dore okulları
Malatya
25 Nisan, 2024, Perşembe
  • DOLAR
    32.52
  • EURO
    34.88
  • ALTIN
    2435.7
  • BIST
    9766.38
  • BTC
    63747.08$

Günün Özeti


Günün Özeti
28 Aralık gününün öne çıkan haberlerini derledik.
Narin

Malatyalı İşadamları Derneği (MİAD)'ın 65. Aylık Toplantısı gerçekleştirildi. İstanbul Yeşilköy'deki Polat Renaissance Otel'deki organizasyona 500'e yakın üye ve davetli katıldı. Misafirler arasında, sektöründe öncü iş adamlarından FİBA Holding Yönetim Kurulu Başkanı Hüsnü Özyeğin ve LC Waikiki Ceo'su Mustafa Küçük de yer aldı.***Battalgazi Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, Şire Pazarı esnafları ile bir araya gelerek Malatya'ya yakışır bir Şire Pazarı yapılması için talimat verdiğini söyledi. ***Günlük mesaisine sabahın erken saatlerinde başlayıp Yeşilyurt'un farklı mahallelerinde ki esnaf ve vatandaşlarla bir araya gelerek istişare kültürünü diri ve canlı tutmaya önem veren Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, “Erken kalkan yol alır anlayışıyla mesaimize erken saatlerde başlayarak hemşehrilerimizle bir araya gelmeye önem veriyoruz. Bu birliktelik ve dayanışma ruhu hizmet aşkımızı artırmaktadır” dedi. ***Malatya'da 28 Aralık günü 6 kişi hayatını kaybetti.***Malatya'nın Akçadağ ilçesinde bağevlerinden hırsızlık yaptığı iddia edilen zanlı çaldığı eşyalarla suç üstü yakalandı. ***AK Parti Malatya İl Başkanlığı`nda düzenlenen geleneksel Halk Günü programına nöbetçi milletvekili olarak AK Parti Malatya Milletvekili Hakan Kahtalı katıldı. Vatandaşların yoğun ilgi gösterdiği halk günü toplantısına AK Parti Malatya İl Başkanı İhsan Koca ile parti yöneticileri de katıldı.***Malatya'da dikkatli bir vatandaş tarafından ATM'de fark edilen kart kopyalama cihazı, polise teslim edildi. ***Malatya Büyükşehir Belediyesi her fırsatta sosyal projelere destek olmaya devam ediyor. Malatya'nın tamamında Büyükşehir Belediyesi tarafından başlatılan ‘Gönül Ekmek' projesi ile 125 fırında ihtiyaç sahibi vatandaşlar ücretsiz ekmek alabiliyor. ***Malatya Gazi İlkokulunda çocukların sorumluluk duygusunun gelişmesi için “Her Çocuk Çiçektir, Benim de Okulda Çiçeğim Var” projesi kapsamında 493 öğrenci okulda çiçek yetiştirdi. *** E.Yeni Malatyaspor, lisanslı ürünlerinin İstanbul'da da satılması için yeni bir mağaza açmaya hazırlanıyor. ***

2_27

MİAD 65. AYLIK TOPLANTISI GERÇEKLEŞTİRİLDİ

Malatyalı İşadamları Derneği (MİAD)'ın 65. Aylık Toplantısı gerçekleştirildi. İstanbul Yeşilköy'deki Polat Renaissance Otel'deki organizasyona 500'e yakın üye ve davetli katıldı. Misafirler arasında, sektöründe öncü iş adamlarından FİBA Holding Yönetim Kurulu Başkanı Hüsnü Özyeğin ve LC Waikiki Ceo'su Mustafa Küçük de yer aldı.

MALATYA'YA YAKIŞIR BİR ŞİRE PAZARI OLACAK

Battalgazi Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, Şire Pazarı esnafları ile bir araya gelerek Malatya'ya yakışır bir Şire Pazarı yapılması için talimat verdiğini söyledi. 

ERKEN KALKAN YOL ALIR

Günlük mesaisine sabahın erken saatlerinde başlayıp Yeşilyurt'un farklı mahallelerinde ki esnaf ve vatandaşlarla bir araya gelerek istişare kültürünü diri ve canlı tutmaya önem veren Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, “Erken kalkan yol alır anlayışıyla mesaimize erken saatlerde başlayarak hemşehrilerimizle bir araya gelmeye önem veriyoruz. Bu birliktelik ve dayanışma ruhu hizmet aşkımızı artırmaktadır” dedi. 

MALATYA'DA 6 KİŞİVEFAT ETTİ

Malatya'da 28 Aralık günü 6 kişi hayatını kaybetti.

HIRSIZLAR SUÇ ÜSTÜ YAKALANDI

Malatya'nın Akçadağ ilçesinde bağevlerinden hırsızlık yaptığı iddia edilen zanlı çaldığı eşyalarla suç üstü yakalandı. 

"TEMKİNLİ VE DÜZENLİ BİR ÇALIŞMA YAPACAĞIZ"

AK Parti Malatya İl Başkanlığı`nda düzenlenen geleneksel Halk Günü programına nöbetçi milletvekili olarak AK Parti Malatya Milletvekili Hakan Kahtalı katıldı. Vatandaşların yoğun ilgi gösterdiği halk günü toplantısına AK Parti Malatya İl Başkanı İhsan Koca ile parti yöneticileri de katıldı.

"GÖNÜLLÜ EKMEK"

Malatya Büyükşehir Belediyesi her fırsatta sosyal projelere destek olmaya devam ediyor. Malatya'nın tamamında Büyükşehir Belediyesi tarafından başlatılan ‘Gönül Ekmek' projesi ile 125 fırında ihtiyaç sahibi vatandaşlar ücretsiz ekmek alabiliyor. 

İLK DAFA ANNE DOSTU UNVANI...

İl Sağlık Müdürü Doç. Dr. Recep Bentli, Malatya'da ilk defa ‘Anne Dostu' unvanı almaya hak kazanan Darende Hulusi Efendi Devlet Hastanesine sertifikasını takdim etti. 

HER ÇOCUK ÇİÇEKTİR

Malatya Gazi İlkokulunda çocukların sorumluluk duygusunun gelişmesi için “Her Çocuk Çiçektir, Benim de Okulda Çiçeğim Var” projesi kapsamında 493 öğrenci okulda çiçek yetiştirdi. 

EYMS İSTANBUL'DA MAĞAZA AÇIYOR

E.Yeni Malatyaspor, lisanslı ürünlerinin İstanbul'da da satılması için yeni bir mağaza açmaya hazırlanıyor. 

elsan

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!