dore okulları
Malatya
20 Nisan, 2024, Cumartesi
  • DOLAR
    32.50
  • EURO
    34.78
  • ALTIN
    2499.5
  • BIST
    9693.46
  • BTC
    63890.037$

Günün Özeti


Günün Özeti
12.01.2019 gününün öne çıkan haberlerini derledik
Narin

2019 için açıklanan ekonomik destek paketleri kapsamında verilecek 22 milyar TL'lik desteğin 10 milyar TL'si esnaf ve sanatkarlara kooperatifler aracılığı ile kullandırılacak.***Fırat Kalkanı operasyonu ile terör örgütlerinden temizlenen Cerablus'tan sorumlu Gaziantep Vali Yardımcısı Ahmet Turgay İmamgiller Cerablus'ta kaldığı odada ölü bulundu. ***Malatya'da boşanma aşamasındaki eşi tarafından öldürülen kadın ile annesi toprağa verildi. *** Türk Ocakları Malatya Şubesi tarafından düzenlenen sohbet toplantılarında bu haftaki konusu ‘Kalp ve Yürek' oldu. ***İnönü Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ahmet Kızılay, İnönü Üniversitesinde yer alan Araştırma ve Uygulama Merkezlerinin müdürleri ile bir araya geldi. ***Evkur Yeni Malatyaspor, bazı basın ve yayın organlarında Teknik Direktör Erol Bulut'un istifa ettiğine dair çıkan haberleri yalanladı. ***Cumhuriyet Halk Partisi(CHP) Tunceli milletvekili Polat Şaroğlu ve CHP Malatya İl Başkanı Enver Kiraz MUSİAD'ı ziyaret etti. ***Malatya Valisi Aydın Baruş esnafları ziyaret ederek sorunlarını dinledi. ***Malatya'da 12 Ocak günü 5 kişi hayatını kaybetti.

2_27

ESNAF VE SANATKARLARA 10 MİLYAR TL KREDİ...

2019 için açıklanan ekonomik destek paketleri kapsamında verilecek 22 milyar TL'lik desteğin 10 milyar TL'si esnaf ve sanatkarlara kooperatifler aracılığı ile kullandırılacak.

ARAPGİR'İN ESKİ KAYMAKAMI ÖLÜ BULUNDU

Fırat Kalkanı operasyonu ile terör örgütlerinden temizlenen Cerablus'tan sorumlu Gaziantep Vali Yardımcısı Ahmet Turgay İmamgiller Cerablus'ta kaldığı odada ölü bulundu. 

"KALPLERİ KARARMIŞ İNSANLAR GÖRÜYORUZ"

Türk Ocakları Malatya Şubesi tarafından düzenlenen sohbet toplantılarında bu haftaki konusu ‘Kalp ve Yürek' oldu. 

ANNE KIZ TOPRAĞA VERİLDİ

Malatya'da boşanma aşamasındaki eşi tarafından öldürülen kadın ile annesi toprağa verildi. 

2018 FAALİYET RAPORLARI GÖRÜŞÜLDÜ

İnönü Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ahmet Kızılay, İnönü Üniversitesinde yer alan Araştırma ve Uygulama Merkezlerinin müdürleri ile bir araya geldi. 

EROL BULUT İSTİFA ETMEDİ

Evkur Yeni Malatyaspor, bazı basın ve yayın organlarında Teknik Direktör Erol Bulut'un istifa ettiğine dair çıkan haberleri yalanladı. 

TÜRKİYE'DE NE OLUYOR?

Cumhuriyet Halk Partisi(CHP) Tunceli milletvekili Polat Şaroğlu ve CHP Malatya İl Başkanı Enver Kiraz MUSİAD'ı ziyaret etti. 

VALİ BARUŞ ESNAF İLE BİR ARAYA GELDİ

Malatya Valisi Aydın Baruş esnafları ziyaret ederek sorunlarını dinledi. 

5 KİŞİ VEFAT ETTİ

Malatya'da 12 Ocak günü 5 kişi hayatını kaybetti.

elsan

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!