dore okulları
Malatya
26 Nisan, 2024, Cuma
  • DOLAR
    32.58
  • EURO
    35.06
  • ALTIN
    2458.5
  • BIST
    9820.51
  • BTC
    64419.25$

Günün Özeti


Günün Özeti
12 Aralık günü gün sonu haberleri
Narin

12 Aralık gününün öne çıkan haberlerini derledik. ***Japon Uluslararası İşbirliği Ajansı (JICA) ve İller Bankası yetkilileri Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Hacı Uğur Polat'ı makamında ziyaret etti. JICA Türkiye Ofisi Başkanı Yasuı Takehiro: ' Bugün sizleri ziyaret etmek ve yapılan çalışmaları yerinde incelemek için buradayız. Çok teşekkür ediyorum.”dedi.***Haklarında FETÖ/PDY ve PKK/KCK terör örgütlerine üye olma suçlarından yakalama kararı bulunan 2 şüpheli, Malatya'da jandarmanın operasyonu ile yakalanarak gözaltına alındı. ***Malatya'da bir kişi temizlediği havalı tabancanın ateş alması sonucu yaralandı. *** Malatya Büyükşehir Belediye Meclisi, Aralık ayı toplantısının birinci birleşimi gerçekleştirildi. ***2018-2019 Eğitim-Öğretim Yılı kapsamında düzenlenen ‘5.Yeşilyurt Kitap Yurdu' projesinin açılış töreninde konuşan Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, “Toplumda büyük ilgi gören projemiz kapsamında bu yılla birlikte toplam 137 yazar ile 117 bin kitabı öğrencilerimizle buluşturmuş olacağız” dedi. ***Malatya Valisi Aydın Baruş ve eşi Nagihan Baruş, Mehmet Topsakal Özel Eğitim Okulu ve Akşemseddin İşitme Engelliler Ortaokulunda ziyaret etti. ***12 Aralık Mağazacılar Günü dolayısıyla Malatya Park Alışveriş ve Yaşam Merkezi Genel Müdürü Yılmaz Arslan, mağazaları ziyaret etti. ***Malatya Voleybol Hakemleri ve Gözlemcileri Derneği (MVHGD) Başkanı Furkan Salduz Doğu ve Güneydoğu Anadolu Voleybol Hakemleri ve Gözlemcileri Federasyonu başkanlığı görevine aday olduğunu açıkladı. *** Evkur Yeni Malatyaspor'un defans oyuncusu Sadık Çiftpınar, takımın hedefiyle ilgili yaptığı açıklamada, “Çıtayı yüksek tutup, bir şey söyleyip onu yapamazsak mahcubiyeti büyük olur. Taraftarlarımızı üzmek istemiyoruz” dedi. *** Evkur Yeni Malatyaspor, Ziraat Türkiye Kupası 5. Eleme Turu ikinci maçını 19 Aralık Çarşamba günü deplasmanda Etimesgut Belediyespor ile oynayacak. ***

 

1_8

"ÇALIŞMALARI YERİNDE İNCELEMEK İÇİN BURDAYIZ"

Japon Uluslararası İşbirliği Ajansı (JICA) ve İller Bankası yetkilileri Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Hacı Uğur Polat'ı makamında ziyaret etti. JICA Türkiye Ofisi Başkanı Yasuı Takehiro: ' Bugün sizleri ziyaret etmek ve yapılan çalışmaları yerinde incelemek için buradayız. Çok teşekkür ediyorum.”dedi.

ARANAN 2 ÖRGÜT ÜYESİ YAKALANDI

Haklarında FETÖ/PDY ve PKK/KCK terör örgütlerine üye olma suçlarından yakalama kararı bulunan 2 şüpheli, Malatya'da jandarmanın operasyonu ile yakalanarak gözaltına alındı. 

YANLIŞLIKLA KENDİNİ VURDU

Malatya'da bir kişi temizlediği havalı tabancanın ateş alması sonucu yaralandı. 

GÜNDEM MADDELERİ KARARA BAĞLANDI

Malatya Büyükşehir Belediye Meclisi, Aralık ayı toplantısının birinci birleşimi gerçekleştirildi. 

"ALGILAMA VE İDRAK DÜNYAMIZI KİTAP ÜZERİNE İNŞA EDELİM"

2018-2019 Eğitim-Öğretim Yılı kapsamında düzenlenen ‘5.Yeşilyurt Kitap Yurdu' projesinin açılış töreninde konuşan Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, “Toplumda büyük ilgi gören projemiz kapsamında bu yılla birlikte toplam 137 yazar ile 117 bin kitabı öğrencilerimizle buluşturmuş olacağız” dedi. 

VALİ BARUŞ, ÖĞRENCİLERLE YAKINDAN İLGİLENDİ

Malatya Valisi Aydın Baruş ve eşi Nagihan Baruş, Mehmet Topsakal Özel Eğitim Okulu ve Akşemseddin İşitme Engelliler Ortaokulunda ziyaret etti. 

MAĞAZACILAR GÜNÜ KUTLANDI

12 Aralık Mağazacılar Günü dolayısıyla Malatya Park Alışveriş ve Yaşam Merkezi Genel Müdürü Yılmaz Arslan, mağazaları ziyaret etti. 

ZANLILAR POLİSTEN KAÇAMADI

Malatya'da çeşitli suçlardan aranan 30 kişi, polis ekipleri tarafından yapılan uygulama ve denetimlerde yakalandı. 

EĞİTİME DESTEKLERİMİZ DEVAM EDECEK

Malatya Ticaret ve Sanayi Odası (MTSO) tarafından kentteki değişik okullarda eğitim gören 800 öğrenciye, bot ve mont yardımı yapıldı. 

FURKAN SALDUZ ADAYLIĞINI İLAN ETTİ

Malatya Voleybol Hakemleri ve Gözlemcileri Derneği (MVHGD) Başkanı Furkan Salduz Doğu ve Güneydoğu Anadolu Voleybol Hakemleri ve Gözlemcileri Federasyonu başkanlığı görevine aday olduğunu açıkladı. 

"MAHCUBİYETİ BÜYÜK OLUR"

Evkur Yeni Malatyaspor'un defans oyuncusu Sadık Çiftpınar, takımın hedefiyle ilgili yaptığı açıklamada, “Çıtayı yüksek tutup, bir şey söyleyip onu yapamazsak mahcubiyeti büyük olur. Taraftarlarımızı üzmek istemiyoruz” dedi. 

ADEM BÜYÜK TAKIMINDAN AYRI KOŞTU

Spor Toto Süper Lig'in 16. haftasında Pazar günü 13.30'da Antalyaspor'u ağırlayacak olan Evkur Yeni Malatyaspor hazırlıklarını sürdürüyor. Sakatlığı bulunan Adem Büyük'ün bu mücadelede forma giyebileceği belirtildi.

KAPLANLARI YOĞUN BİR MESAİ BEKLİYOR

Evkur Yeni Malatyaspor, Ziraat Türkiye Kupası 5. Eleme Turu ikinci maçını 19 Aralık Çarşamba günü deplasmanda Etimesgut Belediyespor ile oynayacak. 

elsan

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!