dore okulları
Malatya
29 Mart, 2024, Cuma
  • DOLAR
    32.37
  • EURO
    35.07
  • ALTIN
    2325.3
  • BIST
    9130.05
  • BTC
    70049.26$

Günün Özeti


Günün Özeti
25 Aralık gününün öne çıkan haberlerini derledik.
Narin

Müstakil Sanayici ve İş Adamları Derneği (MÜSİAD ) Malatya Başkanı Hüseyin Kalan, yeni asgari ücrete ilişkin yaptığı değerlendirmede, “Asgari ücretin tatmin edici olduğunu düşünüyor ve hem işverenlerimiz hem de çalışanlarımıza hayırlı ve bereketli olmasını temenni ediyoruz" dedi. ***Büyükşehir Belediyesi, Malatya kent merkezine yeni bir meydan kazandırıyor. Yıkım çalışmalarının tamamlandığı meydan peyzaj ve düzenleme çalışmalarının ardından Malatya'ya kazandırılmış olacak. ***Malatya Valisi Aydın Baruş ve Battalgazi Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, İlçe Müftüleri ile bir araya geldi. Burada yapılan konuşmalarda, milli ve manevi değerlerin toplumda yer etmesi için ilçe müftülüklerine büyük görevlerin düştüğü belirtildi. ***Malatya'da jandarma ekipleri, zorunlu kış lastiği uygulaması kapsamında kurallara uymayan 73 sürücüye 24 bin 588 TL ceza kesti. ***Gençlerle bir araya gelen Büyükşehir Belediye Başkanı Hacı Uğur Polat, “İyi bir insan olmak için çabalayın” dedi.***Türkiye Cumhuriyetinin 2. Cumhurbaşkanı İsmet İnönü ölümünün 45. yılında memleketi Malatya'da düzenlenen resmi törenle anıldı. ***Malatya'nın Arguvan ilçesinde tek katlı müstakil bir evde çıkan yangın kısa süreli paniğe neden oldu. ***Doğanşehir AK Parti Kadın Kolları yönetimi, Malatya AK Parti İl Başkanı İhsan Koca'yı ziyaret etti. Ziyarette konuşan AK Parti Malatya İl Başkanı İhsan Koca: ' Atalarımızın bir sözü var. 'Tarlada izi olmayanın harmanda gözü olmaz”, şimdi partimize daha önce emek vermemiş, partimizin çatısı altında bir gün dahi yer almamış birinin partimizle bugüne kadar koşturan gayret gösteren birinin önüne geçmesine hiç birimizin gönlü razı gelmez” dedi.*** AK Parti Malatya İl Başkanı İhsan Koca, ilçe belediye başkan adayları ile ilgili isim listesinin Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın onayında olduğunu ifade ederek, “Umuyoruz ki yeni yıla kalmadan adaylarımız açıklanır” dedi. ***AK Parti Malatya İl Başkanlığında 'Sıfır Atık Projesi' kapsamında 14 ayda yaklaşık 1 ton kağıt toplandı. ***Anadolu Selçuklu Ocakları'nda gençlerle bir araya gelen AK Parti Malatya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı ve Battalgazi Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, sorumluluklarının daha da arttığını belirterek, “Toplumun her kesimini kucaklayacağız” dedi. ***Malatya 1. Amatör Büyükler Futbol Ligi A Grubunda mücadele eden Arguvan Belediyespor ligin 5. haftasında 1966 Malatya Gençlik sporu 3-0 mağlup etti. ***Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, her yaşa ve her seviyeye hitap edecek şekilde hizmet veren Millet Kıraathanesinin yeni ufuklar açacak kadar geniş ve zengin bir kütüphaneye sahip olduğunu ifade ederken, her ay 10 bin vatandaşın hizmetlerden faydalandığını söyledi. ***Malatya merkezli 8 ilde gerçekleşen FETÖ/PDY operasyonunda 8 şüpheli gözaltına alındı. ***Evkur Yeni Malatyaspor Teknik Direktörü Erol Bulut, devre arasında en az 4 transferin yapılması yönünde yönetime rapor sunduğunu ifade etti. ***

 

1_8

"ASGARİ ÜCRET TATMİN EDİCİ"

Müstakil Sanayici ve İş Adamları Derneği (MÜSİAD ) Malatya Başkanı Hüseyin Kalan, yeni asgari ücrete ilişkin yaptığı değerlendirmede, “Asgari ücretin tatmin edici olduğunu düşünüyor ve hem işverenlerimiz hem de çalışanlarımıza hayırlı ve bereketli olmasını temenni ediyoruz" dedi. 

KENT MERKEZİNE YENİ BİR MEYDAN KAZANDIRILIYOR

Büyükşehir Belediyesi, Malatya kent merkezine yeni bir meydan kazandırıyor. Yıkım çalışmalarının tamamlandığı meydan peyzaj ve düzenleme çalışmalarının ardından Malatya'ya kazandırılmış olacak. 

MÜFTÜLERE BÜYÜK GÖREV DÜŞÜYOR

Malatya Valisi Aydın Baruş ve Battalgazi Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, İlçe Müftüleri ile bir araya geldi. Burada yapılan konuşmalarda, milli ve manevi değerlerin toplumda yer etmesi için ilçe müftülüklerine büyük görevlerin düştüğü belirtildi. 

73 SÜRÜCÜYE CEZA GELDİ

Malatya'da jandarma ekipleri, zorunlu kış lastiği uygulaması kapsamında kurallara uymayan 73 sürücüye 24 bin 588 TL ceza kesti. 

"İYİ BİR İNSAN OLMAK İÇİN ÇABALAYIN"

Gençlerle bir araya gelen Büyükşehir Belediye Başkanı Hacı Uğur Polat, “İyi bir insan olmak için çabalayın” dedi.

İNÖNÜ MEMLEKETİ MALATYA'DA ANILDI

Türkiye Cumhuriyetinin 2. Cumhurbaşkanı İsmet İnönü ölümünün 45. yılında memleketi Malatya'da düzenlenen resmi törenle anıldı. 

ARGUVAN'DA YANGIN ALARMI

Malatya'nın Arguvan ilçesinde tek katlı müstakil bir evde çıkan yangın kısa süreli paniğe neden oldu. 

TARLADA İZİ OLMAYANIN HARMANDA GÖZÜ OLMAZ

Doğanşehir AK Parti Kadın Kolları yönetimi, Malatya AK Parti İl Başkanı İhsan Koca'yı ziyaret etti. Ziyarette konuşan AK Parti Malatya İl Başkanı İhsan Koca: ' Atalarımızın bir sözü var. 'Tarlada izi olmayanın harmanda gözü olmaz”, şimdi partimize daha önce emek vermemiş, partimizin çatısı altında bir gün dahi yer almamış birinin partimizle bugüne kadar koşturan gayret gösteren birinin önüne geçmesine hiç birimizin gönlü razı gelmez” dedi.

"UMUYORUZ Kİ YENİ YILA KADAR ADAYLAR AÇIKLANIR"

AK Parti Malatya İl Başkanı İhsan Koca, ilçe belediye başkan adayları ile ilgili isim listesinin Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın onayında olduğunu ifade ederek, “Umuyoruz ki yeni yıla kalmadan adaylarımız açıklanır” dedi. 

SIFIR ATIK PROJESİ...

AK Parti Malatya İl Başkanlığında 'Sıfır Atık Projesi' kapsamında 14 ayda yaklaşık 1 ton kağıt toplandı. 

TOPLUMUN HER KESİMİNİ KUCAKLAYACAĞIZ

Anadolu Selçuklu Ocakları'nda gençlerle bir araya gelen AK Parti Malatya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı ve Battalgazi Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, sorumluluklarının daha da arttığını belirterek, “Toplumun her kesimini kucaklayacağız” dedi. 

ARGUVAN BELEDİYESPOR HAFTAYI KAYIPSIZ GEÇTİ

Malatya 1. Amatör Büyükler Futbol Ligi A Grubunda mücadele eden Arguvan Belediyespor ligin 5. haftasında 1966 Malatya Gençlik sporu 3-0 mağlup etti. 

MİLLET KIRAATHANESİ DOLU DOLU...

Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, her yaşa ve her seviyeye hitap edecek şekilde hizmet veren Millet Kıraathanesinin yeni ufuklar açacak kadar geniş ve zengin bir kütüphaneye sahip olduğunu ifade ederken, her ay 10 bin vatandaşın hizmetlerden faydalandığını söyledi. 

FETÖ OPERASYONUNDA 8 KİŞİ GÖZALTINA ALINDI

Malatya merkezli 8 ilde gerçekleşen FETÖ/PDY operasyonunda 8 şüpheli gözaltına alındı. 

"İKİNCİ YARIYI AYNI ŞEKİLDE GEÇİRECEĞİZ"

Evkur Yeni Malatyaspor Teknik Direktörü Erol Bulut, devre arasında en az 4 transferin yapılması yönünde yönetime rapor sunduğunu ifade etti. 

BAŞARININ TESADÜF OLMADIĞINI GÖSTERECEĞİZ

Evkur Yeni Malatyaspor Sportif Direktörü Ali Ravcı, ligin ilk yarısını hedefledikleri yerin üzerinde bir puanda bitirdiklerini söyledi. 

elsan

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!