dore okulları
Malatya
26 Nisan, 2024, Cuma
  • DOLAR
    32.50
  • EURO
    34.97
  • ALTIN
    2438.7
  • BIST
    9716.95
  • BTC
    64641.34$

Günün Özeti


Günün Özeti
2 Ocak 2019 gününün öne çıkan haberlerini derledik.
Narin

***Malatya'da özellikle kırsal kesimlerde etkili olan kar yağışı birçok köyün yolunu kapatırken, sağlık ekipleri hastalara belediye ekiplerinin yardımı ile ulaşabiliyor. ***Malatya Valisi Aydın Baruş, Müstakil Sanayici ve İş Adamları Derneği (MÜSİAD) Malatya Şubesini ziyaret etti. ***Malatya Valisi Aydın Baruş, Müstakil Sanayici ve İş Adamları Derneği (MÜSİAD) Malatya Şubesini ziyaret etti. ***Battalgazi Belediye Meclisi, 2019 yılının ilk olağan toplantısını gerçekleştirdi. Battalgazi Belediye Başkanı Selahattin Gürkan'ın başkanlığında yapılan toplantıda, imar ağırlıklı gündem maddelerinin yanı sıra Denetim Komisyonu üye seçimi yapıldı.***Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, Koyunoğlu Mahallesinde vatandaşların taleplerini dinledi. Koyunoğlu mahalle sakinleriyle sabahın erken saatlerinde bir araya gelen Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, “Hemşerilerimize hizmetkar olmak bizlere gurur vermektedir. Hangi mahallemize gidersek gidelim güler yüz ve hoş sohbetle karşılanıyor olmamız çalışma şevkimizi arttırıyor” diye konuştu.***Malatya'da silah ticareti ve kaçakçılığı yapan şahıslara yönelik gerçekleştirilen operasyonda gözaltına alınan 5 şüpheliden 2'isi tutuklandı. ***Büyükşehir Belediye Başkanı Hacı Uğur Polat “Söz Gençlerin” programı kapsamında Niyazi Mısri Sosyal Bilimler Lisesi öğrencileriyle bir araya geldi. ***MHP Malatya Milletvekili Mehmet Celal Fendoğlu, İnönü Üniversitesinin tüm çalışmalarını sonuna kadar destekleyeceklerini belirterek, “Malatya milletvekili olarak üniversitemiz adına yapılacak olan tüm girişimleri yapacağız” dedi. ***AK Parti Malatya Milletvekili Ahmet Çakır Malatya Gazeteciler Cemiyeti'ni ziyaret etti. AK Parti Malatya Milletvekili Ahmet Çakır: ' 2019 yılında Türkiye ekonomik büyümesini sürdürecek. G-20'ye göre bakıldığında hem dış borç açısında, hem kamu borcu açısından Türkiye makro bir güvence veriyor”***AK Parti Malatya Milletvekili ve Genel Merkez Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı Ahmet Çakır, ilçe belediye başkan adaylarında isimlerin belirlendiğini açıklamayı  önümüzdeki günlerde genel merkezin yapacağını söyledi. ***Malatya Valisi Aydın Baruş, yoğun kar yağışının yaşandığı bu günlerde karla mücadele çalışmalarını yerinde incelemek adına karayolları bakım evlerini ziyaret etti. ***Evkur Yeni Malatyaspor Kulübü, Kulüp Basın Yayın ve İletişim Direktörü Ali Karadeniz'in kulüp televizyonunda gerçekleştirdiği program sonrası yaşananlara ilişkin açıklamada bulundu. 

1_8

VALİ BARUŞ ÇALIŞMALARI YERİNDE İNCELEDİ

Malatya Valisi Aydın Baruş, yoğun kar yağışının yaşandığı bu günlerde karla mücadele çalışmalarını yerinde incelemek adına karayolları bakım evlerini ziyaret etti. 

KAPALI YOLLAR AÇILARAK HASTALARA ULAŞILIYOR

Malatya'da özellikle kırsal kesimlerde etkili olan kar yağışı birçok köyün yolunu kapatırken, sağlık ekipleri hastalara belediye ekiplerinin yardımı ile ulaşabiliyor. 

"HASTALARIMIZ BİZİM İÇİN ÖNEMLİ"

Malatya Valisi Aydın Baruş, Müstakil Sanayici ve İş Adamları Derneği (MÜSİAD) Malatya Şubesini ziyaret etti. 

GÜNDEM MADDELERİ OY BİRLİĞİ İLE KABUL EDİLDİ

Battalgazi Belediye Meclisi, 2019 yılının ilk olağan toplantısını gerçekleştirdi. Battalgazi Belediye Başkanı Selahattin Gürkan'ın başkanlığında yapılan toplantıda, imar ağırlıklı gündem maddelerinin yanı sıra Denetim Komisyonu üye seçimi yapıldı.

"HİZMET AŞKIMIZ ARTIYOR"

Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, Koyunoğlu Mahallesinde vatandaşların taleplerini dinledi. Koyunoğlu mahalle sakinleriyle sabahın erken saatlerinde bir araya gelen Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, “Hemşerilerimize hizmetkar olmak bizlere gurur vermektedir. Hangi mahallemize gidersek gidelim güler yüz ve hoş sohbetle karşılanıyor olmamız çalışma şevkimizi arttırıyor” diye konuştu.

5 ŞÜPHELİDEN 2'Sİ TUTUKLANDI

Malatya'da silah ticareti ve kaçakçılığı yapan şahıslara yönelik gerçekleştirilen operasyonda gözaltına alınan 5 şüpheliden 2'isi tutuklandı. 

"SİZLER BU ÜLKENİN GELECEĞİSİNİZ"

Büyükşehir Belediye Başkanı Hacı Uğur Polat “Söz Gençlerin” programı kapsamında Niyazi Mısri Sosyal Bilimler Lisesi öğrencileriyle bir araya geldi. 

"TÜM GİRİŞİMLERİ YAPACAĞIZ"

MHP Malatya Milletvekili Mehmet Celal Fendoğlu, İnönü Üniversitesinin tüm çalışmalarını sonuna kadar destekleyeceklerini belirterek, “Malatya milletvekili olarak üniversitemiz adına yapılacak olan tüm girişimleri yapacağız” dedi. 

"2019 YILINDA EKONOMİK BÜYÜME SÜRECEK"

AK Parti Malatya Milletvekili Ahmet Çakır Malatya Gazeteciler Cemiyeti'ni ziyaret etti. AK Parti Malatya Milletvekili Ahmet Çakır: ' 2019 yılında Türkiye ekonomik büyümesini sürdürecek. G-20'ye göre bakıldığında hem dış borç açısında, hem kamu borcu açısından Türkiye makro bir güvence veriyor”

ADAYLARIMIZ BELLİ OLDU

AK Parti Malatya Milletvekili ve Genel Merkez Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı Ahmet Çakır, ilçe belediye başkan adaylarında isimlerin belirlendiğini açıklamayı  önümüzdeki günlerde genel merkezin yapacağını söyledi. 

MESAFELİ DURUŞUMUZU KORUYACAĞIZ

Evkur Yeni Malatyaspor Kulübü, Kulüp Basın Yayın ve İletişim Direktörü Ali Karadeniz'in kulüp televizyonunda gerçekleştirdiği program sonrası yaşananlara ilişkin açıklamada bulundu. 

 

elsan

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!