dore okulları
Malatya
19 Nisan, 2024, Cuma
  • DOLAR
    32.54
  • EURO
    34.75
  • ALTIN
    2487.7
  • BIST
    9524.59
  • BTC
    62953.18$

Günün Özeti


Günün Özeti
22 Aralık gününün öne çıkan haberlerini derledik.
Narin

Yüksek Seçim Kurulu (YSK), 31 Mart Pazar günü yapılacak Mahalli İdareler Seçimlerinde aralarında ilimizin de bulunduğu bazı doğu illerinde oy verme işleminin bir saat önce gerçekleştirileceğini bildirdi. *** Malatya'da su kanalına düşen hafif ticari araçta bulunan sürücü yaralandı. *** Malatya'da aralarında husumet bulunan şahısların kavgası sırasında ateşlenen tüfekten çıkan saçmalar yoldan geçen bir kişiyi yaraladı. *** Ülkenin oldukça zor bir dönemden geçtiğini ifade eden Milliyetçi Hareket Partisi Malatya İl Başkanı Ramazan Bülent Avşar, "Cumhur ittifakı Türkiye Cumhuriyetinin geleceği için oldukça önemlidir” dedi. ***Malatya'da özel bir şirkete para yatırarak ev sahibi olmak isteyen yaklaşık 300 kişi, aradan geçen 8 yıla rağmen evlerinin teslim edilmediğini iddia ederek yetkililerden yardım istedi. ***AK Parti Malatya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı ve Battalgazi Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, bazı mahalle muhtarları ile bir araya geldi. Başkan Gürkan, muhtarların toplumda ayrı bir yerinin olduğunu belirterek, “Demokrasi bir nehirse, muhtarlar o nehri besleyen kaynaklardır” dedi. ***Yazar ve oyuncu Kerem Fırtına, Malatya Park AVM'de gerçekleştirilen imza gününde hayranları ile bir araya geldi. *** Battalgazi Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, Alevi Eşit Yurttaşlık Derneği tarafından düzenlenen Abdal Musa Birlik Lokması Günü'ne katıldı. Yapılan konuşmalarda birlik ve beraberlik mesajları verildi. ***Malatya'da 22 Aralık günü 9 kişi hayatını kaybetti.***

 

 

2_27

MALATYA'DA OYLAR SAAT KAÇTA KULLANILACAK?

Yüksek Seçim Kurulu (YSK), 31 Mart Pazar günü yapılacak Mahalli İdareler Seçimlerinde aralarında ilimizin de bulunduğu bazı doğu illerinde oy verme işleminin bir saat önce gerçekleştirileceğini bildirdi. 

DİKKATSİZLİK KAZAYA SEBEP OLDU

Malatya'da su kanalına düşen hafif ticari araçta bulunan sürücü yaralandı. 

YOLDAN GEÇEN ŞAHIS SAÇMALARDAN NASİBİNİ ALDI

Malatya'da aralarında husumet bulunan şahısların kavgası sırasında ateşlenen tüfekten çıkan saçmalar yoldan geçen bir kişiyi yaraladı. 

"CUMHUR İTTİFAKI GELECEK İÇİN ÖNEMLİ"

Ülkenin oldukça zor bir dönemden geçtiğini ifade eden Milliyetçi Hareket Partisi Malatya İl Başkanı Ramazan Bülent Avşar, "Cumhur ittifakı Türkiye Cumhuriyetinin geleceği için oldukça önemlidir” dedi. 

KONUT MAĞDURLARI EYLEM YAPTI

Malatya'da özel bir şirkete para yatırarak ev sahibi olmak isteyen yaklaşık 300 kişi, aradan geçen 8 yıla rağmen evlerinin teslim edilmediğini iddia ederek yetkililerden yardım istedi. 

"MUHTARLAR DEMOKRASİ NEHRİNİ BESLER"

AK Parti Malatya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı ve Battalgazi Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, bazı mahalle muhtarları ile bir araya geldi. Başkan Gürkan, muhtarların toplumda ayrı bir yerinin olduğunu belirterek, “Demokrasi bir nehirse, muhtarlar o nehri besleyen kaynaklardır” dedi. 

"KEREM FIRTINA'YA YOĞUN İLGİ..."

Yazar ve oyuncu Kerem Fırtına, Malatya Park AVM'de gerçekleştirilen imza gününde hayranları ile bir araya geldi. 

BİRLİK VE BERABERLİK MESAJLARI VERİLDİ

 Battalgazi Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, Alevi Eşit Yurttaşlık Derneği tarafından düzenlenen Abdal Musa Birlik Lokması Günü'ne katıldı. Yapılan konuşmalarda birlik ve beraberlik mesajları verildi. 

VEFAT

Malatya'da 22 Aralık günü 9 kişi hayatını kaybetti.

elsan

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!