİMİZDE"

Gençlik ve Eğitim Derneğinin destekleriyle Sosyal Yaşam Topluluğunun düzenlemiş olduğu Mutluluk Bilimi Konferansına Dünyanın En Mutlu İnsanı unvanıyla bilinen Erkan Demir katılım sağladı.

PANCAR ALIMI SONA ERDİ

Malatya'da yaklaşık 3 aydır süren pancar alım ve işleme kampanyası sona erdi. 

FETÖ'DEN 7 KİŞİ GÖZALTINA ALINDI

Malatya merkezli 7 ilde FETÖ'nün TSK mahrem yapılanmasına yönelik düzenlenen operasyonda 7 şahıs gözaltına alındı. 

3 BİN 500 ÖĞRENCİ EĞİTİM GÖRÜYOR

Malatya Büyükşehir Belediyesi Cemal Aslan Temel Beceri ve Eğitim Merkezi'nde 4-7 yaş aralığındaki çocuklar spor yapıyor. Merkezden, 2018 yılında anaokuluna giden 3 bin 500 öğrenci yararlandı. 

BİSİKLET PROJESİ MEYVELERİNİ VERMEYE BAŞLADI

Malatya Büyükşehir Belediyesinin geçtiğimiz mart ayında hizmete açtığı Bisiklet Sistemini 8 ayda 16 bin kişi kullandı. 

FRENİ PATLAYAN KAMYON YAN YATTI

Malatya'nın Doğanşehir ilçesi Adıyaman karayolu üzerinde freni patlayan odun yüklü kamyon yan yattı 4 kişi yaralandı

"TEMİZ ÇEVRE, SAĞLIKLI TOPLUM"

Vatandaşların sağlıklı bir ortamda yaşamlarını sürdürmelerini sağlamak için temizlik alanında ki çalışmalarını gece gündüz demeden sürdüren Yeşilyurt Belediyesi Temizlik İşler Müdürlüğü ekipleri, ‘Temiz Çevre, Sağlıklı Toplum' esaslı anlayışıyla tüm mahallelerin temizliğini büyük bir titizlikle sürdürüyor. 

"CUMHURİYET TARİHİNİN REKORU OLMASI LAZIM"

Malatya Toplum Gönüllüleri Birliği Platformu'na üye sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri, AK Parti Malatya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı ve Battalgazi Belediye Başkanı Selahattin Gürkan ile bir araya geldi. 

1_8

elsan

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!