dore okulları
Malatya
19 Nisan, 2024, Cuma
  • DOLAR
    32.58
  • EURO
    34.85
  • ALTIN
    2508.1
  • BIST
    9673.89
  • BTC
    64630.54$

Günün Özeti


Günün Özeti
10 Ocak gününün öne çıkan haberlerini derledik
Narin

İnşaatı tamamlanan Yakınca Semt Pazarında incelemelerde bulunan Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, vatandaşların sağlıklı, denetimli ve güvenli bir ortamda pazar alışverişini yapabilmesinin yanı sıra pazarcı esnafının da modern ortamda ticaretini sürdürmesine katkı sunacak ‘Semt Pazarı' projesine ayrı bir önem verdiklerini söyledi. ***10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü nedeniyle Malatya Gazeteciler Cemiyeti tarafından Araştırmacı-Yazar Nezir Kızılkaya'nın arşivinden “Türkiye'de Darbeler ve Malatya Yerel Basını” konulu sergi açıldı.***Battalgazi Belediye Başkanı ve AK Parti Malatya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Selahattin Gürkan, CEM Vakfı Malatya Şube Başkanı Eşref Doğan'ı ziyaret etti.***Malatya'da buzlanan yolda kayan araç yol kenarında bulunan ırmağa uçtu. Irmağın kenarındaki ağaçlara takılan araç şans eseri suya düşmedi. Kazada 3 kişi yaralandı.***10 Ocak Dünya Çalışan Gazeteciler Günü kapsamında Malatya Valisi Aydın Baruş, kentte görev yapan basın mensupları ile bir araya geldi. ***Malatya Kent Konseyi Kadın Meclisi tarafından düzenlenen bir programla sağlıklı gıda tüketimi ve sağlıklı beslenme konulu bir konferans verdi. ***Malatya'da 10 Ocak günü 10 kişi hayatını kaybetti.***E.Yeni Malatyaspor'un Fenerbahçe'den Sadık Çiftpınar'a karşılık transfer ettiği defans oyuncusu Yiğithan Güveli, sarı-kırmızılı takımla resmi sözleşme imzaladı. ***Malatya'da trafikte araçların arasında kalan kağıt toplayıcısı yaralandı. ***Malatya'da FETÖ'ye yönelik operasyonda 6 kişi yakalanarak gözaltına alındı. ***Spor Toto Süper Lig ekibi Evkur Yeni Malatyaspor'un yeni transferleri Barış Alıcı, Mustafa Akbaş ve Robin Yalçın'ın kısa sürede takımla kaynaşması teknik heyetin yüzünü güldürdü. Sarı-kırmızılı takıma hazır gelen 3 yeni transferin performansı da memnun edici düzeyde.***

 

1_8

 

SEMT PAZARI TAMAMLANDI

İnşaatı tamamlanan Yakınca Semt Pazarında incelemelerde bulunan Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, vatandaşların sağlıklı, denetimli ve güvenli bir ortamda pazar alışverişini yapabilmesinin yanı sıra pazarcı esnafının da modern ortamda ticaretini sürdürmesine katkı sunacak ‘Semt Pazarı' projesine ayrı bir önem verdiklerini söyledi. 

"TÜRKİYE'DE DARBELER VE MALATYA YEREL BASINI"

10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü nedeniyle Malatya Gazeteciler Cemiyeti tarafından Araştırmacı-Yazar Nezir Kızılkaya'nın arşivinden “Türkiye'de Darbeler ve Malatya Yerel Basını” konulu sergi açıldı.

"EŞREF DEDENİN DUASI BİZİM İÇİN ÖNEMLİ"

Battalgazi Belediye Başkanı ve AK Parti Malatya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Selahattin Gürkan, CEM Vakfı Malatya Şube Başkanı Eşref Doğan'ı ziyaret etti.

BUZLANAN YOLDA KAYAN ARAÇ IRMAĞA UÇTU

Malatya'da buzlanan yolda kayan araç yol kenarında bulunan ırmağa uçtu. Irmağın kenarındaki ağaçlara takılan araç şans eseri suya düşmedi. Kazada 3 kişi yaralandı.

BUGÜN GAZETECİLER İÇİN ÇOK ANLAMLI BİR GÜN

10 Ocak Dünya Çalışan Gazeteciler Günü kapsamında Malatya Valisi Aydın Baruş, kentte görev yapan basın mensupları ile bir araya geldi. 

HEPSİNDEN UYGUN MİKTARDA ALMALIYIZ

Malatya Kent Konseyi Kadın Meclisi tarafından düzenlenen bir programla sağlıklı gıda tüketimi ve sağlıklı beslenme konulu bir konferans verdi. 

10 KİŞİ VEFAT ETTİ

Malatya'da bugün 10 kişi hayatını kaybetti. 

YİĞİT GÜVELİ İMZAYI ATTI

E.Yeni Malatyaspor'un Fenerbahçe'den Sadık Çiftpınar'a karşılık transfer ettiği defans oyuncusu Yiğithan Güveli, sarı-kırmızılı takımla resmi sözleşme imzaladı. 

KAZA GELİYORUM DEMEDİ

Malatya'da trafikte araçların arasında kalan kağıt toplayıcısı yaralandı. 

FETÖ'DEN 6 KİŞİ GÖZALTINA ALINDI

Malatya'da FETÖ'ye yönelik operasyonda 6 kişi yakalanarak gözaltına alındı. 

ASİST VE GOL YENİLERDEN

Spor Toto Süper Lig ekibi Evkur Yeni Malatyaspor'un yeni transferleri Barış Alıcı, Mustafa Akbaş ve Robin Yalçın'ın kısa sürede takımla kaynaşması teknik heyetin yüzünü güldürdü. Sarı-kırmızılı takıma hazır gelen 3 yeni transferin performansı da memnun edici düzeyde.

elsan

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!