dore okulları
Malatya
24 Nisan, 2024, Çarşamba
  • DOLAR
    32.57
  • EURO
    34.86
  • ALTIN
    2433.2
  • BIST
    9726.99
  • BTC
    66852.27$

Günün Özeti


Günün Özeti
05.01.2019 gününün öne çıkan haberlerini derledik.
Narin

İnönü Üniversitesi bünyesinde açılan Girişimcilik Merkezi hakkında İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi İşletme Bölümü Öğretim Üyesi Prof. Dr. Kahraman Çatıönemliaçıklamalarda bulundu.***Malatya'da veteriner hekim olarak görev yapan Erkan Doğan, ‘Hayvan sevgisi ve hayvancılığın önemi' konulu kısa ve orta metraj film çekerek son dönemlerde artan hayvanlara karşı şiddete karşı sosyal bir mesaj vermek istiyor.***Malatya Bahçeşehir Koleji öğrencileri tarafından 1980'lerin ve 1990'ların unutulmaz pop şarkılarından oluşan bir konser düzenledi. ***AK Parti Malatya İl Başkanlığı tarafından genişletilmiş İl Danışma Kurulu toplantısı yapıldı. Toplantıda 31 Mart yerel seçimleri ele alındı. Battalgazi Belediye Başkanı Selahattin Gürkan: ' 31 Mart'tan sonra bayrağı biz aldıktan sonra bu hizmeti daha ileriye göstermeye gayret göstereceğiz. Malatya'da büyük bir teveccüh görüyoruz.' dedi.***Yükseköğretim Kurulundan (YÖK), üniversitelerde şiddeti önlemek için YÖK tarafından eylem planı hazırlanacağı ve İçişleri Bakanlığı ile ortak komisyon kurulacağı bildirildi.***Gençlik ve Eğitim Derneği Genel Başkanı Ahmet Bayduz ve yönetim kurulu üyeleri Malatya Valisi Aydın Baruş'u makamında ziyaret etti. Ahmet Bayduz 'Ülkemiz için milli bilince uygun, araştıran, sorgulayan, bilinçli, yenilikçi ve eğitimli gençler yetiştirmek amacıyla gayret gösteriyoruz.***Malatya Ticaret ve Sanayi Odası, Maden Mühendisleri Odası ve İnönü Üniversitesi tarafından ortaklaşa olarak "Malatya Maden Potansiyelinin Değerlendirilmesi” konulu panel düzenlendi. ***Malatya'da park halindeki servis otobüsüne çarpan motosiklet sürücüsü yaralandı. ***Emniyetten yapılan yazılı açıklamada, yapılacak olan mahalli idareler seçimlerinin huzurlu ve güvenli bir ortamda yapılmasını sağlamak amacıyla ülkemiz genelinde güvenlik tedbirlerinin alındığı belirtildi.***Sosyal yardımlarla Türkiye'de sosyal belediyeciliğin en iyi şekilde uygulandığı örnek belediyelerden biri haline gelen Yeşilyurt Belediyesi, yaşadığı sıkıntılara rağmen ayakkabı boyacılığı yaparak geçimini sağlayan 63 yaşındaki Sabite Bütün'e yardım elini uzattı.***Orman ve Su İşleri Bakanlığı Meteoroloji 13. Bölge Müdürlüğü Elazığ Bölge Tahmin ve Uyarı Merkezi (BTUM) tarafından yapılan değerlendirmelere göre, 06.01.2019 Pazar gününden itibaren bölgemiz Orta Akdeniz üzerinden gelen alçak basınç merkezi ile Balkanlar üzerinden gelecek soğuk havanın etkisi altına girecek.***

1_8

"31 MART'TAN SONRA HİZMETİ İLERİYE GÖTÜRECEĞİZ"

AK Parti Malatya İl Başkanlığı tarafından genişletilmiş İl Danışma Kurulu toplantısı yapıldı. Toplantıda 31 Mart yerel seçimleri ele alındı. Battalgazi Belediye Başkanı Selahattin Gürkan: ' 31 Mart'tan sonra bayrağı biz aldıktan sonra bu hizmeti daha ileriye göstermeye gayret göstereceğiz. Malatya'da büyük bir teveccüh görüyoruz.' dedi.

GEÇMİŞE YOLCULUK YAPTILAR

Malatya Bahçeşehir Koleji öğrencileri tarafından 1980'lerin ve 1990'ların unutulmaz pop şarkılarından oluşan bir konser düzenledi. 

GİRİŞİMCİLİĞİN ARTMASI ÜLKENİN İTİBARININ ARTMASI DEMEKTİR

İnönü Üniversitesi bünyesinde açılan Girişimcilik Merkezi hakkında İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi İşletme Bölümü Öğretim Üyesi Prof. Dr. Kahraman Çatı İNÜHABER'e konuştu.

ŞİDDET HABERLERİ HAREKETE GEÇİRDİ

Malatya'da veteriner hekim olarak görev yapan Erkan Doğan, ‘Hayvan sevgisi ve hayvancılığın önemi' konulu kısa ve orta metraj film çekerek son dönemlerde artan hayvanlara karşı şiddete karşı sosyal bir mesaj vermek istiyor.

ÜNİVERSİTELERDEKİ ŞİDDET...

Yükseköğretim Kurulundan (YÖK), üniversitelerde şiddeti önlemek için YÖK tarafından eylem planı hazırlanacağı ve İçişleri Bakanlığı ile ortak komisyon kurulacağı bildirildi.

EĞİTİMLİ GENÇLER YETİŞTİRMEYE GAYRET EDİYORUZ

Gençlik ve Eğitim Derneği Genel Başkanı Ahmet Bayduz ve yönetim kurulu üyeleri Malatya Valisi Aydın Baruş'u makamında ziyaret etti. Ahmet Bayduz 'Ülkemiz için milli bilince uygun, araştıran, sorgulayan, bilinçli, yenilikçi ve eğitimli gençler yetiştirmek amacıyla gayret gösteriyoruz.

SEKTÖRÜN BİLEŞENLERİ BİR ARAYA GELDİ

Malatya Ticaret ve Sanayi Odası, Maden Mühendisleri Odası ve İnönü Üniversitesi tarafından ortaklaşa olarak "Malatya Maden Potansiyelinin Değerlendirilmesi” konulu panel düzenlendi. 

DİREKSİYON HAKİMİYETİNİ KAYBEDİNCE KAZA YAPTI

Malatya'da park halindeki servis otobüsüne çarpan motosiklet sürücüsü yaralandı. 

SEÇİM KOORDİNASYON MERKEZLERİ KURULDU

Emniyetten yapılan yazılı açıklamada, yapılacak olan mahalli idareler seçimlerinin huzurlu ve güvenli bir ortamda yapılmasını sağlamak amacıyla ülkemiz genelinde güvenlik tedbirlerinin alındığı belirtildi.

"SABİTE TEYZEMİZİN İSTEKLERİNİ YERİNE GETİRDİK"

Sosyal yardımlarla Türkiye'de sosyal belediyeciliğin en iyi şekilde uygulandığı örnek belediyelerden biri haline gelen Yeşilyurt Belediyesi, yaşadığı sıkıntılara rağmen ayakkabı boyacılığı yaparak geçimini sağlayan 63 yaşındaki Sabite Bütün'e yardım elini uzattı.

METEOROLOJİ UYARDI

Orman ve Su İşleri Bakanlığı Meteoroloji 13. Bölge Müdürlüğü Elazığ Bölge Tahmin ve Uyarı Merkezi (BTUM) tarafından yapılan değerlendirmelere göre, 06.01.2019 Pazar gününden itibaren bölgemiz Orta Akdeniz üzerinden gelen alçak basınç merkezi ile Balkanlar üzerinden gelecek soğuk havanın etkisi altına girecek.

 

 

elsan

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!