dore okulları
Malatya
26 Nisan, 2024, Cuma
  • DOLAR
    32.47
  • EURO
    34.79
  • ALTIN
    2441.9
  • BIST
    9915.62
  • BTC
    63998.57$

Günün Özeti


Günün Özeti
19 Aralık gününün öne çıkan haberlerini derledik.
Narin

***Malatya Valisi Aydın Baruş, kent merkezinde esnafları ziyaret ederek sorun ve sıkıntılarını dinledi. Vali Baruş: 'Bizimde onlardan birisi olduğumuzu her zaman hissettirmeye çalışacağız' dedi.***Malatya Valiliği ve Battalgazi Kaymakamlığı Sosyal Yardımlaşma Vakfı'nda, 2019 Mütevelli Heyet Seçimleri gerçekleştirildi. ***Genç MÜSİAD Malatya ev sahipliğinde Gelişim uzmanı Sıtkı Aslanhan tarafında Kongre Kültür Merkezinde “Mutlu Aile Mutlu Toplum” konferansı düzenlendi. ***Türkiye'nin en iyi çocuk yanık tedavi merkezi olan İnönü Üniversitesi Turgut Özal Tıp Merkezi Çocuk Yanık Ünitesi'ne, Suriye'deki iç savaşın başlamasından bu yana 600'ün üzerinde çocuk yanık vakası geldi. Merkezde 8 yılda ise toplamda 2 bin 750 çocuk yanık vakasına müdahale edildi. ***İnönü Üniversitesi Savunma Sporları Topluluğu, öğrencilere ve personele yönelik aikido kursu vermeye devam ediyor. ***Yerli Malı Haftası, Malatya'da Pekfen Okullarında gerçekleştirilen etkinliklerle kutlandı. ***Türkiye Muharip Gaziler Derneği Malatya Şube Başkanı Halit Ziya Öztürk, gazilere yönelik hizmetlerinden dolayı şehit yakınları ve gaziler adına Malatya Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Rasim Bulut'a teşekkür edip, plaket takdim etti. ***Akçadağ Belediyesi, Avrupa Birliği tarafından finanse edilen ve faydalanıcı kurumu Çevre ve Şehircilik Bakanlığı olan ‘Akçadağ'da Sera Gazı Emisyonunun Azaltılması Projesini sürdürmeye devam ediyor. ***Yazıhan Türkmen Dağ Köyleri Derneği Başkanı İsrafil Çatalkaya, Suriye'de barış ve huzur istediklerini belirterek, “ABD gittiği her bölgede yaşayan halklar üzerinde fesat üretip kendi oyununu oynamaya çalışıyor” dedi. ***Battalgazi Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, Yetimler Kervanı Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği yönetimi ile bir araya geldi. Başkan Gürkan, Yetimler Kervanı Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği'nin örnek ve başarılı hizmetler yaptığını söyledi. ***Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, gönüllere hitap eden sosyal sorumluluk projeleri yelpazesini her geçen gün genişlettiklerini belirterek “İlçemizde cenazesi olan hemşerilerimizin zor ve sıkıntılı günlerinde yanlarında olmak adına ‘Taziye Paketi' projesini başlattık” dedi. *** Malatya'da 19 Aralık günü 9 kişi hayatını kaybetti***Yeşilyurt Belediyespor Kulübü Futbol Şube Sorumlusu Kadircan Esen, devre arası hazırlık dönemini hem kamp çalışmaları hem de yapacakları takviyelerle en güzel şekilde değerlendirip ikinci yarıya hazır girmek istediklerini söyledi. *** Spor Toto Bölgesel Amatör Futbol Ligi (BAL) 2.Grup'ta şampiyonluk mücadelesi veren Malatya Yeşilyurt Belediyespor ligin ilk yarısını 31 puanla ikinci sırada tamamladı. ***

1_8

SİZDEN BİRİYİM

Malatya Valisi Aydın Baruş, kent merkezinde esnafları ziyaret ederek sorun ve sıkıntılarını dinledi. Vali Baruş: 'Bizimde onlardan birisi olduğumuzu her zaman hissettirmeye çalışacağız' dedi.

SEÇİME YAKLAŞIK 150 MUHTAR KATILDI

Malatya Valiliği ve Battalgazi Kaymakamlığı Sosyal Yardımlaşma Vakfı'nda, 2019 Mütevelli Heyet Seçimleri gerçekleştirildi. 

MUTLU AİLE MUTLU TOPLUM

Genç MÜSİAD Malatya ev sahipliğinde Gelişim uzmanı Sıtkı Aslanhan tarafında Kongre Kültür Merkezinde “Mutlu Aile Mutlu Toplum” konferansı düzenlendi. 

"8 YILDIR EN İLERİ HİZMETİ VERİYORUZ"

Türkiye'nin en iyi çocuk yanık tedavi merkezi olan İnönü Üniversitesi Turgut Özal Tıp Merkezi Çocuk Yanık Ünitesi'ne, Suriye'deki iç savaşın başlamasından bu yana 600'ün üzerinde çocuk yanık vakası geldi. Merkezde 8 yılda ise toplamda 2 bin 750 çocuk yanık vakasına müdahale edildi. 

BU SPOR DALI ÖZ GÜVENİ GELİŞTİRİYOR

İnönü Üniversitesi Savunma Sporları Topluluğu, öğrencilere ve personele yönelik aikido kursu vermeye devam ediyor. 

YERLİ MALI KULLANMANIN ÖNEMİ VURGULANDI

Yerli Malı Haftası, Malatya'da Pekfen Okullarında gerçekleştirilen etkinliklerle kutlandı. 

 

"KAPIMIZ GAZİLERİMİZE SONUNA KADAR AÇIK"

Türkiye Muharip Gaziler Derneği Malatya Şube Başkanı Halit Ziya Öztürk, gazilere yönelik hizmetlerinden dolayı şehit yakınları ve gaziler adına Malatya Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Rasim Bulut'a teşekkür edip, plaket takdim etti. 

8 BİN MEŞE PALAMUDU DİKİLDİ

Akçadağ Belediyesi, Avrupa Birliği tarafından finanse edilen ve faydalanıcı kurumu Çevre ve Şehircilik Bakanlığı olan ‘Akçadağ'da Sera Gazı Emisyonunun Azaltılması Projesini sürdürmeye devam ediyor. 

BARIŞ VE HUZUR İSTİYORUZ

Yazıhan Türkmen Dağ Köyleri Derneği Başkanı İsrafil Çatalkaya, Suriye'de barış ve huzur istediklerini belirterek, “ABD gittiği her bölgede yaşayan halklar üzerinde fesat üretip kendi oyununu oynamaya çalışıyor” dedi. 

"BAŞARILI HİZMETLER YAPILIYOR"

Battalgazi Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, Yetimler Kervanı Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği yönetimi ile bir araya geldi. Başkan Gürkan, Yetimler Kervanı Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği'nin örnek ve başarılı hizmetler yaptığını söyledi. 

"VATANDAŞLARIN ACILARINI PAYLAŞIYORUZ"

Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, gönüllere hitap eden sosyal sorumluluk projeleri yelpazesini her geçen gün genişlettiklerini belirterek “İlçemizde cenazesi olan hemşerilerimizin zor ve sıkıntılı günlerinde yanlarında olmak adına ‘Taziye Paketi' projesini başlattık” dedi. 

10 GÜNLÜK KAMPA GİRECEKLER

Yeşilyurt Belediyespor Kulübü Futbol Şube Sorumlusu Kadircan Esen, devre arası hazırlık dönemini hem kamp çalışmaları hem de yapacakları takviyelerle en güzel şekilde değerlendirip ikinci yarıya hazır girmek istediklerini söyledi. 

YEŞİLYURT BELEDİYESPOR İKİNCİ SIRADA

Spor Toto Bölgesel Amatör Futbol Ligi (BAL) 2.Grup'ta şampiyonluk mücadelesi veren Malatya Yeşilyurt Belediyespor ligin ilk yarısını 31 puanla ikinci sırada tamamladı. 

elsan

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!