dore okulları
Malatya
25 Nisan, 2024, Perşembe
  • DOLAR
    32.53
  • EURO
    35.01
  • ALTIN
    2436.2
  • BIST
    9810.96
  • BTC
    63646.88$

Günün Özeti


Günün Özeti
14 Ocak 2019 gününün öne çıkan haberlerini derledik
Narin

AK Parti Malatya Milletvekili Bülent Tüfenkci, AK Parti hükumetleri döneminde Ar-Ge çalışmalarına çok önemli destekler verildiğini belirtti. ***Malatya'da yaşayan ve kimsesi olmayan 60 yaşındaki Mustafa Akbulut, çöp konteynerlerinden topladığı ekmeklerle karnını doyuruyor. Çaresiz ve kimsesiz adam kendisine uzatılacak bir yardım eli bekliyor. ***Özel Bilge Olimpiyat Okullarında gerçekleştirilen Bursluluk Sınavına öğrenciler yoğun ilgi gösterdi. ***Malatya'da minibüsün ve hafif ticari aracın çarpışması sonucu meydana gelen trafik kazasında 2 kişi yaralandı. ***AK Parti Darende Belediye Başkan Adayı İsa Özkan, ilçede partililer tarafından coşkuyla karşılandı.***Battalgazi Belediye Başkanı ve AK Parti Malatya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Selahattin Gürkan, Tecde Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği'nde mahalle sakinleri ile bir araya gelerek, mahalle sakinlerinin sorunlarını dinledi. ***Seçim çalışmaları doğrultusunda CHP Bayakşehir Belediye Başkan Adayı Gökçe ve beraberindeki heyet, Malatya Minibüsçüler ve Umum Servis Araçları Esnaf Odası Başkanı Mesut İnce ve yönetim kurulunu ziyaret ederek istişarelerde bulundu. ***Meteorolojiden yapılan uyarıda Malatya'da Çarşamba günü öğleden sonra karla karışık yağmur ve kar yağışının beklendiği belirtildi.***Antalya'da yaptığı 10 günlük kampın ardından bir günlük izne ayrılan Evkur Yeni Malatyaspor, bugün tesislerinde toplanarak Ziraat Türkiye Kupası'nda karşılaşacağı Bodrumspor müsabakasının hazırlıklarına başladı.***Malatya 1.Amatör Büyükler Futbol Ligi'nde 7.hafta karşılaşmaları büyük bir heyecana sahne oldu. A Grubu lideri Darendespor ile B Grubu lideri Malatya İdmanyurdu kazanarak, haftayı 3 puanla kapattı.***Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Evkur Yeni Malatyaspor'da 2018-2019 sezonu ikinci yarı kombine biletleri satışa sunuldu. ***Malatya'da 14 Ocak günü 6 kişi Hakk'ın rahmetine kavuştu.***

 

1_8

 

AR-GE ÇALIŞMALARINA ÖNEMLİ DESTEKLER VERİLDİ

AK Parti Malatya Milletvekili Bülent Tüfenkci, AK Parti hükumetleri döneminde Ar-Ge çalışmalarına çok önemli destekler verildiğini belirtti. 

KİMSESİZ ADAM HAYATA TUTUNMAYA ÇLIŞIYOR

Malatya'da yaşayan ve kimsesi olmayan 60 yaşındaki Mustafa Akbulut, çöp konteynerlerinden topladığı ekmeklerle karnını doyuruyor. Çaresiz ve kimsesiz adam kendisine uzatılacak bir yardım eli bekliyor. 

ÖĞRENCİLER SINAVDA TER DÖKTÜ

Özel Bilge Olimpiyat Okullarında gerçekleştirilen Bursluluk Sınavına öğrenciler yoğun ilgi gösterdi. 

TRAFİK CANAVARI YİNE İŞ BAŞINDAYDI

Malatya'da minibüsün ve hafif ticari aracın çarpışması sonucu meydana gelen trafik kazasında 2 kişi yaralandı. 

ÖZKAN DAVUL ZURNA İLE KARŞILANDI

AK Parti Darende Belediye Başkan Adayı İsa Özkan, ilçede partililer tarafından coşkuyla karşılandı.

GÜRKAN SORUNLARI DİNLEDİ

Battalgazi Belediye Başkanı ve AK Parti Malatya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Selahattin Gürkan, Tecde Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği'nde mahalle sakinleri ile bir araya gelerek, mahalle sakinlerinin sorunlarını dinledi. 

PROJELERİMİZ YARIŞACAK

Seçim çalışmaları doğrultusunda CHP Bayakşehir Belediye Başkan Adayı Gökçe ve beraberindeki heyet, Malatya Minibüsçüler ve Umum Servis Araçları Esnaf Odası Başkanı Mesut İnce ve yönetim kurulunu ziyaret ederek istişarelerde bulundu. 

METEOROLOJİ UYARDI

Meteorolojiden yapılan uyarıda Malatya'da Çarşamba günü öğleden sonra karla karışık yağmur ve kar yağışının beklendiği belirtildi.

KUPA MESAİSİ BAŞLADI

Antalya'da yaptığı 10 günlük kampın ardından bir günlük izne ayrılan Evkur Yeni Malatyaspor, bugün tesislerinde toplanarak Ziraat Türkiye Kupası'nda karşılaşacağı Bodrumspor müsabakasının hazırlıklarına başladı.

7. HAFTA HEYECANI...

Malatya 1.Amatör Büyükler Futbol Ligi'nde 7.hafta karşılaşmaları büyük bir heyecana sahne oldu. A Grubu lideri Darendespor ile B Grubu lideri Malatya İdmanyurdu kazanarak, haftayı 3 puanla kapattı.

BİLETLER SATIŞA SUNULDU

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Evkur Yeni Malatyaspor'da 2018-2019 sezonu ikinci yarı kombine biletleri satışa sunuldu. 

6 KİŞİ VEFAT ETTİ

Malatya'da 14 Ocak günü 6 kişi Hakk'ın rahmetine kavuştu.

elsan

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!