dore okulları
Malatya
26 Nisan, 2024, Cuma
  • DOLAR
    32.44
  • EURO
    34.81
  • ALTIN
    2447.9
  • BIST
    9918.37
  • BTC
    63898.8$

Günün Özeti


Günün Özeti
11 Ocak gününün öne çıkan haberlerini derledik.
Narin

Malatya'da bir şahıs, boşanma aşamasındaki hamile eşi ve kayın validesini pompalı tüfekle vurarak öldürdü.***Malatya'da düzenlenen kaçakçılık operasyonunda Roma ve Bizans dönemine ait olduğu değerlendirilen metal objeler ele geçirildi. ***Malatya'da 19 yaşındaki bir genç boş arsada ölü bulundu. ***Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, kendisine mektup yazarak, “Okuma yazmayı yeni öğreniyorum, bu sevincimi sizinle paylaşmak istiyorum” diyen Tevfik Memnune Gültekin İlkokulu öğrencisi Nusret Abiç'e sürpriz bir ziyaret gerçekleştirdi.***Malatya'da uyuşturucu ticareti yapan 'torbacı' tabir edilen sokak satıcılarına yönelik düzenlenen operasyonda 12 şüpheli gözaltına alındı. Çok sayıda uyuşturucu maddenin de ele geçirildiği operasyon sonrası 11 kişi tutuklandı.***CHP İstanbul Milletvekili Yüksel Mansur Kılınç ve Tunceli Milletvekili Polat Şaroğlu'ndan oluşan Ekonomi Heyeti Malatya il teşkilatı ile beraber Ticaret ve Sanayi Odası Yönetimi ile bir araya geldi. ***Malatya Ortak Değerler Platformu, Çin'in Doğu Türkistan'da Müslüman Uygur Türklerine uyguladığı zulmü kınadı. ***Battalgazi Belediye Başkanı ve AK Parti Malatya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Selahattin Gürkan, bir giyim firması tarafından hazırlanan paketlerini Battalgazi ilçesinde bulunan Karaköy İlkokulu öğrencilerine dağıttı.***Müstakil Sanayici ve İş Adamları Derneği Malatya ( MÜSİAD ) Başkanı Hüseyin Kalan, Çalışan Gazeteciler Günü münasebetiyle bir mesaj yayımladı. ***Malatya'da 11 Ocak günü 14 kişi hayatını kaybetti.***Kara Kuvvetleri Komutanı Orgeneral Ümit Dündar ve 2. Ordu Komutan Vekili Korgeneral Sinan Yayla, Malatya Valisi Aydın Baruş'u ziyaret etti.***Malatya'da bir iş yerine pompalı tüfekle saldırıda bulunuldu. ***Spor Toto Süper Lig ekibi E.Yeni Malatyaspor, Ganalı orta saha oyuncusu Sulley Muniru ile yollarını karşılıklı anlaşarak ayırdı. ***E.Yeni Malatyaspor'un Sportif Direktörü Ali Ravcı, “Transfer ettiğimiz Mustafa Akbaş ve Robin Yalçın hocamızın özellikle sezon başında da istediği oyunculardı. Şu anda transferleri gerçekleşti. Hocamızın isteği oldu” dedi.***

2_27

 

GÖZÜ DÖNEN KOCA HAMİLE EŞİNE ACIMADI

Malatya'da bir şahıs, boşanma aşamasındaki hamile eşi ve kayın validesini pompalı tüfekle vurarak öldürdü.

TARİHİ ESER KAÇAKÇILARI YAKALANDI

Malatya'da düzenlenen kaçakçılık operasyonunda Roma ve Bizans dönemine ait olduğu değerlendirilen metal objeler ele geçirildi. 

19 YAŞINDAKİ GENCİN SIR ÖLÜMÜ...

Malatya'da 19 yaşındaki bir genç boş arsada ölü bulundu. 

MİNİK NUSRET OKUMA SEVİNCİNİ PAYLAŞINCA

Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, kendisine mektup yazarak, “Okuma yazmayı yeni öğreniyorum, bu sevincimi sizinle paylaşmak istiyorum” diyen Tevfik Memnune Gültekin İlkokulu öğrencisi Nusret Abiç'e sürpriz bir ziyaret gerçekleştirdi.

11 TORBACI TUTUKLANDI

Malatya'da uyuşturucu ticareti yapan 'torbacı' tabir edilen sokak satıcılarına yönelik düzenlenen operasyonda 12 şüpheli gözaltına alındı. Çok sayıda uyuşturucu maddenin de ele geçirildiği operasyon sonrası 11 kişi tutuklandı.

CHP EKONOMİ HEYETİ MALATYA'DA

CHP İstanbul Milletvekili Yüksel Mansur Kılınç ve Tunceli Milletvekili Polat Şaroğlu'ndan oluşan Ekonomi Heyeti Malatya il teşkilatı ile beraber Ticaret ve Sanayi Odası Yönetimi ile bir araya geldi. 

ZULMÜ NEFRETLE KINIYORUZ

Malatya Ortak Değerler Platformu, Çin'in Doğu Türkistan'da Müslüman Uygur Türklerine uyguladığı zulmü kınadı. 

KIŞI SICAK GEÇİRECEKLER

Battalgazi Belediye Başkanı ve AK Parti Malatya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Selahattin Gürkan, bir giyim firması tarafından hazırlanan paketlerini Battalgazi ilçesinde bulunan Karaköy İlkokulu öğrencilerine dağıttı.

"GÖREVLERİNİ ZOR ŞARTLARDA YÜRÜTÜYORLAR"

Müstakil Sanayici ve İş Adamları Derneği Malatya ( MÜSİAD ) Başkanı Hüseyin Kalan, Çalışan Gazeteciler Günü münasebetiyle bir mesaj yayımladı. 

14 KİŞİ VEFAT ETTİ

Malatya'da 11 Ocak günü 14 kişi hayatını kaybetti.

ORGENERAL DÜNDAR'DAN SÜRPRİZ ZİYARET

Kara Kuvvetleri Komutanı Orgeneral Ümit Dündar ve 2. Ordu Komutan Vekili Korgeneral Sinan Yayla, Malatya Valisi Aydın Baruş'u ziyaret etti.

POMPALI TÜFEKLE GECE BASKINI

Malatya'da bir iş yerine pompalı tüfekle saldırıda bulunuldu. 

MUNİRU İLE YOLLAR AYRILDI

Spor Toto Süper Lig ekibi E.Yeni Malatyaspor, Ganalı orta saha oyuncusu Sulley Muniru ile yollarını karşılıklı anlaşarak ayırdı. 

EROL BULUT'UN İSTEDİĞİ OLDU

E.Yeni Malatyaspor'un Sportif Direktörü Ali Ravcı, “Transfer ettiğimiz Mustafa Akbaş ve Robin Yalçın hocamızın özellikle sezon başında da istediği oyunculardı. Şu anda transferleri gerçekleşti. Hocamızın isteği oldu” dedi.

ÇARESİZ KADIN YARDIM ELİ BEKLİYOR

Malatya'da serinlemek için ayağını baraja sokan Neslihan Yıldız, baraja atılan cam şişe kırıklarının ayağını kesmesinden dolayı bir daha yürüyemedi. Hiçbir işte çalışamayan çaresiz kadın şimdi kendine uzanacak bir yardım eli bekliyor. 

LUCESCU KAPLANLAR İLE GÖRÜŞTÜ

A Milli Takım Teknik Direktörü Mircea Lucescu, Antalya'da devre arası kamp çalışmalarını sürdüren E.Yeni Malatyaspor'u ziyaret etti. 

 

 

elsan

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!