dore okulları
Malatya
23 Nisan, 2024, Salı
  • DOLAR
    32.57
  • EURO
    34.90
  • ALTIN
    2436.9
  • BIST
    9645.02
  • BTC
    66660.78$

Günün Özeti


Günün Özeti
29 Aralık gününün öne çıkan haberlerini derledik.
Narin

Darende Belediyesi bünyesinde yer alan Sanat Atölyesinde kursiyerler tarafından yapılan çini ve seramikler görücüye çıktı.***Malatya'da bir oto bakım servisinde bulunan otomobile pompalı tüfekle saldırı düzenlendi. ***AK Parti Doğanşehir İlçe Kadın Kolları, Gençlik Kolları ve mahalle başkanları AK Parti'nin Malatya Büyükşehir Belediyesine aday gösterilen Battalgazi Belediye Başkanı Selahattin Gürkan'a hayırlı olsun ziyaretinde bulundular. ***AK Parti'nin Malatya Büyükşehir Belediye adayı olan Battalgazi Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, kentteki sivil toplum kuruluşlarını ziyaret etmeye devam ediyor. Gürkan, “Sivil toplum örgütlerimizi her konuda destekliyoruz.'***Malatya'da bir süredir kendinden haber alınamayan üniversite öğrencisi evde baygın halde bulundu. *** Malatya Ticaret Borsası, 2018 yılının son meclis toplantısı Meclis Başkanı Erdoğan Ünal başkanlığında gerçekleştirildi. Toplantıda konuşan MTB Yönetim Kurulu Başkanı Ramazan Özcan, son 6 ayda Malatya'dan 47 bin 500 ton ihracatının gerçekleştirildiğini söyledi.***Malatya Ticaret Borsası, 2018 yılının son meclis toplantısı Meclis Başkanı Erdoğan Ünal başkanlığında gerçekleştirildi. Toplantıda konuşan MTB Yönetim Kurulu Başkanı Ramazan Özcan, son 6 ayda Malatya'dan 47 bin 500 ton ihracatının gerçekleştirildiğini söyledi.*** AK Parti Malatya Milletvekili Bülent Tüfenkci, ekonomide var olan klasik üretimin yanında özellikle AK Parti hükümetleriyle sayıları artırılan ve desteklenen ARGE merkezleri ve Teknokent'lerin rantabl kullanımıyla Türkiye'nin yeni bir hamle sinyallerini verdiğini vurguladı.***Eğitim-Bir-Sen Malatya Şubesi yeni yönetimi basın mensuplarıyla kahvaltıda bir araya geldi. Öğretmen Evi'nde gerçekleştirilen etkinlikte konuşan Eğitim-Bir-Sen Malatya Şubesi Başkanı Hüseyin Söylemez, basının olmazsa olmazları olduğunu ifade etti. Söylemez: ' “Eğitim ve diğer konularda basın bizim için önemlidir. Basının desteğini ve zaman zaman eleştirisini almak bize güç katacaktır” dedi.***AK Parti eski Genel Başkan Yardımcısı ve AK Parti 23. Dönem Amasya Milletvekili Akif Gülle Kale Belediye Başkanı Cemal Akdemir'i ziyaret ederek, yapılan hizmetleri de yerinde inceledi. ***Türk Ocakları Malatya Şubesinin her hafta düzenlediği Ocakbaşı Sohbetlerinde bu hafta, Malatya Ülkü Ocakları Eski İl Başkanı Feyzi Şahin "Sarıkamış Beyaz Hüzün" konusu üzerine bir konuşma gerçekleştirdi. ***Malatya'da 29 Aralık günü 18 kişi hayatını kaybetti

 

1_8

 

 

ÇİNİ VE SERAMİKLER GÖRÜCÜYE ÇIKTI

Darende Belediyesi bünyesinde yer alan Sanat Atölyesinde kursiyerler tarafından yapılan çini ve seramikler görücüye çıktı.

OTOMOBİLE POMPALI TÜFEKLE SALDIRDILAR

Malatya'da bir oto bakım servisinde bulunan otomobile pompalı tüfekle saldırı düzenlendi. 

"GECE GÜNDÜZ DEMEDEN ÇALIŞACAĞIZ"

AK Parti Doğanşehir İlçe Kadın Kolları, Gençlik Kolları ve mahalle başkanları AK Parti'nin Malatya Büyükşehir Belediyesine aday gösterilen Battalgazi Belediye Başkanı Selahattin Gürkan'a hayırlı olsun ziyaretinde bulundular. 

STK'LARI DESTEKLİYORUZ

AK Parti'nin Malatya Büyükşehir Belediye adayı olan Battalgazi Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, kentteki sivil toplum kuruluşlarını ziyaret etmeye devam ediyor. Gürkan, “Sivil toplum örgütlerimizi her konuda destekliyoruz.'

ÜNİVERSİTE ÖĞRENCİSİ EVDE BAYGIN BULUNDU

Malatya'da bir süredir kendinden haber alınamayan üniversite öğrencisi evde baygın halde bulundu. 

SON 6 AYDA 47 BİN 500 TON İHRACAT YAPILDI

Malatya Ticaret Borsası, 2018 yılının son meclis toplantısı Meclis Başkanı Erdoğan Ünal başkanlığında gerçekleştirildi. Toplantıda konuşan MTB Yönetim Kurulu Başkanı Ramazan Özcan, son 6 ayda Malatya'dan 47 bin 500 ton ihracatının gerçekleştirildiğini söyledi.

TÜRKİYE YENİ BİR HAMLE SİNYALİ VERİYOR

AK Parti Malatya Milletvekili Bülent Tüfenkci, ekonomide var olan klasik üretimin yanında özellikle AK Parti hükümetleriyle sayıları artırılan ve desteklenen ARGE merkezleri ve Teknokent'lerin rantabl kullanımıyla Türkiye'nin yeni bir hamle sinyallerini verdiğini vurguladı.

"ELEŞTİRİ ALMAK BİZE GÜÇ KATACAKTIR"

Eğitim-Bir-Sen Malatya Şubesi yeni yönetimi basın mensuplarıyla kahvaltıda bir araya geldi. Öğretmen Evi'nde gerçekleştirilen etkinlikte konuşan Eğitim-Bir-Sen Malatya Şubesi Başkanı Hüseyin Söylemez, basının olmazsa olmazları olduğunu ifade etti. Söylemez: ' “Eğitim ve diğer konularda basın bizim için önemlidir. Basının desteğini ve zaman zaman eleştirisini almak bize güç katacaktır” dedi.

AKİF GÜLLE KALE'DE ÇALIŞMALARI İNCELEDİ

AK Parti eski Genel Başkan Yardımcısı ve AK Parti 23. Dönem Amasya Milletvekili Akif Gülle Kale Belediye Başkanı Cemal Akdemir'i ziyaret ederek, yapılan hizmetleri de yerinde inceledi. 

"YAŞANANLAR BİR KAHRAMANLIK ÖKÜSÜDÜR"

Türk Ocakları Malatya Şubesinin her hafta düzenlediği Ocakbaşı Sohbetlerinde bu hafta, Malatya Ülkü Ocakları Eski İl Başkanı Feyzi Şahin "Sarıkamış Beyaz Hüzün" konusu üzerine bir konuşma gerçekleştirdi. 

18 KİŞİ VEFAT ETTİ

Malatya'da 29 Aralık günü 18 kişi hayatını kaybetti

elsan

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!