dore okulları
Malatya
26 Nisan, 2024, Cuma
  • DOLAR
    32.55
  • EURO
    34.97
  • ALTIN
    2458.4
  • BIST
    9875.71
  • BTC
    64295.66$

Günün Özeti


Günün Özeti
27 Aralık gününün öne çıkan haberlerini derledik
Narin

***Büyükşehir Belediye Başkanı Hacı Uğur Polat, Trambüs Bakım ve Onarım Merkezi ile Esenlik Ltd. Şti. bünyesinde faaliyet gösteren Et Entegre Tesisini ziyaret etti. *** Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, bölgenin ekonomik ve sosyal hayatına canlılık kazandıracak Beylerderesi Şehir Parkı projesi içerisinde yer alacak Adrenalin Parkının yapımı için Fırat Kalkınma Ajansıyla destek anlaşması imzaladı. ***Malatya Büyükşehir Belediyesi yüksek kesimlerde etkili olan kar yağışı ile ilgili mücadele çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. *** İçişleri Bakanlığı'nın talebi ile meclisten çıkarılan yeni kanun ile kimlik kartlarını kaybeden vatandaşlar, artık muhtarlıklardan kayıp kimlik kartı talep formu almayacaklar. ***Malatya'da 27 Aralık günü 6 kişi Hakk'ın rahmetine kavuştu***Malatya'da narkotik ekipleri tarafından uyuşturucu satıcılarına yönelik gerçekleştirilen operasyonlarda sokakta uyuşturucu sattıkları belirlenen 13 şüpheli yakalanarak gözaltına alındı. ***Yarın vatandaşlar camileri dolduracak. Vatandaşlar Malatya'da Cuma Namazı saatlerini merak ediyor. Haberimizde 28 Aralık için namaz saatlerini bulabilirsiniz...*** AK Parti Malatya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı, Battalgazi Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, Asrın İşadamları Derneği (ASRİAD) Malatya Şubesi tarafından düzenlenen toplantıya katıldı. Battalgazi Belediye Başkanı Selahattin Gürkan konuşmasında belediyecilik anlayışı içerisinde en temel olmazsa olmazlarının katılımcı belediyecilik olduğunu ifade ederek “Katılımcılık anlayışı olmazsa olmazımızdır' dedi.*** Kuluncak ilçesinde küçükbaş hayvancılığın sorun ve sıkıntıları masaya yatırıldı. ***Memur Sen Malatya İl Temsilcisi Mehmet Bingöl, ek göstergelerle ilgili yaptığı açıklamada tüm çalışanlara ek gösterge verilmesini istedi. ***Spor Toto Süper Lig ekibi E.Yeni Malatyaspor devre arası kamp çalışmalarına 2 Ocak'ta Antalya'da başlayacak. ***TESK Yönetim Kurulu Üyesi, Malatya Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (MESOB) Başkanı Şevket Keskin, "2019 yılında Bağ-Kur primlerinde artış yapılmamasını istiyoruz" dedi. ***Akçadağ Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü tarafından ilçede bulunan resmi kurum ve okullara Geri Dönüşüm ve Atık Pil Toplama kutuları dağıtıldı. 

2_27

 

BAŞKAN POLAT ÇALIŞMALARI YERİNDE İNCELEDİ

Büyükşehir Belediye Başkanı Hacı Uğur Polat, Trambüs Bakım ve Onarım Merkezi ile Esenlik Ltd. Şti. bünyesinde faaliyet gösteren Et Entegre Tesisini ziyaret etti. 

FIRAT KALKINMA AJANSIYLA İMZALAR ATILDI

Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, bölgenin ekonomik ve sosyal hayatına canlılık kazandıracak Beylerderesi Şehir Parkı projesi içerisinde yer alacak Adrenalin Parkının yapımı için Fırat Kalkınma Ajansıyla destek anlaşması imzaladı. 

KENT MERKEZİNDE KAR ETKİLİ OLDU

Malatya Büyükşehir Belediyesi yüksek kesimlerde etkili olan kar yağışı ile ilgili mücadele çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. 

KAYIP KİMLİK KARTLARI İÇİN

İçişleri Bakanlığı'nın talebi ile meclisten çıkarılan yeni kanun ile kimlik kartlarını kaybeden vatandaşlar, artık muhtarlıklardan kayıp kimlik kartı talep formu almayacaklar. 

MALATYA'DA 6 KİŞİ VEFAT ETTİ

Malatya'da 27 Aralık günü 6 kişi Hakk'ın rahmetine kavuştu

13 ŞÜPHELİ YAKALANDI

Malatya'da narkotik ekipleri tarafından uyuşturucu satıcılarına yönelik gerçekleştirilen operasyonlarda sokakta uyuşturucu sattıkları belirlenen 13 şüpheli yakalanarak gözaltına alındı. 

CUMA NAMAZI SAAT KAÇTA?

Yarın vatandaşlar camileri dolduracak. Vatandaşlar Malatya'da Cuma Namazı saatlerini merak ediyor. Haberimizde 28 Aralık için namaz saatlerini bulabilirsiniz...Malatya'da Cuma ezanı saat 12:34 okunacak.

EN GÜZEL VE ANLAMLI CUMA MESAJLARI

Sevdiklerinizi hatırlayıp değer verdiğinizi göstermenin en güzel yolu da cuma mesajları göndermek olacaktır. Cuma günü sevdiklerinizi en yeni mesajlarla hatırlayın..

KATILIMCILIK ANLAYIŞIMIIZ OLMAZSA OLMAZIMIZDIR

AK Parti Malatya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı, Battalgazi Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, Asrın İşadamları Derneği (ASRİAD) Malatya Şubesi tarafından düzenlenen toplantıya katıldı. Battalgazi Belediye Başkanı Selahattin Gürkan konuşmasında belediyecilik anlayışı içerisinde en temel olmazsa olmazlarının katılımcı belediyecilik olduğunu ifade ederek “Katılımcılık anlayışı olmazsa olmazımızdır' dedi.

TALEPLERİMİZİN TAKİPÇİSİ OLACAĞIZ

Kuluncak ilçesinde küçükbaş hayvancılığın sorun ve sıkıntıları masaya yatırıldı. 

ÇALIŞANLARA EK GÖSTERGE VERİLMESİNİ İSTİYORUZ

Memur Sen Malatya İl Temsilcisi Mehmet Bingöl, ek göstergelerle ilgili yaptığı açıklamada tüm çalışanlara ek gösterge verilmesini istedi. 

KAMP 2 OCAK'TA BAŞLAYACAK

Spor Toto Süper Lig ekibi E.Yeni Malatyaspor devre arası kamp çalışmalarına 2 Ocak'ta Antalya'da başlayacak. 

"ESNAFIN BAĞKUR PRİMLERİNE ZAM YAPILMAMALI"

TESK Yönetim Kurulu Üyesi, Malatya Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (MESOB) Başkanı Şevket Keskin, "2019 yılında Bağ-Kur primlerinde artış yapılmamasını istiyoruz" dedi. 

VERGİ KAYBININ ÖNÜNE GEÇİLMİŞ OLACAK

Malatya Ticaret Sanayi Odası (TSO) ve TOBB Mesleki Yeterlilik Belgelendirme A.Ş. tarafından yürütülen mesleki yeterlilik belgesi sınavları yapılmaya devam ediyor. Yalçın Yalçın, ' Bu sınavla birlikte, arkadaşlarımız kariyer sahibi olacaklar korsan çalışanların önüne geçilmiş olacak ve böylece vergi kaybın önüne geçilmiş olacak” dedi.

GERİ DÖNÜŞÜM KUTUSU DAĞITILDI

Akçadağ Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü tarafından ilçede bulunan resmi kurum ve okullara Geri Dönüşüm ve Atık Pil Toplama kutuları dağıtıldı. 

 

elsan

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!