dore okulları
Malatya
28 Mart, 2024, Perşembe
  • DOLAR
    32.33
  • EURO
    35.13
  • ALTIN
    2301.7
  • BIST
    9075.66
  • BTC
    71302.75$

Günün Özeti


Günün Özeti
26 Aralık gününün öne çıkan haberlerini derledik.
Narin

MHP Milletvekili Mehmet Celal Fendoğlu, TBMM oturumunda söz alarak İnönü Üniversitesi Turgut Özal Tıp Merkezi'nin Sağlık Bakanlığı'ndan alacağını gündeme getirdi. *** İlçeye bağlı Cumhuriyet Örnekköy'de yapımı devam eden Cem Evi inşaatını inceleyen Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, “Bizi büyük bir aile yapan en büyük değer, birbirimizi sevmemiz ve hoşgörümüzdür” dedi. ***Gençlik ve Eğitim Derneği'nin geleneksel ‘Minder Sohbetleri' programına katılan Rektör Prof. Dr. Ahmet Kızılay gençlerle sohbet etti. *** Battalgazi Belediye Başkanı ve Büyükşehir Belediye Başkan adayı Selahattin Gürkan, STK gezileri kapsamında İlim Yayma Cemiyeti ve Safa Vakfı'nı ziyaret etti. *** Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, Mehmet Akif Ersoy'un ölüm yıl dönümü dolayısıyla yayımladığı mesajında, "Fedakar bir dava adamı olan milli şairimiz, duygu, düşünce ve eylemleriyle ön saflarda yer almış gerçek bir vatanseverdir" dedi. ***Malatya'da hafta sonu oynanacak olan ‘Yanlış Karar' isimli tiyatro için kent meydanında stant açan oyuncular, vatandaşları oyunlarına tiyatro oyunu ile davet etti. *** Malatya Valisi Aydın Baruş, Darende ilçesini ziyaret ederek çeşitli temaslarda bulundu. ***Malatya'nın Akçadağ ilçesinde bir evden hırsızlık yapan 2 şüpheli, çaldıkları eşyaları araca yüklerken jandarmaya yakalandılar. ***Malatya Ticaret ve Sanayi Odası 2018 yılının son meclis toplantısını yaptı. Meclis divanı tarafından okunan bütçe ayrıntılarına göre 2019 yılının tahmini bütçe rakamı 6 milyon 100 bin TL olarak açıklandı. Tahmini bütçe mecliste oy birliği ile kabul edildi.*** Malatya Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü 2018-2019 Okul Sporları faaliyet programında yer alan, Okullar arası Yıldızlar Basketbol müsabakaları 12-25 Aralık tarihleri arasında Merkez Spor Salonunda yapıldı.***İş adamı, eğitimci Erdoğan ZELYURT, Malatya Doğanşehir İlçesinde, Ak Parti'den belediye başkanlığı için aday adaylığını açıkladı.***Evkur Yeni Malatyaspor'un başında 2 sezondur yakaladığı istikrarlı performansla adından söz ettiren başarılı Teknik Direktör Erol Bulut, ailesiyle birlikte Umre'ye gitti.***E. Yeni Malatyaspor'da ligin ilk yarısının 29 puanla 3. sırada tamamlanması camiayı ikinci yarı için umutlandırdı. ***Malatya Ticaret Borsası Başkanı Ramazan Özcan, kayısı alımlarında uygulanan 200 gramlık çuval darasını güncelleme yaparak 100 grama düşürdüklerini söyledi. ***Malatya'da silah kaçakçılığına yönelik gerçekleştirilen operasyonda 8 adet ruhsatsız silah ile mermiler ele geçirildi. ***Malatya'da kaçak kazı yaparak define aradıkları iddia edilen 3 şüpheli jandarma tarafından suçüstü yakalandı. ***

2_27

 

FENDOĞLU TBMM'DE KONUŞTU

MHP Milletvekili Mehmet Celal Fendoğlu, TBMM oturumunda söz alarak İnönü Üniversitesi Turgut Özal Tıp Merkezi'nin Sağlık Bakanlığı'ndan alacağını gündeme getirdi. 

"BİZİ BÜYÜK BİR AİLE YAPAN HOŞGÖRÜMÜZDÜR"

 İlçeye bağlı Cumhuriyet Örnekköy'de yapımı devam eden Cem Evi inşaatını inceleyen Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, “Bizi büyük bir aile yapan en büyük değer, birbirimizi sevmemiz ve hoşgörümüzdür” dedi. 

KIZILAY MİNDER SOHBETLERİNİN KONUĞU OLDU

Gençlik ve Eğitim Derneği'nin geleneksel ‘Minder Sohbetleri' programına katılan Rektör Prof. Dr. Ahmet Kızılay gençlerle sohbet etti. 

"KATILIMCI BELEDİYECİLİK ANLAYIŞIYLA HAREKET EDİYORUZ"

Battalgazi Belediye Başkanı ve Büyükşehir Belediye Başkan adayı Selahattin Gürkan, STK gezileri kapsamında İlim Yayma Cemiyeti ve Safa Vakfı'nı ziyaret etti. 

"O GERÇEK BİR VATANSEVERDİR"

Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, Mehmet Akif Ersoy'un ölüm yıl dönümü dolayısıyla yayımladığı mesajında, "Fedakar bir dava adamı olan milli şairimiz, duygu, düşünce ve eylemleriyle ön saflarda yer almış gerçek bir vatanseverdir" dedi. 

YANLIŞ KARAR'A DAVETLİSİNİZ

Malatya'da hafta sonu oynanacak olan ‘Yanlış Karar' isimli tiyatro için kent meydanında stant açan oyuncular, vatandaşları oyunlarına tiyatro oyunu ile davet etti. 

VALİ BARUŞ SORUN VE TALEPLERİ DİNLEDİ

Malatya Valisi Aydın Baruş, Darende ilçesini ziyaret ederek çeşitli temaslarda bulundu. 

HIRSIZLAR YAKAYI ELE VERDİ

Malatya'nın Akçadağ ilçesinde bir evden hırsızlık yapan 2 şüpheli, çaldıkları eşyaları araca yüklerken jandarmaya yakalandılar. 

TAHMİNİ BÜTÇE MECLİSTE KABUL EDİLDİ

Malatya Ticaret ve Sanayi Odası 2018 yılının son meclis toplantısını yaptı. Meclis divanı tarafından okunan bütçe ayrıntılarına göre 2019 yılının tahmini bütçe rakamı 6 milyon 100 bin TL olarak açıklandı. Tahmini bütçe mecliste oy birliği ile kabul edildi.

ÇEKİŞMELİ MÜSABAKALAR SONA ERDİ

Malatya Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü 2018-2019 Okul Sporları faaliyet programında yer alan, Okullar arası Yıldızlar Basketbol müsabakaları 12-25 Aralık tarihleri arasında Merkez Spor Salonunda yapıldı.

"BİZ DE BU YOLDA VARIZ"

İş adamı, eğitimci Erdoğan ZELYURT, Malatya Doğanşehir İlçesinde, Ak Parti'den belediye başkanlığı için aday adaylığını açıkladı.

EROL BULUT UMRE'YE GİTTİ

Evkur Yeni Malatyaspor'un başında 2 sezondur yakaladığı istikrarlı performansla adından söz ettiren başarılı Teknik Direktör Erol Bulut, ailesiyle birlikte Umre'ye gitti.

SİYAH-BEYAZLI YÖNETİMDEN TEKLİF VAR

Beşiktaş'ın E.Yeni Malatyaspor'da forma giyen başarılı futbolcu Sadık Çiftpınar'a teklif sunduğu iddia edildi. 

İKİNCİ YARI UMUTLANDIRDI

E. Yeni Malatyaspor'da ligin ilk yarısının 29 puanla 3. sırada tamamlanması camiayı ikinci yarı için umutlandırdı. 

ÇUVAL DARASI 200 GRAMDAN 100 GRAMA DÜŞÜRÜLDÜ

Malatya Ticaret Borsası Başkanı Ramazan Özcan, kayısı alımlarında uygulanan 200 gramlık çuval darasını güncelleme yaparak 100 grama düşürdüklerini söyledi. 

5 ŞÜPHELİ GÖZALTINA ALINDI

Malatya'da silah kaçakçılığına yönelik gerçekleştirilen operasyonda 8 adet ruhsatsız silah ile mermiler ele geçirildi. 

JANDARMADAN KAÇAMADILAR

Malatya'da kaçak kazı yaparak define aradıkları iddia edilen 3 şüpheli jandarma tarafından suçüstü yakalandı. 

elsan

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!