dore okulları
Malatya
02 Mayıs, 2024, Perşembe
  • DOLAR
    32.31
  • EURO
    34.69
  • ALTIN
    2413.3
  • BIST
    10045.74
  • BTC
    57654.21$

Günün Özeti


Günün Özeti
24 Aralık gününün öne çıkan haberlerini derledik.
Narin

*** Gençlik ve Eğitim Derneği'nin düzenlemiş olduğu "Erken teşhis sağlıklı yaşam" projesinde İnönü Üniversitesi ve Turgut Özal Üniversitesi'ndeki gençlik topluluğu üyeleri için özel bir hastanede ücretsiz check up ve kahvaltı programı düzenlendi. *** Yeşilyurt Belediyesi, Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığının Toplum Yararına Çalışma Programı (TYÇP) kapsamında 100 personel alımı yaptı. ***Battalgazi Belediye Başkanı Selahattin Gürkan'ı ziyaret eden Kurşunlu ve Çevre Köyleri Kültür Sanat ve Sosyal Dayanışma Derneği Başkanı Erdal Evren ve yönetim kurulu üyeleri, AK Parti Malatya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı gösterilen Gürkan'a başarılar dileyerek, “Kurşunlular hep sizin yanınızda olacaktır” dedi. ***Memur-Sen Malatya İl Temsilcisi Kerem Yıldırım, görevini Sağlık-Sen Malatya Şube Başkanı Mehmet Bingöl'e devretti. ***Malatya'da kent içinde parkmetre uygulamasının iptal edilmesi ile birlikte park sorunu yaşanmaya başlandı. Özellikle bir çok esnafın da dükkan önlerini kapatması nedeniyle sürücüler park yeri bulamamaktan şikayetçi. *** Malatya Kent Konseyi Gençlik Meclisi tarafından başlatılan ‘Kitap Toplama Kampanyası' ile minik öğrencilerin yüzleri gülmeye devam ediyor. 
Malatya Kent Konseyi Gençlik Meclisi köy okullarının kitaplar açısından yetersizliğini gidermek için 800 adet kitabı iki adet kitaplık ile birlikte Suluköy İlkokulu'na teslim etti. ***İnönü Üniversitesi Turgut Özal Kongre ve Kültür Merkezinde Yaylı Çalgılar Orkestrası 30. Yıl Konseri düzenlendi. ***Büyükşehir Belediyesi ve Bilgenç Derneği işbirliği ile Metin Külünk'ün konuşmacı olarak katıldığı ‘Karanlık Darbeler Tarihi ve 15 Temmuz Konferansı' düzenlendi. Hacı Uğur Polat: 'Malatya'da Büyükşehir, Battalgazi ve Yeşilyurt Belediyesi olarak organize bir şekilde darbe girişiminin üçüncü ayağındaki çökertmeyi gerçekleştirdik. Üst rütbeli mahkumların çoğu şu an Malatya'da”***Arguvan Kaymakamlığı koordinesinde 3 gün boyunca kamu kurum ve kuruluş müdürleri, şube müdürleri ve ilgili personellere yönelik hizmet içi eğitim semineri düzenlendi. *** Malatya'da 24 Aralık günü 4 kişi hayatını kaybetti.***

 

1_8

 

BU KIŞ ÜŞÜYEN KALMASIN

İnönü Üniversitesi Toplumsal Duyarlılık Projeleri Topluluğu (TODUP), toplumsal yardım kapsamında “Bu Kış Üşüyen Çocuk Kalmasın Projesi” ile 10 ilin kırsal kesimlerindeki bazı okullara kitap, kırtasiye malzemesi ve giyim eşyası yardımı yaptı. 

SÜRÜCÜLER PARK YERİ BULAMAMAKTAN ŞİKAYETÇİ

Malatya'da kent içinde parkmetre uygulamasının iptal edilmesi ile birlikte park sorunu yaşanmaya başlandı. Özellikle bir çok esnafın da dükkan önlerini kapatması nedeniyle sürücüler park yeri bulamamaktan şikayetçi. 

CHECK UP HAYAT KURTARIYOR

Gençlik ve Eğitim Derneği'nin düzenlemiş olduğu "Erken teşhis sağlıklı yaşam" projesinde İnönü Üniversitesi ve Turgut Özal Üniversitesi'ndeki gençlik topluluğu üyeleri için özel bir hastanede ücretsiz check up ve kahvaltı programı düzenlendi. 

100 PERSONEL İŞE ALINDI

Yeşilyurt Belediyesi, Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığının Toplum Yararına Çalışma Programı (TYÇP) kapsamında 100 personel alımı yaptı. 

"KURŞUNLULAR HEP SİZİN YANINIZDA OLACAKTIR"

Battalgazi Belediye Başkanı Selahattin Gürkan'ı ziyaret eden Kurşunlu ve Çevre Köyleri Kültür Sanat ve Sosyal Dayanışma Derneği Başkanı Erdal Evren ve yönetim kurulu üyeleri, AK Parti Malatya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı gösterilen Gürkan'a başarılar dileyerek, “Kurşunlular hep sizin yanınızda olacaktır” dedi. 

"GÜÇLÜ TEŞKİLAT GÜÇLÜ MEMUR SEN"

Memur-Sen Malatya İl Temsilcisi Kerem Yıldırım, görevini Sağlık-Sen Malatya Şube Başkanı Mehmet Bingöl'e devretti. 

KİTAP OKUMA ALIŞKANLIĞI KAZANILMALI

Malatya Kent Konseyi Gençlik Meclisi tarafından başlatılan ‘Kitap Toplama Kampanyası' ile minik öğrencilerin yüzleri gülmeye devam ediyor. 
Malatya Kent Konseyi Gençlik Meclisi köy okullarının kitaplar açısından yetersizliğini gidermek için 800 adet kitabı iki adet kitaplık ile birlikte Suluköy İlkokulu'na teslim etti. 

30. YIL KONSERİ İLGİ GÖRDÜ

İnönü Üniversitesi Turgut Özal Kongre ve Kültür Merkezinde Yaylı Çalgılar Orkestrası 30. Yıl Konseri düzenlendi. 

ÜST RÜTBELİ MAHKUMLAR  MALATYA'DA 

Büyükşehir Belediyesi ve Bilgenç Derneği işbirliği ile Metin Külünk'ün konuşmacı olarak katıldığı ‘Karanlık Darbeler Tarihi ve 15 Temmuz Konferansı' düzenlendi. Hacı Uğur Polat: 'Malatya'da Büyükşehir, Battalgazi ve Yeşilyurt Belediyesi olarak organize bir şekilde darbe girişiminin üçüncü ayağındaki çökertmeyi gerçekleştirdik. Üst rütbeli mahkumların çoğu şu an Malatya'da”

HİZMET İÇİ EĞİTİM SEMİNERİ VERİLDİ

Arguvan Kaymakamlığı koordinesinde 3 gün boyunca kamu kurum ve kuruluş müdürleri, şube müdürleri ve ilgili personellere yönelik hizmet içi eğitim semineri düzenlendi. 

TRANSFER HIZLI BAŞLADI

Süper Lig'de ilk yarıyı 29 puanla 3.sırada tamamlayan E.Yeni Malatyaspor, transfere hızlı başladı. Sarı kırmızılı kulüp Legia Varşova takımının stoperi Michal Pazdan ile prensipte anlaşmaya vardı. 

MALATYA'DA 4 KİŞİ VEFAT ETTİ

 

elsan

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!