dore okulları
Malatya
25 Nisan, 2024, Perşembe
  • DOLAR
    32.57
  • EURO
    35.01
  • ALTIN
    2420.3
  • BIST
    9722.09
  • BTC
    64396.59$

Günün Özeti


Günün Özeti
9 Ocak gününün öne çıkan haberlerini derledik.
Narin

Türkiye Gazi ve Şehit aileleri vakfı Malatya şubesi tarafından 104'üncü yılında Sarıkamış Şehitlerini Anma programı düzenlendi. ***MTSO Başkanı Sadıkoğlu basın ile istişare toplantısı yaptı. Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Yönetim Kurulu Üyesi Oğuzhan Ata Sadıkoğlu, 'Eleştirilere açığız, daha iyisini yapmak için sizlerin görüşlerine ihtiyacımız var”***Sosyal medyada açılan sahte hesaplar üzerinden binlerce kişinin banka dolandırıcılığıyla karşı karşıya kaldığı belirtiliyor. Bankaların isimleri ve logoları kullanılarak Facebook, Instagram ve Twitter'da profil hesabı açan dolandırıcılar, insanların kart bilgilerine erişmeyi amaçlıyorlar.***Malatya Park Alışveriş ve Yaşam Merkezi tarafından 10 Ocak Çalışan gazeteciler günü münasebetiyle bir otelde kahvaltı düzenlendi. ***Malatya'da bir mahallede muhtar adayı olan Veysel Demir, seçilmesi halinde alacağı maaşın tümünü yardım kuruluşlarına bağışlayacağını söyledi. ***Ayrılmak istediği eşinin tehditleri ile sokağa çıkamadığını belirten Sevkan Ordu'nun açıklamaları üzerine Malatya Valiliği yazılı bir açıklama yaparak, “Bahsi geçen tüm olaylarla ilgili olarak Cumhuriyet Savcısının talimatları doğrultusunda adli işlemler yapılmış ve önleyici tedbirler alınmıştır” denildi.***Malatya Valisi Aydın Baruş, 10 Ocak Gazeteciler Günü dolayısıyla bir mesaj yayımladı. ***Malatya Ticaret Sanayi Odası (TSO) Eğitim Akademisi ile İnönü Üniversitesi işbirliğinde, ‘Yalın üretimde Malatya' konulu seminer düzenlendi.***MHP Malatya Milletvekili Mehmet Celal Fendoğlu, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü nedeniyle bir mesaj yayımladı. ***Malatya Havalimanında aralık ayında 58 bin kişi uçtu ***Spor Toto BAL 2.Grup ekibi Malatya Yeşilyurt Belediyespor, yeni sezon hazırlıklarını karla kaplı sahada zorlukla sürdürüyor. ***E.Yeni Malatyaspor takım kaptanı Adem Büyük, Süper Lig'de kalıcı olmak istediklerini ifade ederek, Teknik Direktör Erol Bulut'un takımın başına gelmesiyle iyi bir ivme kazandıklarını söyledi.***

 

2_27

 

"HEPİMİZİN CANI BU VATANA FEDADIR"

Türkiye Gazi ve Şehit aileleri vakfı Malatya şubesi tarafından 104'üncü yılında Sarıkamış Şehitlerini Anma programı düzenlendi. 

"GÖRÜŞLERİNİZE İHTİYACIMIZ VAR"

MTSO Başkanı Sadıkoğlu basın ile istişare toplantısı yaptı. Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Yönetim Kurulu Üyesi Oğuzhan Ata Sadıkoğlu, 'Eleştirilere açığız, daha iyisini yapmak için sizlerin görüşlerine ihtiyacımız var”

BANKA DOLANDIRICILIĞINA DİKKAT

Sosyal medyada açılan sahte hesaplar üzerinden binlerce kişinin banka dolandırıcılığıyla karşı karşıya kaldığı belirtiliyor. Bankaların isimleri ve logoları kullanılarak Facebook, Instagram ve Twitter'da profil hesabı açan dolandırıcılar, insanların kart bilgilerine erişmeyi amaçlıyorlar.

"BASIN GÜCÜMÜZE GÜÇ KATMIŞTIR"

Malatya Park Alışveriş ve Yaşam Merkezi tarafından 10 Ocak Çalışan gazeteciler günü münasebetiyle bir otelde kahvaltı düzenlendi. 

"MAAŞIMI YARDIM KURULUŞUNA BAĞIŞLAYACAĞIM"

Malatya'da bir mahallede muhtar adayı olan Veysel Demir, seçilmesi halinde alacağı maaşın tümünü yardım kuruluşlarına bağışlayacağını söyledi. 

ÖNLEYİCİ TEDBİRLER ALINMIŞTIR

Ayrılmak istediği eşinin tehditleri ile sokağa çıkamadığını belirten Sevkan Ordu'nun açıklamaları üzerine Malatya Valiliği yazılı bir açıklama yaparak, “Bahsi geçen tüm olaylarla ilgili olarak Cumhuriyet Savcısının talimatları doğrultusunda adli işlemler yapılmış ve önleyici tedbirler alınmıştır” denildi.

GAZETECİLİK MÜSTESNA BİR MESLEKTİR

Malatya Valisi Aydın Baruş, 10 Ocak Gazeteciler Günü dolayısıyla bir mesaj yayımladı. 

"ÜYELERİMİZİN BİLİNÇLENDİRİLMESİ BİZİM İÇİN ÖNEMLİ"

Malatya Ticaret Sanayi Odası (TSO) Eğitim Akademisi ile İnönü Üniversitesi işbirliğinde, ‘Yalın üretimde Malatya' konulu seminer düzenlendi.

"ÇABALARI TAKDİRE DEĞERDİR"

MHP Malatya Milletvekili Mehmet Celal Fendoğlu, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü nedeniyle bir mesaj yayımladı. 

ARALIK AYINDA 58 BİN KİŞİ UÇTU

Malatya Havalimanında aralık ayında 58 bin kişi uçtu 

ZORLU ŞARTLAR YILDIRMADI

Spor Toto BAL 2.Grup ekibi Malatya Yeşilyurt Belediyespor, yeni sezon hazırlıklarını karla kaplı sahada zorlukla sürdürüyor. 

"BU LİGDE KALICI OLMAK İSTİYORUZ"

E.Yeni Malatyaspor takım kaptanı Adem Büyük, Süper Lig'de kalıcı olmak istediklerini ifade ederek, Teknik Direktör Erol Bulut'un takımın başına gelmesiyle iyi bir ivme kazandıklarını söyledi.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

elsan

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!